Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy da sie poronic, biorac kąpiele w bardzo goracej wodzie ?

Polecane posty

Uważam że aborcja powinna być dostępna, a w szkole ktoś chyba może uczyć o antykoncepcji. A widzę, że wszyscy w tym wątku tacy odważni i anonimowi... PS Bóg dał ludziom prawo wyboru - dlatego w raju rosło drzewo poznania. Dlaczego teraz kobiety nie mogą mieć prawa do "grzechu". Przykro mi z powodu każdej kobiety która jest w takiej sytuacji. PS2 tak, jestem mamą, szczęśliwą mamą bo świadomie podjęłam decyzję o macierzyństwie.

Gość gość
14:33 Czlowiek tylko poda przyklad a tu juz jakies swiete oburzenie.Szkoda tylko,ze nie w druga strone.

Gość gość
Ja skończyłam dyskusje. Nie ma sensu pisać z kimś kto ma podejście że by go to nie obeszło. A mnie obchodzi i to dziecko w łonie matki też może kiedyś obchodzic

Gość gość
Gdy pojdziesz do ginekologa i uslyszysz bijace serce "zarodka" to poczujesz, ze jest to czlowiek.

Gość gość
Ciebie by obeszlo gdyby Cie matka usunela jako 6 tyg zarodek ? No to nie mam wiecej pytań :D Widzę, ze odpowiadasz tylko na to, co wygodne. Czemu więc dopuszczalna jest wg ciebie aborcja chorych dzieci ? One tez zyja, maja bijace serce i sie rozwijaja. Dlaczego inne zycia, mozna juz zabijac ? Tak was obchodza czyjes zarodki i sie przejmujecie, ale fajnie sobie tak pisac, bo nie ma to zadnego przelozenia na rzeczywistość. ;)

Gość gość
Dobrze że nie masz więcej pytań bo nic mądrego to nie wnioslo do dyskusji.

Gość gość
Ja juz tez wole nie udzielac sie w takich tematach.Nie wiem,po co w ogole ktos zaklada taki temat,jeszcze prosi o porade,a jak znajda sie tacy,ktorzy przedstawia swoj odmienny punkt widzenia niz autorka to zostaje zmieszany z blotem.Zreszta,autorka i tak juz pewnie postanowila swoje,wiec nie wiem po jaka cholere jeszcze pyta sie o takie rzeczy na takim forum.Chociaz,znajac kafe to moze to byc zwyczajne wywolanie gownoburzy aby ludzie zarli sie miedzy soba.

Gość gość
A czy autorka pyta co ma zrobic, czy usuwac czy nie ? Ale zawsze znajda sie katole, co musza namawiac do rodzenia za wszelka cene.

Gość gość
Wystarczy jeść tabletki których nie można w ciąży, herbaty pić,kawę,robić głodówki, palić fajki i się przemeczac

Gość gość
To nie chodzi o bycie katolem. Chodzi o bycie człowiekiem

Gość gość
Masa kobiet z "patologii" całą ciążę pali, pije i nie dba o siebie a i tak ciążę donoszą. Tylko niestety zazwyczaj z chorym maluszkiem... Nie dawajcie takich głupich porad bo ktoś naprawdę weźmie to do siebie i zamiast "pozbycia problemu" taka nastolatka po wpadce urodzi poważne upośledzone dziecko bo w internecie pisali że jak "będzie się upijać to nie będzie ciąży".

Gość gość
Bycie czlowiekiem nie uprawnia nikogo do narzucania komus swoich poglądów.

Gość gość
15:08 Autorka pyta czy mozna poronic biorac kapiel w bardzo goracej wodzie.To chyba jest pytanie z prosba o porade.Chyba,ze ja cos myle.

Gość gość
Człowiek człowiekowi powinien być pomocą i nie pozwolić skrzywdzic

Gość gość
gość dziś ale nie pyta czy powinna ciaze usuwać, czy nie.

Gość gość
15:49 To teraz bedziemy lapac sie za slowka?Jak juz wczesniej napisalam,ze niech autorka robi co chce choc nie jestem za tym.

Gość gość
Zadnych domowych sposobow. Idz do lekarza

Gość gość
A ja wierzę, że autorka przeżyje pierwszy szok i zostanie wspaniałą Mamą :-)

Gość gość
Autorko finansowo na pewno sobie poradzisz przez rok będziesz dostawała 1.000 zł kosiniakowego, 500 plus oraz 100 zł rodzinnego, dostaniesz 1.000 złotych becikowego oraz 1.000 zł za urodzenie dziecka z urzędu.A po roku już tylko 600 zł ,a twój chłopak będzie musiał dorabiać, na pewno wasi rodzice wam pomogą a może nawet ucieszą się z wnuka? Czasami nie taki diabeł straszny jak go malują:) A powiedz autorko co na to twój chłopak?

Gość gość
16:14 - ską możesz do qrwy nędzy wiedzieć, że rodzice NA PEWNO jej pomogą ?! Widocznie wie że nię będzie miała wsparcia stąd takie myśli. Autorko, jakiej byś decyzji nie podjęła pamiętaj, że masz prawo do każdej z nich. To wyłącznie twoja sprawa, a ludzie tylko potrafią gadać i na gadaniu się kończy. Potem trzeba sobie radzić samemu, takie życie.

Gość gość
Pisałam o 16:14.Rodzice lub teściowie na pewno pomogą. Nie wierzę że wtedy się od nich odwrócą że wypną się na nich.

Gość gość
Pytam skąd wiesz, że jej na pewno pomogą ? Bo tobie się tak wydaje, bo twoi tobie pomogli ? To niczego nie dowodzi. Więc daruj sobie. Poza tym skoro ma być dojrzała i brać odpowiedzialność za swoje czyny, to nie powinna oglądać się na innych. Musi sama czuć się na siłach, inni pomóc mogą ale nie muszą, umiesz liczyć licz na siebie !

Gość gość
No niestety czasem można się przejechać na tej pomocy rodziny... Rodzina się jej wyprze bo "panna z dzieckiem, wstyd przed sąsiadami", chłopak dziecka nie uzna i teściowie też się dzieckiem nie zainteresują "bo pewnie nie jego, próbowała go złapać na brzuch" i nagle kobieta zostaje ze wszystkim sama, bez wsparcia, pieniędzy, lokum.

Gość gość
do gość dziś - a jak rodzice z zasiłków zyją, rodzice pomoga, ja pieprze, dorosłe towarzystwo, pieprzy się a rodzice mają pomagać

Gość gość
Na pewno to Lenin nie żyje.

Gość gość
jeżeli nie chcesz mieć tego dziecka usum, nie słuchaj tutaj tych idiotek bo one umieją tylko mleć ozorem, jak karzą ci rodzić to weź od nich oświadczenia o pomoc miesięcznej w kwocie ogólnej nie mniejszej niż 5 tys. A jak nie, to jak czujesz się na siłach i jesteś zdecydowana to usuń, nie jedna usunęła, i później rodziła kolejne dzieci, wcale tak nie ma, że później nie będziesz miała, miałam dwa poronienia samoistne i oczyszczaną macicę i mam dzieci

Gość gość
Pomogą ;-)

Gość gość
Idz na strone women on waves (badz women on web) i zamow tabletki. Powodzenia