Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy da sie poronic, biorac kąpiele w bardzo goracej wodzie ?

Polecane posty

Gość gość
Zarodek to nie człowiek? W takim razie od pierwszych chwil kochałam wszystkie moje zarodki.

Gość gość
To dajcie jej gwarancję że każda z was wpłaci jej Chociaż po 100 zł na konto do ukończenia 18 urodzin dziecka. Żadna tak nie zrobi tylko p******ic potraficie. Nie mój zarodek nie moje życie ale gdyby czas się cofnął to dziecka bym nie miała

Gość gość
Hej Nadal jestem w martwym punkcie. Chlopak powiedzial mi ze nie zorganizuje mi pieniedzy na zadne tabletki, ani aborcje bo go zjedza wyrzuty sumienia. Ale jak zapytalam go co my zrobimy i jak damy rade, to odpowiedzial no zobaczymy jak to bedzie. ?!! I co ja mam o tym myslec... jestem zrozpaczona.

Gość gość
Poczytaj artykuły o tym jak NIE PORONIC i dokladnie na odwrot. Na wikipedii jest wykaz roslin poronnych. Mozesz poszukac jakie leki moga wywolac poronienie. Mysl szybko. Zawsze mozesz pozyczyc pieniadze - w czechach mozna do 10 tyg, terminy sa szybkie. Organizuja dojazd.

Gość gość
Twój chłopak to nieodpowiedzialny gówniarz i tyle. Jak będzie? Pójdzie do biedronki na kasę czy na budowę? Wytrzyma tak przez 20 lat? Szuka juz pracy?

Gość gość
Boże z kim ty się ******as. Weź pożycz kasę i tyle nawet provident albo wonga cokolwiek

Gość gość
Ale z czego ja to oddam ? Nie wezme nagle tyle pieniedzy by to oddac :( piszę do niego caly czas i blagam go zeby mi pomogl, ale nie odpisuje, nie odbiera...

Gość gość
Z czego? Pójdziesz do pracy i spłacisz albo sprzedaj laptopa albo coś

Gość gość
Zamów sobie tabletki poronne typu arytothec. Nie jest to duży koszt. Zapłacisz może z 250-300 zł albo jak możesz załatw lewa receptę na ten lek.

Gość gość
Ok dzieki. Nic mi nie grozi za pisanie tu o tym ?

Gość gość
W providencie duży procent ale na raty rozłoż i spłacisz. Weźmiesz dorywcza pracę na weekendy i dasz radę

Gość gość
A co ci ma grozić? Ktoś może cię straszyć policja ale miej to gdzieś. Zawsze możesz powiedzieć że to prowo było.

Gość gość
dokladnie ja bym wziela pozyczke , jakos splacisz , bedzie problem to sie dogadasz o dogodne raty i jakos splacisz , lepiej to niz niechciane dziecko a to sa dopiero koszta na lata w najlepszym wypadku pierwsze 18 przeciez nie bierzesz 100 tysiecy na cale zycie tylko mala pozyczke

Gość gość
gość dziś Zarodek to nie człowiek? W takim razie od pierwszych chwil kochałam wszystkie moje zarodki. x dokladnie tak , kochalas te wyczekane zaplodnione jajeczka i dbalas aby prawidlowo rozwinely sie w twoim lonie i urodzily sie w pelni uksztaltowane dzieci ale autorka chce sie zarodka pozbyc i to jej sprawa co do mowienia jak to jakas durna dzida napisala prawdy ze zabija sie dziecko to powiem tylko tyle , prawnie nie ma takigo okreslenia na przerwanie ciazy , z medycznego punktu tez nie ma takiego terminu

Gość gość
Da się zamordować człowieka lecz możesz mieć kaleką do końca życia.

Gość gość
Medycyny to sie od ksiedza w kosciele uczyly chyba co niektóre.

Gość gość
prosze bardzo zglos mnie na policje , i co powiesz bo ciekawa jestem ??

Gość gość
gość dziś heheheh a prawo tylko kanoniczne

Gość gość
Propagowanie i naklanianie do aborcji

Gość gość
Le tam nie jedna już tu tak krzyczała i policja do mnie nie zapukala śmieszna jesteś :D a ta co trzesla swoim dzieckiem też zglosilas? Porównywalas ja do Madzi z Sosnowca. Zglosilas? Bo pewnie nie.

Gość gość
Zglosilam ja do opieki spolecznej a nie na policje. Kto wie co z tym dzieckiem sie dzieje. :(

Gość gość
Pisałam z tą dziewczyną na ogólnym i nikt niczego nie zgłosił bo nikt do niej nie przyszedł :D trochę zabawna jesteś :D

Gość gość
Mylisz się, bylo zgloszenie.

Gość gość
A Ty popieraj psycholke co sie nad dzieckiem zneca. Nie dosyc ze popieracie zabijanie dzieci to jeszcze znecanie sie.

Gość gość
By zgłosić w mops to trzeba mieć dane a ty co poszłaś do nich i pokazałas im anonimowe forum? Na 100% pomyślały jakas idiotka przyszła z wpisem na forum

Gość gość
19.56 nie popieram. Dziewczyna pisała że raz jej się to zdarzyło i bardzo tego żałuje bo mały płacze ciągle i nic z nim zrobić nie może a miał wtedy pół roku. Dlatego lepiej dzieci nie mieć niż mają później nerwy puścić i zdarzac się takie rzeczy

Gość gość
gość dziś Propagowanie i naklanianie do aborcji x a dlaczego do aborcji , phi myslalam ze zglosisz propagowanie i naklanianie do zabojstwa :) cmoknac mnie mozesz niunia wiesz

Gość gość
Aborcja to jest to samo co zabojstwo.

Gość gość
jestes tak tempa ze rece opadaja , nie ma co z toba dyskutowac wiec zegnam i owocnego zglaszania na policje zycze

Gość gość
19:36 - a co to za słownictwo, konfidentko, coooo ?!!! Licz sie ze słowami, bo też za to bekniesz.