Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy po cesarce są problemy z seksem??czy od razu mozna uprawiac??

Polecane posty

Gość gość

jak to jest??? mam powazne pytanie intymne.. czy po cesarce mozna od razu uprawiac seks? pytam bo z męzem uprawiamy seks prawie codziennie i nie wyobraza on sobie przerwy dluzszej niz tydzien/ ile dni po cesarce mozemy to robic?? cala ciaze uprawiamy seks i nie chce by cos zmienilo sie po porodzie.

Gość gość
No z jakieś 2-3 tyg to ledwo ruszać się będziesz więc wątpię byś miała ochotę na seks. A po za tym noce nie przespane to już swoją drogą

Gość gość
Autorko ty tak serio? Przecież po każdym porodzie na co najmniej miesiąc ma sie seks z głowy.

Gość gość
6 tyg trwa połóg ja po cc krwawiłam 3 tyg seks po 3 miesciach bo wcześniej nie dalam rady

Gość gość
"pytam bo z męzem uprawiamy seks prawie codziennie i nie wyobraza on sobie przerwy dluzszej niz tydzien/" Nie martw sie .Zawsze może isc na d***** jak nie panuje nad swoim popędem .

Gość gość
Albo koze sobie niech kupi

Gość gość
Niech kupi sobie sztuczna cipke,naleje w nią cieplej wody do tego żel i na jakiś czas wystarczy

Gość gość
Ja jestem w 8 miesiącu ciązy z blizniakami i brzuch mi bardzo przeszkadza w seksie,ale seks mnie nadal cieszy.Piersi sie powiekszyly o 2 rozmiary i mąż oszalał na tym punkcie.:):) Mąż aktualnie zaspokaja mnie językiem.Liże mi wargi sromowe i to mi wystarczy na razie.Penetracja pochwy nie wchodzi w gre bo boli mnie bardzo kregosłup.Czasem robimy too od tylu analnie ,ale boli mnie o***t bo mam hemoroidy przez ciąze,więc nie tak czesto mozna analnie tez..

Gość gość
Co za opis bleeee

Gość gość
i myślisz ze po urodzeniu bliźniaków dzień po cc będziesz myślała o seksie ? BUHAHAHAHA oj zderzenie z rzeczywistością zaboli i to bardzo hehe

Gość gość
Moja siostra urodzila dzieco dwa miesiące temu i skarzyla mi sie ,że mąz narzeka ,że chce seksu a ona nie może..oddalili sie bardzo od siebie i nie są szczęsliwi .Przed narodzinami małej ciągle sie kochali ,a po porodzie coś sie popsuło.

Gość gość
Losie z jakimi wy prymitywami sie wiazecie :o

Gość gość
U mnie seks był po 3 tygodniach, krwawiłam dwa, z czego ostatnie 3-4 dni, to były raczej plamienia. Z tym, ze ja cc zniosłam super i każdej takiego życzę. No i dodam, ze to ja zainicjowałam seks bo chciałam, ale gdybym n ie była gotowa, to miałabym gdzieś, ze maż sobie nie wyobraża dużej przerwy. Żal mi ciebie, bo jeszcze nie urodziłaś, a ten już c****eprzy takie głupoty i teraz myślisz tylko o tym, aby jak najszybciej mu dać, żeby przypadkiem nie poszedł do wyra z inną. Sama będziesz wiedziała kiedy będziesz gotowa

Gość gość
18:01 a dlaczego siostra nie może uprawiac seksu?

Gość gość
Możesz być gotowa na to że pójdzie do łóżka z inną

Gość gość
Autorko, pytasz czy od razu można. a co to wg ciebie znaczy "od razu"? Tego samego dnia, na drugi dzień, w dzien powrotu ze szpitala? Sprecyzuj

Gość gość
Cały połóg musisz przeżyć bez seksu.

Gość gość
Niech cie bierze odrazu na sali pooperacyjnej poki jeszcze znieczulenie nie puscilo , bedzie mogl ostro z******c

Gość gość
Po CC są często komplikacje zwłaszcza zakażenie! ! Normalny poród przy ojcu dziecka bo przebieg jest dużo lepszy z szacunkiem dla rodzącej! !!

Gość gość
Przestan piertoli juz glupoty bo srac sie chce

Gość gość
18:57 a idź się piertolnij łbem w ścianę. Napisz jeszcze o badaniu ci/py w obecnosci męża

Gość gość
Jak można dla dobra dziecka i kobiety nie umieć się powstrzymać? Ja tego nie rozumiem. Mój mąż, z którym pożycie mam bardzo udane, zawsze szanował moje ciało i takie sytuacje nie są dla niego żadnym problemem. Co wy za chłopów macie??

Gość gość
Co najmniej 3 miesiące z głowy

Gość gość
Załatw mu dobra dziwke przynajmniej będziesz wiedziała z kim

Gość gość
Możecie od razu, ale jak dostaniesz zakażenia to Twoje życie będzie zagrożone

Gość gość
Dolegliwosci fizyczne ,zmeczenie ,brak snu robią swoje. Będziesz musiała odczekać aż krwawienie całkowicie ustąpi. Ja pierwszą próbę podjęłam po 3 tygodniach i żałuję,że nie zaczekaliśmy jescze bo nie odczuwałam zbyt wielkiej przyjemności a ból,mimo użycia żelu.

Gość gość
Cieszę się, że mój mąż jest normalny i sam mówi, że moje bezpieczeństwo najważniejsze. Uprzedzając wasze komentarze nie, nie zdradza mnie.

Gość gość
Dobrze ktoś mówi niech jeszcze na stole cie w*****a

Gość gość
Litości, przecież zalecenie braku seksu po porodzie nie wynika z krwawienia, zmęczenia, czy braku snu - tylko z powodu ryzyka zakażenia. Facet może nie mieć żadnych dolegliwości, a zwykłe bakterie, które każdy ma w organiźmie, mogą spowodować komplikacje. Macica po wydaleniu łożyska to rana, która musi się zagoić, przy cc tak samo.

Gość gość
Hahah, tydzień nie wytrzyma. No to oczywiście, możesz ulec presji, tylko po zakażeniu całego organizmu możesz stracić życie