Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Muzulmanskie nocne polowania w PEINE (Niemcy)

Polecane posty

Gość gość

https://youtu.be/Bqo5xCLHtyE x Muzulmanska dzicz co wieczor urzadza polowania na bialych. Podczas jednej tylko nocy (tej z nagrania) do szpitala trafilo 50 ofiar muzulmanskich atakow. Ubogacenie kulturowe :)

Gość gość
ReSCATor555 zaraz sie pojawi i napisze ze to prowokacja prawicy :D

Gość gość
Spokojnie, jakoś Ci Muzułmanie nam tak bardzo nie zagrażają. To Polskie życzenie, aby w Niemczech był burdel

Gość Agata z Hamburga
Mogę Ci zapewnić, że w Niemczech jest na ulicach bezpieczniej niż w Polsce.

Gość Agata z Hamburga
dyżur mi sie skończył, do 8-ej bedzie moderował Kamil z Hanoveru:classic_cool:

Gość gość
Dyzurne lewactwo jak zwykle udaje, ze nic sie nie dzieje.

Gość gość
Ta Agata niemcy widziała jak swinia niebo ;) murzyni i araby zaczepiaja polki w Niemczech nawet na ulicach

Gość gość
Agata "Mogę Ci zapewnić, że w Niemczech jest na ulicach bezpieczniej niż w Polsce" Po tym zdaniu wiem, że albo po Niemczech nie chodziłaś, albo byłaś czy jesteś w spokojnej okolicy. Proponuję pochodzić sobie po miastach takich jak: Dortmund, Duisburg, Essen oraz bardzo znanego miasta szczególnie Polakom Munich. Ciekawe czy zdanie podzielisz, a nie gwarantuje, że wyjdziesz z tego cała. Pochodź wszędzie, a nie tylko po rynku. Znam sytuacje szczególnie w Munich i powiem, krótko, tam idąc do pracy przez park w dzień dokładnie w południe już człowiek czuje, że coś nie tak, kiedy przybyli składają ręce udając pistolet i strzelają do Ciebie głośno wydając dźwięki. Wieczorem sama to nie chodzę, życie mi mile.

Gość gość
"Spokojnie, jakoś Ci Muzułmanie nam tak bardzo nie zagrażają. To Polskie życzenie, aby w Niemczech był burdel" Mało wiesz,to prawda, że mamy szansę jakoś przejść bokiem, ale czy na pewno tak będzie to zobaczymy za 10 lat.

Gość gość
Agata "Mogę Ci zapewnić, że w Niemczech jest na ulicach bezpieczniej niż w Polsce" Po tym zdaniu wiem, że albo po Niemczech nie chodziłaś, albo byłaś czy jesteś w spokojnej okolicy. Proponuję pochodzić sobie po miastach takich jak: Dortmund, Duisburg, Essen oraz bardzo znanego miasta szczególnie Polakom Munich. Ciekawe czy zdanie podzielisz, a nie gwarantuje, że wyjdziesz z tego cała. Pochodź wszędzie, a nie tylko po rynku. Znam sytuacje szczególnie w Munich i powiem, krótko, tam idąc do pracy przez park w dzień dokładnie w południe już człowiek czuje, że coś nie tak, kiedy przybyli składają ręce udając pistolet i strzelają do Ciebie głośno wydając dźwięki. Wieczorem sama to nie chodzę, życie mi mile. x x x mieszkam w Düsseldorfie i czuje sie bezpiecznie. Duisburg i Essen rowniez znam. Ostatniego lata jezdzilam na imprezy do Essen czesto tylko z jedna kolezanka. Wracalysmy nad ranem pociagiem do Düsseldorfu i nigdy nikt nas nie zaczepial. Na ulicach pelno tych brudasow, ale ja najwyrazniej nie jestem dla nich potencjalna ofiara:D

Gość polew w lewakow
"mieszkam w Düsseldorfie i czuje sie bezpiecznie" x Znamienne, ze lewaczka i obronczyni imigrantow nawet po zbiorowym zgw.alceniu bedzie udawac, ze wszystko jest ok i ze g***** nie byl wina imigrantow tylko prawicy nieprzychylnej imigrantom.

Gość gość
najgorsze jest to że to bydło jest już w Warszawie, i wszędzie te grupki ciapatych są widoczne, po co nam oni, trzeba ich wypędzić póki czas!!!