Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pimsleur opinie

Polecane posty

Gość gość

Hej - zy ktoś korzystał z programu do nauki angielskiego pimsleur?? Jak go oceniacie? Czy warto z niego skorzystać?

Gość gość
No coś kiedyś czytałem o tym kursie ale nie wiem czy on taki popularny w PL jest - ja na Twoim miejscu skorzystał bym z czegoś sprawdzonego - jeśli interesuje CIę coś innego to daj znać podpowiem tylko daj znać na jakim poziomie ang jesteś

Gość gość
może być coś innego, myślałem tez o szkole językowej a ja mam ang podstawowy.

Gość gość
To polecam http://enlinado.pl/ - ja się z nim uczyłem od poziomu podstawowego i naprawde rewelacja - po 4 miesiącach już potrafiłem rozmawiać w języku angielskim a wszystko dzięki temu, że zastosowałem się do 3 metod z tego kursu :) poczytaj i zdecyduje - mnie polecili na forum językowym bo sporo osób tam chwaliło ten kurs i ja także zadowolony

Gość gość
Ok dzięki - własnie zapisałem się na darmową lekcję - sprawdzę jak to wygląda :)

Gość gość
Co do szkół językowych to ja na sowim doświadczeniu wiem, że jeśli masz czas to warto ale ja pracuje i często opuszczałem zajęcia bo nie miałem siły isc na zajęcia i tak z kursu przerobiłem połowę - jedna lekcja tygodniowo i szczerze to już za wiele nie pamiętam - teraz uczę sie angielskiego z kursem na telefonie i umiem więcej po 3 tygodniach niż po 4 miesiącach tego kursu w szkole językowej

Gość gość
A to Enlinado działa na telefonie?

Gość gość
Tak ja korzystałem na tablecie i te - rzadko ale kilka razy mi się zdarzyło

Gość gość
ok dzięki, właśnie zobaczyłem ta darmową lekcję i naprawdę spoko :)

Gość Ioonkka
Ja uczę się z kursem enlinado już 6 miesięcy i 2 tygodnie emu wyjechałam do Anglii - bez problemu dogadałam się tutaj z każdym :) szlifuje teraz tylko akcent :) kurs jest rewelacyjny :) pomógł mi w 100%

Gość gość
Jaka jest waszym zdaniem najlepsza metoda nauki angielskiego? Bo z tego co wiem, ten Pimsleur skupia się głównie na takich przydatnych rzeczach, prawda?

Gość gość
Wow, dobbre na zmotywowanie siędo nauki :)