Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość notgood

Czy dużo dziś zjadłam według was?

Polecane posty

Gość notgood

Jak myślicie, po takim jedzeniu każdego dnia powinnam schudnąć czy przytyć? :/ 3 kanapki chleba razowego z szynką i serem (ok340kcal) mały omlet (ok 200kcal) 2 jabłka dwie małe kromeczki z białym serkiem miseczka zupy z kaszą 2 naleśniki makaron ze smażonym boczkiem miseczka płatków z mlekiem Jak myślicie?

Gość gość
Przytyc

Gość gość
A ja myślałam że zjadłam dziś dużo :D do teraz.

Gość gość
Jest ok

Gość gość
strasznie mało

Gość notgood
Jedni piszą dużo, inni mało. Nie wiem co myśleć.

Gość gość
Ja dzisiaj zjadlam 2 kromki z wedlina i warzywami na sniadanie,potem jablko,na obiad ziemniakow troche z pulpecikami w sosie smietanowym i na kolacje owsianka. Zawsze jem podobnie,a waga stoi w miejscu

Gość gość
Kobieta która chce ważyć 50 kg może zjadać co dzień tylko 500kcal to udowodnione

Gość gość
powinnaś 2-3 razy więcej jeść jeśli chcesz przytyć 4 obfite obiady, 15 kanapek, słoik masła orzechowego

Gość notgood
Ja ważę 50kg i zjadłam tyle ile napisałam. Chcę przytyć.

Gość gość
Jak mało? 5 kanapek, omlet, 2 naleśniki, makaron z boczkiem (!) zupa kaszowa, płatki z mlekiem

Gość notgood
Chyba musiałabym wypluć płuca żeby zrobić miejsce na kolejny obiad.

Gość gość
to nie przytyjesz bo jest za mało jesz :) zamiast jabłka zjedz 2-3 banany na dzień

duzo :P ja dziś zjadłam naleśnika z masłem orzechowym i bananem, później sałatkę z makreli i dwie kromy chleba (z marketu :o) princesse fileta z kurczaka w panierce, ziemniaki,sałatę w śmietanie, kawałki papryki, koktajl z kefiru, dwóch bananów i dodałam jeszcze trochę ml śmietanki 30%. Łyżkę masła orzechowego I na kolację pol blaszki pizzy domowej z kurkami, kiełbasa, papryka, cebula i serem. Ketchup.

Gość gość
A ja duzo? Zjadlam: na śniadanie bułkę ze swojską kiełbasa i musztardą, na obiad skurzydełka z KFC 4 sztuki plus pepsi, po obiedzie deser z nasionami chia , ale dosc gesty sie wydawał. I tyle. Wiem, ze niezdrowo, ale czy duzo?

Gość gość
Widocznie masz z******tą przemianę materii - ja przy takiej oilości jedzenia tyłabym z 10kg w miesiąc i bym się ledwo toczyła. Jesz więcej niż mój facet który pracował fizycznie :D Tylko dwoje moich znajomych może Cię pobić w jedzeniu - koleżanka z bulimią (co zje to wyrzyga) i znajomy ćwiczący zawodowo kulturystykę i chodzący na treningi ok. 11 x w tygodniu

Gość notgood
Powinnam się cieszyć, a chce mi się płakać. Może w ciągu dnia dodam jeszcze kilka kanapek z serkiem i waga ruszy..

Gość gość
A to chcesz przytyć. A ile ważysz i masz wzrostu?

Gość gość
no właśnie to zależy co robisz w ciągu dnia czy pracujesz fizycznie czy siedzisz? czy ćwiczysz czy nie?

Gość gość
Też miałam ten sam ból i chocbym nie wiem ile jadla bylam chuda, ale teraz jak mam 29 lat juz mi latwiej przytyc, az za łatwo i mam problem w druga strone, musze sie martwic zeby utrzymac szczupla sylwetke ;) Ale bardziej sie sobie podobam w tej wersji gdzie jestem szczupla ale nie chuda, czyli nosze rozmiar 36, a nie 34

Gość notgood
166/7cm i 50kg. Wiem, szkielecior.

Gość gość
166cm/50kg to normalna waga, a co oznacza te 7cm??? skoro jesteś dziewczyną???

kanapki z serkiem nic nie dadzą. jedz kanapki z dodatkiem majonezu, z masłem orzechowym, jedz banany, budynie, kasze, rób koktajle wysokokaloryczne

Gość gość
sciagnij na telefon fitatu, bo jesz swinstwa i nawet nie wiesz jak sa kaloryczne. bedziesz miała z ta apka jak na dloni ile mozesz zjesc 3 kanapki chleba razowego z szynką i serem (ok340kcal) mały omlet (ok 200kcal) 2 jabłka dwie małe kromeczki z białym serkiem 120 kcal miseczka zupy z kaszą 2 naleśniki300 kcal makaron ze smażonym boczkiem 200 kcal miseczka płatków z mlekiem 300 kcal (tak, platki sa mega kaloryczne )

Gość gość
makaron ze smażonym boczkiem 200 kcal x to na pewno więcej, makaron + smażony boczek

Gość gość
to oznacza ze ma 166- 167 cm wzrostu pechowiec.gif XXX Napisała 166/7cm czyli wzrost i wielkośc penisa XD

Gość notgood
Może jeśli codziennie będę jadła tak jak dzisiaj waga faktycznie ruszy. Zwykle jem właśnie mało i bardzo nieregularnie. I to same śmieciowe rzeczy jak zupki chińskie, słodycze, ogólnie szybkie żarcie. Mam dosyć swojej figury. Moim marzeniem jest 65kg.

Gość gość
inaccessible89 dziś Mały ten penis usmiech.gif x Weź przestań :P jak na dziewczyne to ma sporego :D