Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moja dawna miłość ma jutro urodziny

Polecane posty

Gość gość

Chce zaznaczyc ze była to nieodwzajemniona milość. Chociaż mieliśmy z sobą bardzo dobry koleżeński kontakt pojawiły się u mnie problemy a widząc ze jest szczęśliwa u boku męża postanowiłem zawiesić kontakt. Ostatnio rozmawialiśmy w święta Bożego Narodzenia. Czy napisać do niej jutro zyczenia czy nie wypada tak po 3 miesiącach ni z gruszki ni z pietruszki wyskakiwać z życzeniami?

Gość gość
Jak nieodwzajemniona to nie ma sensu. Daj jej spokoj i zapomnij

Gość gość
Zyczenia złóż, nie bądź chamem :)

Gość gość
To juz dzisiaj. Postanowiłem wysłać życzenia urodzinowe. Nie mogę patrzeć tylko przez pryzmat mojego uczucia do niej. Nie wiem jak zareaguje czy sie ucieszy czy nie, ale głupio by bylo gdybym nagle zapomnial a od kilku lat zawsze składałem je. Wyślę je wiadomością tekstową, tak chyba będzie najlepiej.

Gość gość
Jak komuś składasz życzenia, to zawsze życz szczerze i od serducha i niech będą to życzenia pozbawione zlosliwosci,

Gość gość
Ja bym sobie całkowicie odpuściła na Twoim miejscu.Zakończ tamten etap z tamtą dziewczyną, myślę, że ciągle jeszcze nim żyjesz. powodzenia

Gość gość
jeśli ona zerwała to nawet nie będzie oczekiwała od Ciebie życzeń. Jezei jednak bardzo chcesz pokazać swój poziom to złóż jej proste życzenia! moze akurat podziekuje i tez odpisze Ci dluzsza wypowiedzią :)

Gość gość
Ja bym wysłała życzenia. W końcu to tylko miły gest i mimo wszystko powinna się cieszyć, że pamiętałaś o niej

Gość gość
Jak chcesz wiedzieć jak ona zareaguje na Twoje życzenia, czy warto to zrobić, co ona o Tobie teraz myśli, co czuje, napisz do mojej wróżki Sofii, jest świetna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość
I tak mu nie odpisze po co sie ośmieszać. A zyczenia soe nie spełniają

Gość gość
jeśli życzy jej z głębi serca to znaczy że ma honor i szanuje tą kobietę

Gość gość
Jestem pół roku po zerwaniu, z ex kontakt utrzymujemy, spotykamy się, dzwonimy i teraz wiem,że to nie jest nic dobrego. Nie można zapomnieć, zacząć nowego etapu, cały czas rozdrapuje się rany. Zabijam w pewnym sensie sama siebie, męczę się i wiem, że powinnam zerwać tą znajomość dla własnego dobra. Może w końcu się na to zdecyduje, ale póki co żyje nadzieją, że się zejdziemy i uwierz, że na dobre mi to nie wychodzi. Jeśli jesteś w tej samej sytuacji to nie powtarzaj mojego błędu, będzie Ci o wiele łatwiej zacząć nowy etap, wejść w nowy związek

Gość gość
Wiem,że to okropnie boli ,ale chyba najlepiej w takim momencie po prostu zająć się czymś innym.Jest duża szansa ,że ta osoba mimo wszystko kiedyś się odezwie.

Gość gość
Wyslalem jej zyczenia wczoraj. Odpisała dzis nad ranem ze dziekuje, nie pociągnęła jednak dalej rozmowy. Liczyłem ze byc moze sama zagada, pochwali sie co u niej, zapyta co u mnie. Niestety nic takiego nie otrzymałem. Chyba musze zerwać kontakt na zawsze tak będzie chyba najlepiej dla nas obojga

Gość gość
Bardzo dobrze zrobiłeś. Ciekawe jaka byla jej reakcja jak te życzenia przeczytala? Moze myslala ze zapomniałeś o jej urodzinach? Pytanie czy ona Tobie sklada zyczenia

Gość gość
Jeśli by dalo Ci to ulgę napisz list w którym wyznasz co czułeś do niej. Albo zachowaj te tajemnicę tylko dla samego siebie. Podziwiam za wyslanie życzeń to pewnie nie bylo łatwe wiedząc, ze ona jest juz nieosiągalna dla Ciebie

Gość gość
Daj sobie spokój z nią jest szczęśliwa z mężem nie psuj tego znajdź sobie dziewczyne

Gość gość
Wiem, że tak musze zrobić. Od wczoraj stopniowo ograniczam myślenie o niej, odcinam się od tego wszystkiego. Moze to będzie dlugi proces, ale mam nadzieje ze zapomnie.

Gość gość
Brak kontaktu boli, ale leczy rany. Ja bym nie pisała na urodziny, bo pamiętasz o tej dacie. Tak jakbyś chciał bardziej odnowić kontakt. Na Twoim miejscu zajęłabym się budowaniem nowej relacji.

Gość gość
widzisz? odpisała zimnego smsa z cyklu "dziekuje". do ciebie dotarło, ze to koniec. A zapomnieć nie nie zapomnieniesz nigdy. Nie da sie oszukać serca. Możesz schować uczucia na dno serca, ale i tak bedą żywe w twoich wspomnieniach.

Gość gość
Przeżyć, przepłakać, przeczekać, nie szukać kontaktu. Czas zagoi rany, a Ty szukaj dalej, jest tyle kobiet czekających na miłość

Gość gość
Nieodwzajemniona miłość nie powinna nas skłaniać do użalania się nad sobą, gdyż miłość do kogoś to najpiękniejszy dar, jaki możemy otrzymać. Jej siła i moc są tym co sprawia, że nasza dusza kwitnie. Jednocześnie kształtuje nasze życie poprzez doznawane rany.

Gość gość
skoro ona od lat tak bardzo siedzi ci on w głowie, mimo że nie byliście nigdy razem, to musi być dla ciebie bardzo wyjątkowy. to uczucie jest nieodwzajemnione jak się domyślam?

Gość gość
jasne że wyślij! przyjaciółmi możecie przecież zostać ,a jak jej wyślesz życzenia to będzie świadczyło że jesteś w porządku w stosunku do niej.

Gość gość
życzenia zawsze możesz wysłać dlaczego nie?

Gość gość
ona to przeszłość. żyj tym co dzisiaj i jutro.