Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy po cesarce są problemy z seksem??czy od razu mozna uprawiac??

Polecane posty

Gość gość
O c****j. Brak slow ........

Gość gość
Nie martw się, obciągniesz i przeżyje.

Gość gość
Ale ja mu nie lubię obciagac. Lubię jak się kochamy bo wtedy jesteśmy bardzo blisko i to właśnie kocham. Dalej nie rozumiem jakby mógł wprowadzić jakieś bakterie skoro się myje bo to na prawdę zadbany facet...

Gość gość
Tak to tylko krwawienie miesiaczkowe. Możesz się j***c ile chcesz

Gość gość
Taka koneserka seksu, a nie uprawia seksu oralnego. Czyli jest lipa.

Gość gość
2tyg po porodzie... Bedziesz marzyla o tym zeby zasnac na 2 godz ciagiem,a nie o bolcu

Gość gość
"Współżycie można zacząć, kiedy tylko kobieta ma na nie znów ochotę, zachowując przy tym oczywiście zdrowy rozsądek. Lekarze zazwyczaj zalecają powstrzymanie się od seksu mniej więcej na sześć tygodni po porodzie. Ważne, żebyś była na to wewnętrznie gotowa i rzeczywiście tego pragnęła. Nie spieszcie się. Czasem lepiej poczekać, niż narażać się na rozczarowanie i frustrację."

Gość gość
Poprostu tego nie lubię nie można tego zrozumieć? On mi minete robi ale ja mu nie o******* bo zbiera mi się na wymioty

Gość gość
Ustaliliśmy że nawet jak dziecko będzie plakalo to najpierw skończymy to co zaczęliśmy bo nie chcemy go przyzwyczajać do tego by być na każde zawołanie. Później się tak nauczy i żaden z nas nie będzie miał życia

Gość gość
Boże patola....

Gość fghe43
uprawiać to można pole.

Gość gość
To provo. To z dzieckiem, żadna matka nie przełoży dziecko nad dymanie. I to z oralem to współczuję facetowi. Nic jej nie mówi, ale znam takich z innych działów co tu polują, bo żona nigdy nie bierze do buzi i tylko c****o nadstawia :O

Gość gość
18.27 wiem że są dziewczyny co mają większe potrzeby i je rozumiem bo ja miałam ochotę na seks. Mąż mi wyjął dwa szwy bo strasznie mnie podrażniały. Oczywiście sterylne nożyczki i ręce na końcu umył w spirutusie. Było to po prawie miesiącu od szycia i nie będę biegać po ginekologu! Mąż jest przy każdym badaniu nawet ginekogicznym cipki i wspierał porody bo CC jest znacznym ryzykiem zdrowotnym! Nie jestem zacofana by wstydzić się męża do którego obecności mam prawo podczas badań i zabiegów nawet w szpitalu. A po drugie jest wielu z bocznych lekarzy jak ostatnio onkolog , urolog ..Pacjentka była na fotelu. Ginekolog rozpiął rozporek. Często podczas rutynowego badania ginekologicznego cipki dochodzi do groźnych zakażeń jak wątroby typu C itp....!!! Rękawiczki niestety chronią tylko lekarza nie pacjenta. Dlatego mąż również pilnuje czy lekarz czegoś nie dotyka w gabinecie potem chce badać pochwę zakażając ją! !! Wtedy mąż prosi grzecznie o zmianę rękawiczek! !! Często dochodzi do zakażeń u laryngologa , stomatologa, ginekologa itd...

Gość gość
21.12 u mnie tak samo zawsze mąż przy badaniu cipki i basta

Gość gość
Kurde dziewczyny to żadne prowo. Poprostu nie chcemy by dziecko non stop było przy nas od razu na mm idzie po szpitalu. On ma znać swoje miejsce. Kocham seks i chce go uprawiać od razu jak będę mogła

Gość gość
WTF??

Gość gość
On ma znac miejsce??? Czyli kto??? Dziecko czy roouchacz???

Gość gość
Biedne dziecko. Kochasz seks, a tylko rozkładas nogi. Do d**y z takim seksem. Twój facet nawet nie wie co to dobry połyk.

Gość gość
Dziecko ma znać swoje miejsce

Gość gość
Ide spac. Napisz jak urodzisz... Pogadamy.

Gość gość
Jasne, niech zna swoje miejsce :D

Gość gość
Ktoś kto jest tak zaślepiony w seksie powinien jak najszybciej skorzystać z porady lekarza.

Gość gość
Ja po cesarce to byłam obolała, poza tym jest coś takiego jak połóg, macica musi sie oczyścić, skurczyć, nie wolno seksu uprawiać minimum 4 tygodnie, nieważne jak rodziłaś :O poza tym, to już od faceta zależy, co jest dla niego naprawdę ważne - zdrowei żony, jej samopoczucie, ogólnie związwk, czy seks seks seks? rozumiem i wiem świetnie, seks jest ważnym elementem związku,ale nie cementującym go. lubie sesk mój mąż też lubi ,ale ludzie, są w zyciu sytuacje, gdy seks musi chwilowo zejść na dalszy plan. nie tylko ciąża, poród, połóg. s ą też inne choroby, czy problemy w zyciu, gdy naprawdę - myślący wrażliwi ludzie nie maja wtedy sił, ani ochoty na seks ... :O to nas różni od zwierząt ...

Gość gość
Autorka to albo pierworódka, albo trollica.

Gość gość
O co chodzi z tym biednym dzieckiem które ma znać swoje miejsce?????

Gość gość
Ten wątek to prowokacja, nie wierzę żeby ktoś tak na poważnie pisał takie bzdury

Gość gość
No jak mamusia kopulowac bedzie ze swoim buhajem to dziecko ma sie zaplakac bo oni muszą skonczyc. Matki kochana co za patologia. Mam nadzieje ze to prowo.

Gość gość
Ja nie wierzę że ktoś może nas dziecko stawiać sex, to jest ohydne

Gość Jakie to żenujące
W twojej sytuacji musisz dać mężowi kilka złotych żeby poszedł do domu publicznego, bo co najmniej przez miesiąc nie możecie się dupczyć.

Gość gość
Brak szacunku wobec siebie nawzajem. To NIE JEST miłość