Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anita992019191

Odchudzanie i spalacze

Polecane posty

Gość Anita992019191

Sprawa jest prosta - idą wakacje, zima się przedłużyła i zrobiło się delikatne sadełko. Jakie spalacze tłuszczu polecacie jako wspomaganie procesu odchudzania? Szukam czegoś dla kobiet, nie żadnych hardkorowych koksów :P Czy takie coś wystarczy: https://twojeodzywki.pl/odzywki/reduktory-tluszczu/olimp-define-it-lady.html ? Macie sprawdzone produkty? Będę wdzięczna za każdą pomoc!

Gość gość
ZADNE :o Baby kiedy wyt sie nauczycie ze takie specyfiki są chemią i placebo? Ruch i zdrowe odzywianie są kluczem :o

Gość WerkaM
Ja też ostatnio jestem tego zdanie, że lepiej skupić się na diecie i sporcie, zamiast liczyć na cudowny suplement. Miałam kilka eksperymentów - niektóre odrobine coś dawały, ale ostatnio wtopiłam kasę w liporedium, który okazał się totalną klapą - nie dość, że żadnych pozytywnych efektów nie zauważyłam, bo nie schudłam przez miesiąc nawet kilograma - to jeszcze brzuch mnie ponim bolał.. :(

Gość gość
chude szkapy przytyjcie coś

Gość Kociara22
Co do suplementów na odchudzanie, ale akurat nie spalaczy - odradzam wam z własnego doświadczenia pakowanie kasy w Calominal - ja kupiłam 2 opakowania niedawno i brałam sumiennie przez 2 miesiące - TOTALNY BRAK EFEKTÓW :(

Gość gość
To prawda ja przez suplementy rozregulowałam sobie cykl miesiączkowy.

Gość gość
Większość to chujostwo na kofeinie. Tylko dieta i trening.

Gość Jaśka32
Kociara - u mnie też kompletnie się nie sprawdził ten Calominal. Nie wiem jak mogłam być tak głupia i kupic 3 opakowania bez czytania opinii w internecie. Dużo dziewczyn piszę o skutkach ubocznych, ja miałam fart i mnie to nie dotknęło, ale żadnych pozytywnych efektów też nie było

Gość Olga Walczak
Jak się okazuje, to Calominal faktycznie rozzłościł niejedną kobietę. Ja też należe do tego grona, bo wiązałam z nim konkretne nadzieje. Niestety, nie pomógł mi w odchudzaniu kompletnie, pomimo regularnego stosowania i ujemnego bilansu kalorycznego schudłam zalediwe 3 kg w 2 miesiące.

Gość Zofia 34
Mi zdenerwowanie troche przeczło, gdy poczytałam opinie na temat tego calominalu, po tym, jak u mnie się nie sprawdził. Widzę, że mam duże szczęście, że nie dotknęły mnie skutki uboczne o których tutaj piszą dziewczyny.. Beznadziejny suplement.

Gość gość
Ze spalaczy działają tylko clenbuterol i salbutamol. Jak nie chcesz tego brać, to po prostu przestań żreć

Gość GrażynaAa
Dziewczyny, faktycznie powinnyśmy myśleć i czytać przed zakupem. Pierwszy raz tak wtopiłam kasę na suplement. Calominal nic nie zmienia w tempie odchudzania, ba - mi nawet w tym roku szło gorzej niż w tamtym, a wtedy nic nie brałam.

Gość Monika 77
Dziewczyny, koniecznie trzeba czytać opinie przed zakupem. Ja wtopiłam z Liporedium, że nie poczytałam i kupiłam 3 opakowania. Po pierwszym miałam podobne do was objawy uboczne..

Gość Sylwia 94
Ja niedawno trafiłam na bardzo obiecujący suplement. Stosuje go od 3 tygodni, wiadomo - w połączeniu z dietą i jakimś tam bieganiem ,bo na nic więcej nie mam motywacji - ale jak na razie jest nieźle, bo ponad 4 kg na wadzę mniej :o . Nazywa się therm line pro i wydaje mi się, że na prawdę potrafi nieźle nakręcić metabolizm :D

Gość gość
sylwia94 wpisujesz tą reklamę produktu w kazdym temacie ten sam tekścik, tylko zmieniasz nick i myślisz że ktoś sie da nabrać :D

Gość Sylwia 94
Pokaż mi temat, w którym wpisałam to samo... link albo coś... Co za bezsensowny hejt. Rozumiem, że Ty trafiając na dobry suplement nie dzielisz się z nikim tą informacją ?

Gość Natali 21
Ja nie ufam producentowi suplementu Liporedium i już nigdy więcej nie kupie jego produktów. To jest tragedia - jak można wypuścić na rynek coś co ma takie skutki uboczne. Zaparć nim spowodowanych nie mogłam się pozbyć przez kilka tygodni.

Gość Han nna
Natali - trzeba było poczytać opinie o tym suplemencie przed jego kupieniem. Ja tak zrobiłam. Chciałam kupić liporedium po usłyszeniu reklamy w radiu, ale gdy zobaczyłam ile ma skutków ubocznych i w ogóle negatywnych opinii to sobie wybiłam to z głowy.

Gość gość
Ja z tą dietą online schudłam 9 kg w ciągu 2 miesięcy i ładnie wyrzezbilam ciało ,dieta połączona jest z ćwiczeniami i ułóżna jest przez dietetyków i trenerów ,można uzyskać dobre efekty w krótkim czasie :) ://dieta-lux.pl/44535

Gość tola71
Ja przyjmuję sprawdzony przez moje znajome suplement African Mango http://szczupla-kobieta.pl dzięki niemu zahamowałam swój apetyt co było dla mnie bardzo ważne ponieważ wcześniej ciągle podjadałam i moja dieta kończyła się tak szybko jak i zaczęła...

Gość Maciekmaciekk3322
Ja dodatkowo zastosowałbym produkt https://swiatsupli.pl/pl/aminokwasy/2209-olimp-bcaa-xplode-1000g-zip.html BCAA przedostają się wyjątkowo szybko do krwiobiegu, a następnie do mięśni, gdzie przyspieszają syntezę białek, korzystnie wpływając na wzrost i regenerację włókien mięśniowych. W trakcie długiego wysiłku mogą być w wątrobie przekształcone w alaninę, a następnie w glukozę, stanowią zapasowe źródło energii i oszczędzają białka mięśniowe przed degradacją. Wysoki poziom BCAA we krwi powoduje zmniejszenie produkcji serotoniny w mózgu, co pozwala znacznie zmniejszyć i opóźnić odczucie zmęczenia.

Gość gość
nie polecam tych spalaczy co tu piszecie, moja przyjaciółka zażywała takie przez 2 miesiące i potem wypłynęły jej oczy