Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy da sie poronic, biorac kąpiele w bardzo goracej wodzie ?

Polecane posty

Gość gość
Jak już chcesz to robić to powinnaś dużo pić, ćwiczyć, zaglodzic się, mieć uraz brzucha (np uderzenie w brzuch) ale to nie daje gwarancji. Lepiej żebyś wzięła tabletki, jest to szybsze i bardziej pewne. Ps. Sama brałam tabletki (chłopak mi je wtedy zakupił) u nas też antykoncepcja zawiodła, ja wzięłam w 8tyg, miałam wtedy 21l. Nie żałuję ani trochę a mija już ładnych parę lat :)

Gość gość
Tak napewno wszyscy jej pomoga... Przez pierwszy tydzien moze.

Gość gość
Zbrodniarki, namawiają do dzieciobojstwa, aby było im rażniej, bo pewnie nie jedno takie skrobanko mają na sumieniu...

Gość gość
Lepiej powiedz, co ty masz na sumieniu. Gadac w necie to sobie kazdy moze. A do pomocy to nikogo nie ma.

Gość gość
Brak słów. ..zabić swoje dziecko. ..kiedyś przyjdzie ci za to drogo zapłacić. Bardzo drogo. ....zło zawsze wraca pamiętaj. A to będzie ogromne zło i kiedyś staniesz z nim twarzą w twarz za to że zabiłas bezbronnego człowieka

Gość gość
Zarodek to nie czlowiek niedouczone oslice.

Gość gość
Od gorącej kąpieli to co najwyżej słabo ci się zrobi, domowe sposoby to bzdura. Tylko aborcja zwykła lub farmakologiczna. Ale co by nie bylo to bez pieniędzy ani rusz. Aczkolwiek zastanów się bo wiele wpadek kończy się szczęśliwym macierzyństwem.

Gość gość
A co, kura?

Gość gość
7 tydzien ciazy to embrion a embrionto jeszcze nie czlowiek , polecam powrot do szkoly podstawowej

Gość gość
No to muszę się wrócić bo jednak uczyli mnie że embrion ludzki a nie koguci czyli dla mnie mały człowiek.

Gość gość
Dla ciebie to moze byc i nawet kosmita. Dla medycyny to embrion, zarodek, potem płód.

Gość gość
Widzisz, gdyby rolnik nie posial pszenicy Ty byś nie zjadła chleba. Więc kochaniutka zostaw te medyczne teorie i pomyśl jak człowiek, kobieta, że życie to cud i dlatego ma najpiękniejszy początek - pod sercem matki

Gość gość
Kobieta to nie hałda ziemi, ma wiecej praw i moze decydowac za siebie. Zarodek to nie człowiek. Co 5 nigdy nim nie będzie. A jak to takie piekne i cudowne, to czemu dajecie przyzwolenie na aborcje chorego dziecka lub z g****u ? Tez pod sercem matki, tez zyja, tez maja serce, tez sie rozwijaja. Hipokryzja.

Gość gość
Niestety, nie zgadzam się. Dobranoc

Gość gość
Kolezanka tak robila, uderzala w brzuch, brala gorace kapiele itd. ... urodzila kaleke

Gość gość
PS zarodek = nie człowiek a ja = oślica? Aha. No to już mi wystarczy tych argumentów w dyskusji z panią. Dobranoc droga pani. Jutro nowy dzień i swiezsze umysly. Pozdrawiam

Gość gość
Marne prowo,ale znawczyn tematu wypowiada sie mnostwo, zal mi was.

Gość gość
Każdy człowiek jest autorytetem w tej sprawie. Prowo czy nie - temat niestety żyje

Gość gość
Chyba nie powinnam o tym pisać ale powiem co zrobiła moja koleżanka. Naćpała się jak dzik amfetaminą, potem polatała po klubie a na koniec znów walnęła dawkę i przemeblowała mi mieszkanie i zrobiła generalne porządki. Poroniła. I tak miała umówioną aborcję. Po prostu zaoszczędziła... Wtedy wydawało i się to sensowne, ale teraz - po kilkunastu latach - uważam to za duże ryzyko.

Gość gość
gość wczoraj Rozumiem ze jajko kurze to dla ciebie mala kurka ? Gotujesz czasem na twardo czy wolisz sadzone z patelni ?? :)

Gość gość
gość wczoraj Widzisz, jak przyjdzie zla pogoda mroz albo powodz susza ( nie iwm bo nie jestem rolnikiem ) co ci gowno z tych nasion wyrosnie ! Pszenicy nie bedzie kumasz idiotko ! Bo same ziarno to nie przenica , bo pestka to nie jablko a jajko to nie kura itd oslico ! Jak juz mowilam do szkoly marsz bo masz straszne braki

Gość gość
Jak ja kocham te zabawy w ciuciubabkę. „Przerwać ciążę”, „dokonać aborcji”, „usunąć ciążę” "embrion, "płód", "zarodek".... To trochę jakby w całej swojej zuchwałości i pewności siebie te wszystkie osoby nie mogły spojrzeć prawdzie w oczy i zdobyć się na tę odwagę żeby powiedzieć co dokładnie się dzieje. Że to nic innego niż (legalne bądź nie) zabójstwo. Ale wiadomo, łatwiej przejdzie przez gardło „usunęłam ciążę” niż „zabiłam własne dziecko”. Nie wiem jak te osoby mogą spać po nocach.

Gość gość
6:47 przestan obrażać mnie, możesz odnosic się do tematu, że coś jest idiotyczne, ale ja sobie nie życzę wyzywania MNIE od idiotek tylko dlatego że mam inny pogląd niż ty. Nikogo nie obrazam na tym forum epitetami i prosze o to samo.

Gość gość
7.00, ja niestety też nie mogę tego zrozumieć :-( Jest mi po ludzku przykro.

Gość gość
Autorko,jesteś tu?

Gość gość
Ale jak matka urodzi i zabije to juz wam nie jest przykro ? Najwazniejsze ze zarodka nie usunęła.

Gość gość
gość wczoraj Z czym się nie zgadzasz ? I dlaczego nie doczekalam sie odpowiedzi na pytanie, czemu zycie chorych dzieci i poczetych w wyniku g****u nie jest nic warte i moga byc usuwane ? One tez zyja i sie rozwijaja. Wam juz ich nie zal ?

Gość gość
8.02 nie konstruuj proszę pytan w taki sposób że sama narzucasz odpowiedź i do tego fałszywa. Co masz na celu?

Gość gość
Autorko ja Ci napisze Arthrotec Forte. Jest na receptę ale może uda Ci się ja załatwić. Instrukcje są w internecie. Tabletki kosztują około 52 zł.

Gość gość
Malo dzieci w domach dziecka bla bla. Te dzieci nie maja w wiekszosci uregulowanej sytuacji prawnej,wiec nikt ich nie adoptuje. Poza tym ludzie chca do adopcji niemowleta, wiec dziecko autorki znajdzie rodzine bez problemu. Autorko zrobisz co chcesz, ale wedlug prawa polskiego pytajac tutaj o spedzenie plodu narazasz odpowiadajace ci na odpowiedzialnosc karna. Kazdej ktora ci pomoze w usunieciu, grozi jej do 5 lat