Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy po cesarce są problemy z seksem??czy od razu mozna uprawiac??

Polecane posty

Gość gość
Zrób mu laske z połykiem, sama będziesz tak obolała, że wytrzymasz bez seksu.

Gość gość
A jak się decydowalas na dziecko to co nie brałas tego pod uwagę? Trzeba było myśleć jak ******ie ważniejsze

Gość gość
Jak pusci znieczulenie to pomysl sobie o seksie z mezem. Zapragniesz go tu i teraz.

Gość gość
Haha Ty tak na serio? Ja Ci życzę żebyś się umiała wyproznic bez bólu a o seksie zapomnij bo się posrasz :P ja się ledwo ruszalam przez tydzień. Z łóżka wstać nie umiałam. Sex to była ostatnia rzecz na jaka miałam ochotę.

Gość gość
Ale autorka nie pyta sie czy ona bedzie miala ochote , tylko kiedy moze dac mezowi , bo on SOBIE NIE WYOBRAZA tygodnia bez j****ia

Gość gość
To se wyobrazi, może i pół roku!

Gość gość
Kretyn i kretynka dobrze się dobraliscie

Gość gość
Autorko, i co, jak mąż zareagował?

Gość gość
Nie rozumiem po co tyle jadu... chciałam się tylko dowiedzieć. Lubimy się kochać i chyba po 2 tygodniach spróbuję bo nie wytrzymamy

Gość gość
Hahaha, po 2 tyg? Kobieto naprawdę jeśli dla ciebie ważniejszy jest seks niz wlasne bezpieczenstwo to robcie to caly czas, tylko nie myslcie ze to znaczy ze sie kochacie

Gość gość
Ja po cc bardzo dobrze sie czulam i goilo mi sie super i pierwszy raz byl po 4 tyg. Mimo ze polog trwa 6 tyg to nie wytrzymalismy, ja chcialam.

Gość gość
po 4 ale nie po 2 jak tu autorka wypisuje, a powinno byc po 8

Gość gość
Ja po porodzie naturalnym uprawiałam seks jakieś pięć tygodni po porodzie. Ale nic mnie nie bolało już, miałam jedynie dyskomfort psychiczny. Zrobiłam to głównie dla męża, bo jak przed porodem uwielbiałam seks, tak po porodzie przez ok rok nie bardzo. Jeśli śpieszy się komuś również polecam pieszczoty oralne.

Gość gość
Ja po cc miałam połóg książkowo, czyli równe 42 dni krew się lała. Ale u mnie nawet okres trwa 7 dni... Nie wyobrażam sobie jak można mieć połóg tylko 2 tygodnie...

Gość gość
Ja seksu nie uprawiam od poczatku ciazy, moze 4 razy. Maz mnie nie zdradza i wie, ze jeszcze czeka nas polog.

Gość gość
Przeciez jak umyje penisa to jakie bakterie? A tam na dole nie będę zszyta to nie będzie bolało.

Gość gość
Chcesz to spróbuj. Pamiętaj jednak, że także Tobie ma to sprawiać przyjemność. Ja bym poprzestała na oralu dla niego.

Gość gość
A jeśli tak bardzo zależy Ci na orgazmie on może doprowadzić Cię do niego dobrze nawilżonym palcem. Seks to nie tylko penetracja :)

Gość gość
Autorko jeśli to ty o 18.20 to naprawdę brak mi słów na temat twojego braku podstaw medycznych. Ale twoje ciało i twoja decyzja. Rób jak chcesz, tylko tak sobie myślę, że takie wypaczenie seksualne jak niemożliwość powstrzymania się w okresie połogu i okołoporodowym to problem z którym powinniście udać się do seksuologa.

Gość gość
Może to jakaś prowokacja, bo ja też nie bardzo wierzę, że dojrzali ludzie tak niedojrzale podchodzą do tematu połogu oraz seksualności (przyjemność seksualną utożsamiają tylko z pełnym stosunkiem) :)

Gość gość
Żadna prowokacja. Poprostu kochamy seks. Podczas miesiączki ledwo co się powstrzymujemy a gdzie tu 6 tygodni albo nawet 3 miesiące.

Gość gość
Dla mnie to jest obrzydliwe i nienormalne,żeby nie umieć się powstrzymać od seksu.Kobieto,ty się martw,żebyś zdrowe dziecko urodziła i żebyś przeżyła a nie myśl dupą!

Gość gość
Ja jestem na końcówce ciąży a nie kochamy się już ok 4mcy. I żyjemy, mamy się świetnie, więź nie oslabla. Dajcie spokój

Gość gość
To tylko tobie tak wydaje się, a facet się męczy.

Gość gość
Uwielbiam ludzi "nie znam się, ale się wypowiem". Autorko nie rodziłas nigdy, wiec mówiąc ze po 2ch tyg spróbujcie, brzmi śmiesznie.

Gość gość
No właśnie facet się męczy bo on lubi ze mną seks. Nie chce mu odbierać przyjemności...

Gość gość
Ojej to wykup mu karnet do burdelu:) jak cos pójdzie nie tak np chore dziecko albo zakażenie po cc to tak będzie bzykał inne . Tak przyjemniej będziesz wiedziała gdzie i kim .

Gość gość
"gość dziś Przeciez jak umyje penisa to jakie bakterie? A tam na dole nie będę zszyta to nie będzie bolało." A ty wiesz cot o jest macica? wiesz o co to jest połóg?

Gość gość
Polog to tak jak krwawienie miesiaczkowe. Ale jak niby miał by wprowadzać te bakterie skoro się myje?

Gość gość
JPRDL...