Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zostałam olana zlewką typu "Może innym razem"

Polecane posty

Gość gość

Przełamałam się i zaprosiłam kolegę na kawę ,ten odpisał "Nie mogę dzisiaj może innym razem" Czuję się z tym fatalnie,wyszłam na idiotkę.

Gość gość
Widocznie nie jest zainteresowany..nie martw sie,tego kwiatu to pół światu...machnij ręką i nie biegaj za nim..znajdzie sie inny wczesniej czy pózniej

Gość gość
A dawal Ci Jakies znaki swiadczace o tym, ze jest zainteresowany?

Gość gość
Potraktował Ciebie jako opcję, szanuj siebie i nie zapraszaj więcej

Gość gość piwosz
trzeba było go zaprosić na piwo to by się zgodził :O

Hej :) Podejdź do sprawy trochę inaczej. Uświadom sobie, że to mężczyzna ma się starać o kobietę. No bo inaczej będziesz musiała za nim ciągle latać. Dwie strony powinny dawać od siebie,nie jedna. Byłam w takiej relacji i tylko straciłam czas na jakiegoś dupka. Pozdrawiam ;)

Gość gość
a może faktycznie nie miał czasu?

Gość gość
Dlatego nie warto podrywac facetow ;) Nawet takich co czujemy, ze im sie podobamy. Mozna im dawac delikatne sygnaly spojrzeniem czy usmiechem, ze jestesmy zainteresowane, ale lepiej niech faceci gdzies zapraszaja itd. bo zwykle to sie konczy jak u Autorki. Moja kolezanka miala taka sytuacje , nawet byla pewna na 100%, ze sie podoba facetowi, a tez odmowil spotkania...

Gość gość
21:13- nawet gdyby nie mial a chcialby sie spotkac to raczej ta odpowiedz nie bylaby taka zdawkowa i jeszcze to " może innym razem". Wtedy by odpisał cos takiego " bardzo chetnie i milo ,ze proponujesz, ale dzisiaj nie moge niestety bo muszę (coś tam np. zrobić), ale może za to we wtorek, co ty na to?" Niestety nie jest Toba zainteresowany, ale tez niepotrzebnie sie z ta propozycja tak wyrwalas...

Gość gość
Trzeba tez pamietac, ze niektorzy faceci nawet bedac z zwiazku podrywaja inne zeby sprawdzic czy na niego leca, podpompowac swoje ego, ale DLA nich to tylko flirt- jesli takiemu kobieta zaproponuje spotkanie a on jej powie (lub ona to odkryje) ze on ma dziewczyne I odrzuci jej propozycje to tym bardziej poczuje sie jak idiotka...

Gość gość
naprawde uwazasz sie za idiotke ? :-) przemysl to sobie.

Gość gość
22:01- w takim wypadku bezpieczniej jest kokietowac ale nic nie proponowac, jak bedzie chcial to sam zaproponuje jesli da sie mu jakies deliktane sygnaly. Wiem, ze jest rownouprawnienie, ale ja nadal nie jestem za tym zeby podrywac facetow. Wiem z opowiadan kolezanek (bo ja sama pierwsz anie podrywam) ,ze zazwyczaj w jakichs 90% przypadkow zle to sie konczy, nawet jesli chodzilo o moje calkiem ladne kolezanki

Gość gość
22.08- DOKLADNIE!

Gość gość
To że się na ciebie patrzy i uśmiecha to nic

Gość gość
🖐️ To kobiety maja zabiegac o mezczyzn 🖐️

Gość gość
22.13 o, pewnie to jakis prawik sie odezwal bojacy sie odezwac do kobiety... Pogadaj sobie chlopczyku tutaj :)

Gość gość
Ma inną ma którą kocha, lub zabiega o względy, nie wszyscy lecą na to co się rusza i na drzewo nie ucieka.

Gość gość
Odpuść kobieto. Szanuj się. P.S. Jestem kobietą i gdy po raz któryś z kolei słyszę od faceta - nie dzisiaj i przekłada na inny termin, to dla mnie jest skończony.

Gość gość
A co jeśli to kobieta jakoś przyciągnęła do siebie faceta ale w sumie to jej bardziej zależało... jak wyglądają takie związki po ślubie? znacie takie?

Gość gość
Autorko nie wyszłas na idiotke Miałam to samo kiedyś Najpierw gość pisał mi o kawie, ja ze nie, że innym razem, aż w końcu sama mu podałam termin i otrzymałam odpowiedz ze nie może i innym razem Zaraz potem było mu źle że nie mógł i poszliśmy na ta kawę Jesteśmy razem;)

Gość gość
Zaproponuj jeszcze raz,jeśli znów będzie może innym razem to wykasuj numer.

Gość gość
ale wy głupie jesteście,skoro nie miał czasu to co miał odpisać ???

Gość gość
wstyd panie za takie rozkminy (poza ostatnim sensownym postem) jednego zdanka.Nie macie co robic,trzeba wiwisekcję słowa rozdrabniać i mielić,mielic .....

Gość gość
Nie sluchaj goscia z 07.40- jesli on jest zainteresowany a wtedy na serio nie mial czasu, to sam w jakiejs rozmowie nawiaze do tego zaproszenia na kawe I zaproponuje inny termin. Jesli nie to znaczy ze te ,,innym razem" bylo na odczepnego powiedziane.

Gość gość
Innym razem,kiedy indziej... nic z tego nie będzie.

Gość gość
gdyby facet mi tak powiedzia to by znaczylo ze mu nie zalezy.

Gość gość
A co jeśli to kobieta jakoś przyciągnęła do siebie faceta ale w sumie to jej bardziej zależało... jak wyglądają takie związki po ślubie? znacie takie?

Gość gość
A Ty zgodzilabys się tak za pierwszym razem? Ja lubię jak facet się stara. Nie mówię ani tak ani nie...

Gość gość
Prosty komunikat a rozkminy wciąż się toczą hehe.