Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co ja bym dala, zeby miec dziecko, a tu tematy nie chce chlopca, nie chce urodzi

Polecane posty

Gość gość

Nie chce urodzic w styczniu, nie chce syna, itp itd. Ludzie na glowy poupadaliscie ?

Gość gość
a długo się staracie?

Gość gość
3 lata, w miedzyczasie poronilam w 12 tyg

Gość gość
Nudza sie . ciaza na leb dziala. Zamiast myslec o zdrowi dziecka to sie produkuja o plci i miesiacu porodu... Swiat sie wali

Gość gość
Twoje pragnienie moze byc dla kogos przeklenstwem i odwrotnie, kiedy to zrozumiecie?

Gość gość
No widzisz.. A mój mąż wczoraj po raz setny w ciągu 3 lat powtórzył, że to nie jest życie dla niego, że on się do dzieci nie nadaje, że on marzy o tym, żeby nie wracać do domu po pracy właśnie ze wzgl na dzieci. Mamy 11 i 3 -latkę, na drugie dziecko sam mnie jeszcze namawiał, bardzo go chciał. Jak widzisz różne ludzie mają priorytety.. Powodzenia w staraniach!

Gość gość
No albo uduszą poduszką, albo oddadzą do adopcji, bo jest chore. Smutne, ale jakże prawdziwe. Takie jest życie. Zawsze, gdy słyszę o dzieciobójstwach myślę o kobietach, które nie mogą mieć dzieci.

Gość gość
Dobrze, nie mowie ze moj problem jest rangi swiatowej. Ale chyba sama przyznasz, ze ww problemy sa z dupy. O ile sa prawda.

Gość gość
11:32 Bardzo mądre zdanie!!! Muszę je zapamiętać.

Gość gość
11:34 to prawda...

Gość gość
autorko a macie jakies dolegliwosci zdrowotne? badalas hormony?

Gość gość
Nie martw sie autorko,w koncu musi wam udac sie.:-) A tymi debilnymi tematami nawet niewarto przejmowac sie bo wiekszosc na kafe to glupie prowokacje.Ludziom z nudow we lbie i w d***e przewraca sie.

Gość gośćfhfghh
Ostatnio czytalam jakies badania naukowe i pisalo w nich, ze kobietom w ciazy zmniejsza sie mozg o polowe! Wraca do swojego rozmiaru 6-12msc po porodzie. Nie wiem jak z efektywnoscia pracy takiej polowy mozgu ale... Zawsze to jakies wytlumaczenie :-) Rozumiem Twoja frustracje takimi tematami. Uwazam tez, ze wiekszosc kobiet (i chyba wszystkie co zakladaja te tematy) decyduje sie na dziecko bo zegar biologiczny, bo wszyscy znajomi maja, bo rodzice chca byc dziadkami itp. Czesto dziecko z "wpadki" jest bardziej wyczekiwane niz te planowane, a to dlatego, ze te planowane nie zawsze wyjdzie tak jak w pierwotnym zalozeniu. Nie urodzi sie w maju a w lipcu i jest chlopak a planowali corke... Lepiej nic nie planowac. A juz na pewno nie zycie na zapas. Pozdrawiam i zycze Wam z calego serca owocu milosci! Trzymajcie sie cieplo. Ps: "Dzieci sa dla tych co nie chca"-gdzies slyszalam. Moja kuzynka po 10l staran odpuscila starania, wyjechala na wczasy a po wczasach mieli zaczac sie starac o adopcje. Po powrocie okazalo sie, ze jest w ciazy :-) Pozniej po 3l brania tab antykonc. miala kolejna ciaze :-)