Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kardulaki

Mam dość wszystkiego...

Polecane posty

Gość kardulaki

Mam już dość wszystkiego...: (:(:(

Gość gość
dlaczego?

Mam długi nie mam z czego spłacać :( znikąd pomocy ,marna ciezka praca .Jestem sama nie mam się komu wyżalić z kim pogadać . Jestem ciągle zmartwiona wszystko widzę w czarnych kolorach. Nie wiem jak ruszyć z miejsca:(. Czytałam artykuł kiedy najlepiej zachodzić w ciążę ja mam już 31 lat i już chyba nie zdaze mieć dziecka :(:(:( .Dlaczego tak mi się życie ułożyło...??: (

Gość gość
Pisz w tym temacie. Jesteś sama? w jakimś związku? po 30 kobietom trudniej zajść w ciąże z roku na rok

Wiem ,że trudniej dlatego zdolowalam się dzisiaj totalnie . Mam za sobą kilkuletni związek ,który skończył się już dawno,a ja nikogo nie poznałam z kim mogłabym mieć dziecko :(. Teraz mam długi to tym bardziej nikogo nie szukam bo nikt normalny nie bedzue z kimś kto ma kredyty :(.Jak splace to będę stara babą ehhh,:(

Mam długi to tym bardziej teraz nikogo nie szukam . Wiem ,że z roku na rok coraz ciężej ale mimo wszystko chciałabym jakoś cieszyć się zycie m ,a nie potrafię: ( . Wracam po pracy zmęczona ciągle się zamartwiam:(