Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mysha

jak zapomnieć o nim?

Polecane posty

Gość dolej cos do soku
piszesz,ze czujesz pustke, to nie lej w proznie ...soczku.... ;-P :-D trzymajta sie wszyscy ZAKOCHANI! 👄

Sluchaj kamy - ja przez to przeszlam i nie bylo to jedno klikniecie myszka, ale trwalo kilka miesiecy, wiec wiem co mowie, co czuje ten glodny.

ALe się tu zaroiło od nowych wpisów :) Fajnie.... :) Topik żyje i żyć będzie..

Gość AMEN
:-P :-P :-D :-D :-D

Dziewczyny mowilam Wam, ze mam dzisiaj spotkanko :) On przed chwilka zostawil mi taka wiadomosc (niby pisze do swojej kumpeli): Widzę, że już po rozejmie?! Ale co mi tam. Mimo, że jesteś trochę zołzowata, to jednak opowiem Ci jaki miałem ciekawy dzionek. Wyobraź sobie byłem dzisiaj na randce. Taaa..kk. I to z kim! Z samą Panią Belfer (wiesz,taką od rachunków). Poczekaj, poczekaj nie bądź taka ciekawa, chciałabyś wszystko wiedzieć od razu. Jaka jest? Niczego sobie czyli warta grzechu, coo? (Ty chyba jesteś jednak zboczona - nie o taki grzech mi chodziło). A zresztą co to Ciebie obchodzi.Co? Pewnie, że moja sprawa. Poopowiadaj lepiej jak dzisiejsze kolarskie zmagania, mam nadzieję, że inni na drodze nie mieli znowu z Tobą kłopotów.Tymczasem. Czyz to nie jest urocze? Usmialam sie do lez :D I wiecie co? Mysle, ze jest duzo fajnych i wartosciowych facetow, tylko trzeba na nich trafic, czego kazdej z Was zycze.

Gość a kogo to obchodzi
:-D :-D :-D :-P

Gość a kogo to obchodzi

KAMA :) A to kretyn hihi... :) Bardzo się cieszę, z tego że randka była baaaaaaaaaaaaaaaaaardzo udana i że facet jest zaprzeczeniem poprzedniego, bo przede wszystkim ma klasę. Fajnie masz :) Mam nadzieję, że masz teraz głowę pełną marzeń, bujasz sobie w obłokach i że nareszcie jesteś szczęśliwa, tak jak na to zasługujesz.. :)

KAMA :) A to kretyn hihi... :) Bardzo się cieszę, z tego że randka była baaaaaaaaaaaaaaaaaardzo udana i że facet jest zaprzeczeniem poprzedniego, bo przede wszystkim ma klasę. Fajnie masz :) Mam nadzieję, że masz teraz głowę pełną marzeń, bujasz sobie w obłokach i że nareszcie jesteś szczęśliwa, tak jak na to zasługujesz.. :)

Gość a kogo to obchodzi

Gość a kogo to obchodzi

Gość a kogo to obchodzi

Mnie obchodzi :) Bo Kama jest bardzo fajną babką tylko trafiła na kretyna :) a teraz ma fajnego gościa, bardzo fajnego, bardzo fajnego :) I oby tak dalej.

Zapowiada się piękny dzień, mam wreszcie letnią pogodę i zaraz zasuwam na plażę :) Jest słonko, błękitne niebo, ciepło czyli teoretycznie wszystko czego potrzebuję i co lubię a mimo czegoś mi brak. Czasami wolałabym żeby życie było prostsze - żeby on był kimś stąd, żebym teraz mogła z nim iść na plażę, żebym nie musiała się bać, ze świat nie zrozumie dlaczego akurat on i ja ... Z drugiej strony gdyby wszystko było proste świat byłby nudny ;) Miłego dnia kochane dziewczyny :)

Gość szczurek
Hello Mysha! Uwazaj tylko na rekiny... ;-) 👄 Milego dnia dziewczynki! :-D Aha! Mysha złow dla mnie złotą rybkę... ;-)

Hehehe - szczurek sie odezwal i nie jest jedzowaty. Tak trzymaj, a zdobedziesz sympatie kasliwej kamy 👄 Mysha Tobie to fajnie, bo u mnie leje :( Milego weekendu dziewczynki 🌻

Gość leaa
Pozdrawiam kobiety!Widze,ze mnie troche nie bylo a zamieszanie sie zrobilo-troszeczke!Nie sluchac polantow!dzieki randki na tlenie poznalam fajnego faceta w czwartek mialam pierwsze spotkanie!fajny,zabawny i intelietny !Dis tez mam randke!Narazie pa,pa!ZYCZE MILEO DNIA!

Gość szczurek
no wlasnie

Gość szczurek
no wlasnie

Gość szczurek
no wlasnie leaa dobrze, ze nas ostrzeglas, zeby nie sluchac palantow....hehe! :-D :-D ale jestes cyt. "....intelietna...' :-D :-D :-P kama ja nie moge byc sympatyczny, bo przestane byc soba, chyba cie kama lizne na kolacyjke :-P :-P ;-)

Szczurku trafiles w dziesiatke - ja uwielbiam lizanie!!! Od czego zaczniesz? Bo musze wiedziec czy wyszorowac stopki 👄

Gość szczurek
ehhhhhhhhhh zycie!:-D :-D no i sami widzicie ;-) daj jej palec, a ona mi cala stopke :-D :-D

Gość szczurek
aha! 👄 🌼 ;-) ...............reszta niech bedzie milczeniem 👄

Oj szczurku, ja juz sie rozmarzylam :P A jeszcze jakbys mnie tak czasami ukasil w ta stopke, to bede Cie kochac szalenie 👄

Leaa i bardzo dobrze, to jest najlepszy sposob aby nie tyle zapomniec, co nie myslec - a to juz jest prawie sukces. Baw sie superowo!!!

Gość nie ma mnie
Witam, przybiegłam się pochwalić, że po 4 dniach tonięcia we łzach, słuchania rzewnych kawałków zostałam wyciągnięta przez wstrętnych przyjaciół na działkę, dlatego tez jadę - pochlipując i nadal rozpamiętując - zabieram rower, dostanę zakwasów juz pierwszego dnia, padnę po drodze w jakiejś kępce traw z wycieńczenia i będzie po sprawie.Co prawda ból nie zmalał nawet odrobinkę, ale postanowiłam wyleźć z domu z to juz chyba sukces?:(((Wiem, że to będzie jeszcze dłuuugo trwało, ale dobrze wiedzieć, że oprócz niego sa jeszcze wokół mnie ludzie którzy - chociaz w podstępny,wredny i absolutnie niedopuszczalny sposób, używając szantażu emocjonalnego,no po prostu buraki i tyle - starają się mi pomóc. Życzę miłej drugiej połowy weekendu

Jest moim całym życiem, pomimo, że widzę jedynie jeo zdjęcia, obraz z kamery.... jest całym moim światem i jedynym powodem, dla którego wstaję z łóżka. Problem w tym, że nie może być ze mną dłużej... rany po poprzednim związku tkwią w Nim tak głęboko, że panicznie boi się znów wiazać... ale czy to ma sens, w sytuacji, w której od dawna jesteśmy związani?? On nie potrafi żyć z kims, ja nie potrafię bez Niego... i co gorsza nie chcę takiego życia.... Jak mu pomóc przełamac strach??