Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam dosyc tej durnej mody na bycie fit!!!!!!!

Polecane posty

Gość gość

Najbardziej na facebooku osoby,którym sie wydaje ze kogos interesuje ich codzienny trening i wypisuja ile to przebiegli i ze zjedli tylko sałate a na niedziele pieka ciasto z kaszy itd.,kogo to obchodzi i co to za durna moda,i jeszcze dyskryminuja tych co nie cwicza regularnie a np dlatego ze musza isc do pracy zajac sie domem ogrodem itd i sa szczesliwi i wcale fit byc nie chca, ale nie bo ci co sa fit ciagle pokazuja ze tylko poprzez trening i bycie fit jest sie wartosciowym bo człowiek ,,walczy ze swoja słaboscia"

Gość gość
a kogo obchodzą rozkminy zdebilałych przygłupów jarających się fb tylko bezmózgi i patole oraz ludzie bez życia i wyobraźni mają tam konta

Gość gość
W ten sposób leczą swoje kompleksy... Ja też jestem szczupła, staram się żyć zdrowo ale nie mam potrzeby zamieszczania swoich zdjęć w sieci. Ludzie chrońmy swoją prywatność:-)

Gość gość
mnie też śmieszy ta moda bycie fit (na wychudzoną anorektyczną budowe ciała)

Gość gość
a jaka to jest prywatność, że ktoś się chce pochwalić swoim małym osiągnięciem? Co za durne, zawistne torby...

Gość gość
nie mogę patrzyć na wychudzone szkapy z siłowni kobieta powinna mieć tłuszczyk na ciele, a nie tylko same mieśnie.

Gość gość
Może przestań się logować ns fejsa, to Twój problem zniknie. Wcale nie musisz sledzic co Twoi znajomi zjedli na obiad i ile przebiegli..

Gość gość
Ja jestem fit a nie mam facebooka.

Gość gość
co do facebooka to sie zgadzam, w ogole nie bede tam juz zagladac ,ale to tak tak jest ze a to co kolezanka podesle to a to tamto zobacz,ale z tym fit i wystawianiem zdjec w zapoconej koszulce albo efekty ,,po,, to poprostu jakies głupie,jak ktos chce sobie biegac itd to niech to robi i nie katuje tym innych.

Gość gość
moda bycie fit nie jest zdrowe

Gość gość
Glupie to jest to co piszesz. Pewnie masz tlusty tylek..Zyj i daj zyc innym. Mnie nie obchodzi jak zyja inni i nie kluje mnie to w oczy. Relax. ...

Gość gość
jak ktoś napisze prawdę to zawsze jakaś laska musi napisać, że pewnie musisz mieć tłusty tyłek

Gość gość
bo pewnie masz, a już na bank masz wredny charakter. Nie piszesz prawdy tylko opisujesz swoje frustracje i to jakie masz beznadziejne życie skoro w*****a cię, że ktoś się pochwalił dystansem jaki przebiegł