Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zasady podrywania kobiet

Polecane posty

Gość gość

moje zasady jakie sobie wyrobiłem po poznawaniu kobiet, inaczej się nie da mieć dziewczyny, kolejność istotna 1. okazujesz zainteresowanie 2. komplementujesz, wspierasz 3. okazujesz troske, interesujesz sie co u niej, wspierasz 4. musisz być luźny, żartować, aby to wszystko nie było sztywne 5. musisz mieć dystans do siebie, pokazywać że to ona jest kimś, w żadnym wypadku nigdy nie mow pierwszy co Ty nie potrafisz, lepiej dać jej samej to ocenić. 6. wyskoczenie gdy o to nie pyta, z prezentowaniem czego to nie posiadasz -skreśla Cię na miejscu. 7. zakaz rozmów o seksie do pierwszych kontaktów cielesnych, odwzajemnionych pocałunków, do pocałunku seks to temat tabu, normalna dziewczyna Cie skasuje gdy to poruszysz. Pocałunek, przytulenie oznacza pojawienie się pierwszych uczuć. 8. w tym wszystkim musisz mieć też swoje życie, swoje zajęcie, byś na niej nie "wisiał", nie był balastem. Czy to tak dużo? Wg mnie nie, kwestia praktyki, byłem kiedyś smutnym przegrywem, teraz kobiety mnie lubią, same wychodzą z inicjatywą... :)

Gość gość
póki co, ojciec leje mnie pasem po plecach jak wrócę do domu po 22 ;-(

Gość absolootna
Brawo, stałeś się idealnym samcem beta. :D