Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Schudłam 8 kilo a w pasie bez zmian. Co robić?

Polecane posty

Gość gość

Jak w tytule ... co mam zrobić ? Możliwe ,że woda zatrzymuje mi się w organizmie ? Regularnie chodzę na siłownie i daje z siebie 100%

Gość gość
Jeśli to woda to podacie proszę jakieś tabletki bez recepty na zatrzymywanie się wody?

Gość gość
Pomocy

Gość gość
A jak pozostałe obwody? Z ilu kg schudłaś i jaki wzrost?

Gość gość
Ja zrzuciłam 5kg a w talii -5,5 cm a brzuch -10 cm. A jak się odżywiasz?

Gość gość
Mało jem... chodzę co dwa dni na siłownie i schudłam te 8 kilo a w pasie nic się nie zmieniło w dodatku nadal mam spuchnięta twarz jak balon. Myślicie ze w tym wypadku to woda w organizmie sprawia ze puchne ? Pije dużo wody, z 20 szklanek dziennie.

Gość gość
No właśnie z nog trochę jakby ręce tez bardziej okej i z tylka schudłam 5 cm! A twarz balon i brzuch balon. Jestem zdrowa bo robiłam przeróżne badania

Gość gość
Pomóżcie mi bo nigdy w życiu tak nie miałam, nie byłam nigdy nawet trochę grubsza zawsze wręcz za chuda. A teraz twarz jak u osoby która ma 300 kilo (dosłownie, zmieniła kształt wręcz) brzuch napuchnięty a reszta Ok. I najgorsze ze jestem zdrowa bo żadne badania nic nie wykazały. Czy to może woda nierówno w organizmie się utrzymuje i powinnam sięgnąć po jakiś suplement ? Pomóżcie kobietki kochane

Gość gość
Opisz dokładnie swoje dzienne menu. W jakim czasie zrzuciłaś te kg i z jakiej wagi i jaki wzrost. Musisz podać więcej konkretów.