Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Od jakiego wieku zaczyna sie starość ? Wg mnie od 40.

Polecane posty

Gość gość
Tak to już stara kobieta ,nie ma znaczenia kiedy przeszła menopauze , jak skóra zaczyna zwisac to już starość.

Gość gość
E tam ja mam 23 a z 40 dogaduje się lepiej niż z tymi młodymi. Młode mają nasrane we lbie a takiej to zawsze się człowiek czegoś poradzi bo już doświadczona życiowo tylko poukładane w głowie trzeba mieć. Ja nawet nie mam problemu by dogadać się z 60 letnia kobieta.

Gość gość
gość dziś Czepiacie się 30-stek i 40-stek, a dla mnie jeszcze bardziej mitomańskie są nasze kafeteryjne 20-stki smiech.gif Każda studiuje na 3 kierunkach, pracuje, zarabia kilkanaście tysięcy, sama zajmuje się dzieckiem, które było planowane i 10 razy przemyślane właśnie żeby urodzić tuż po maturce oczko.gif Każda też sama zajmuje domem, który kupiła bez kredytu smiech.gif no i każda ma męża, bo tylko ćpunki, pijaczki i puszczalskie szmaty wychodzą za mąż po 25 roku życia. Porządne kobiety wychodzą za mąż jak najszybciej, najlepiej po pierwszej miesiączce, bo jak ktoś napisze, że musiał się wyszaleć to o ho ho co się dzieje zaraz nasze 20-letnie nadobne talibki snują wizje sodomy i gomory xxx O tak i jeszcze te jędrne rześkie dwudziechy płaczą non stop, że ich matkom babcie pomagały, a one takie wymęczone, bo im teściowe i mamusie nie pomagają i jak one śmią w ogóle :P no i cała ta ich "rześkość" młodziusich mam w peeezdu idzie :D

Gość gość
Dla mnie wiek nie ma znaczenia. Wiele mam znajomych około 40 a sama jestem po 20. Mam nawet znajoma w wieku mojej matki.

Gość gość
Ja mam 40 lat i jescze z mezem seks uprawiam , tak tak takie stare trupy a jeszcze sie bzykaja

Gość gość
40tka to żadna tam starość, to średni wiek. To początki przejściowego etapu między młodością a starością. Od 35 roku życia trwa wiek średni aż do 55, 60. Potem zaczyna się starość.

Gość gość
Menopauza u kobiet zaczyna starzenie się. A nie 40tka. Biologicznie, bo psychicnie to można mieć 30tkę i mieć mentalność staruszka.

Gość gość
jak 40latka to staruszka to kim jest 70latka lub 80latka?:P

Gość gość
gość dziś Pewnie zombie :D

Gość gość
Starosc to kondycja fizyczna i psychiczna, moja 20 letnia kolezanka jest otyla i wyglafa i zachowuje jsk moja babcia 78 letnia.

Gość gośćlaura
Starość mi sie wydaje,ze kilja lat na emeryturze tsk po60tce,niewiem,mlodym duchem mozna byc np,jak szanowny pan Marek Kondrat,moj ulubiony aktor i kto jego kocha!!!!!!nie dziwie sie,bo dla mnie jest zawsze mlody,albo Edidth Piaf zawsze cudownie mloda i kto ja kochał!!!!o ile wiecie,wsrod zwyklych prostych ludzi takze istnieje mlodosc ducha i bycie soba,a nie jak niektorzy tutaj co za glupoty pisza,sami bedziecie miec30,40,50itd lat wtedy przypomnicie sobie co pisaliscie

Gość gość
Kobity trzymaja sie niezle poki maja regularny okres, potem juz rownia pochyla.

Gość gość
Mezczyzni nie starzeja sie wolniej od kobiet. W okolicach 40 co drugi wyglada staro, nie ma kondycji, dyszy , sapie, ma duzy brzuch, nawet gdy jest stosunkowo szczuply. Wg mnie z gorki jest po 50 tce.

Gość gość
Starość może zacząć się nawet od 20 roku życia. Zalezy jak ktoś na to patrzy :)

Gość gość
Starość to stan ducha, bo ciało to już od 25 roku starzeje się.Starym można być w każdym wieku.