Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość notgood

Czy dużo dziś zjadłam według was?

Polecane posty

Gość gość
notgood dziś Widać wielu osobom ciężko uwierzyć w brak akceptacji ze strony rówieśników, wow. xx lol. już nie piernicz o swojej anoreksji i prześladowaniu, idź do ośrodków terapeutycznych gdzie masz leczenie zaburzeń jedzenia, tam masz anorektyczki, co ważą przy twoim wzroście 28-30kg jak dochodzą do 40-45 to sa wypisywane. I nikt ich masowo przy tej wadze nie szykanował, a ty jakiś cyrk odstawiasz. Widocznie za co innego cię nie lubili.

Gość notgood
a wiecie że to było prowo :D

Gość notgood
To nie było prowo, ktoś się podszył. Idę. Dziękuję wszystkim, którzy się udzielali. :) Już więcej pisać nie będę, więc wszystko pisane pod tym nickiem to nie ja. Dziękuję

Gość gość
Dużo. Ja tyle to zjadam w 2-3 dni i wcale się nie odchudzam.

Gość gość
notgood dziś a wiecie że to było prowo smiech.gif xxx Tak to było prowo, biedna dziewczyna prześladowana za anoreksje z wagą w normie :P

Gość notgood
Ale co się podszywasz, ja nigdzie nie idę. Provo nie provo, piszcie dalej.

Gość gość
Matko święta autorko ,nie wierzę że kobieta tyle może zjeść ,szok normalnie! to nawet mój mąż tyle nie je ..Ja wczoraj zjadłam w ciągu dnia 4 kromki chleba razowego z pomidorem, chochle fasolki po bretońsku i do tego dwie kromki z masłem i to wszystko!!!!! natomiast mój mąż wypił szklankę mleka ,zjadł trzy chochle fasolki po bretońsku z dwiema kanapkami i później trzy kromki na kolację z konserwa mięsną.

Gość gość
Naleśniki i makaron mogłaś sobie darować bo to tuczące.