Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dzisiaj w galerii babka karmila piersią 2 latka Szok !!

Polecane posty

Gość gość
14:02 Nie pieprz bzdur bo chyba nie dokladnie przeczytalas wszystkie komentarze.Ja mam dwoje dzieci,najstarszego karmilam do 14 miesiaca,mlodszego krocej i zdarzaly mi sie sytuacje awaryjne,gdzie musialam poza domem karmic,ale zawsze staralam sie robic to dyskretnie a nie "wywalac" swoje piersi na wierzch,na widok obcych oczu.A komu i czemu ma sluzyc takie publiczne obnazanie swoich czesci intymnych?Zrozum,ze nie chodzi o to,ze kobieta nie ma w ogole karmic piersia,nikt sie tego nie brzydzi,ale jakies granice w miejscach publicznych powinny byc,a nie,ze ktos wejdzie do galerii czy centrum handlowego i wyciagnie publicznie na widok obcych ludzi gola piers.Szanujmy sie troche kobiety.Jestes matka,masz dziecko,ale jestes tez kobieta i szanuj swoja intymnosc.Po co kazdy ma ogladac twoje gole piersi i sutki.A z tym 2 letnim dzieckiem to juz wyolbrzymiacie jakby to byl noworodek czy pol roczne niemowle.Juz pal licho,chciala kobieta nakarmic tego 2 latka,ale nie mogla wtedy pojsc w jakies ustronne miejsce?Tylko nie mowcie,ze 2 latek to malutka dzidzia i nawet chwili nie wytrzyma zanim matka poszuka jakies ustronne miejsce.Trzeba takie rzeczy robic "pod publiczke" patrzcie i podziwiajcie?

Gość gość
"wyrozumiała7 dziś Gdy czytam te przykre komentarze to na pewno są to kobiety które nie mają jeszcze dzieci albo w ogóle nie chciały karmić bo martwiły się o swój biust. " Mam dziecko , karmiłam piersią aleee karmienie 2 latka w miejscu publicznym uważam za przegięcie .

Gość gość
Jakie przegięcie? Dla kogo? Ludzie, rozumiem że na filmach też zamykacie oczy

Gość gość
Dla mnie przegięcie . Dla mnie jako matki która tez karmiła piersią . Nie róbmy z 2 latka malej dzidzi która musi już ! na zawołanie dostać cyca.

Gość gość
17:09 Za film aktorom placa,to jest ich praca,wiec musza robic to co wymaga od nich scenariusz.Co to w ogole za porownanie?A co z filmem ma wspolnego kobieta,ktora obnaza swoja intymnosc gdzies w miejscu publicznym skoro nie musi i nie powinna tego robic to nie wiem.To w takim razie pozwol jeszcze obnazac sie publicznie eksibicjonistom,w koncu kazdy czlowiek widzial na filmie innego czlowieka nago.Zgodnie z twoim przekonaniem "nic co ludzkie nie jest mi obce". Tylko nie wiem czy kazdy chce ogladac gdzies w sklepie,restauracji czy galerii handlowej gole cycki,penisy czy waginy.