Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość notgood

Czy dużo dziś zjadłam według was?

Polecane posty

Gość gość
Ja zjadłam tak: śniadanie owsianka z cynamonem, drugie śn. 2 duże kromki chleba zdrowko z wedliną z indyka w galarecie (5plastrów) i serem typu cammembert, snikers, dosyć tłusty hamburger własnej roboty, kolacja duża bułka zapiekankowa z serkiem białym i rzodkiewką. Nie jadłam dziś owoców i teraz mi się zachciało :( W ogóle jestem głodna :D Też chcę przytyć. Spróbuj kanapek z pasztetem, ten duet tuczy i to bardzo szybko...

Gość gość
dobrze, że chcesz przytyć inne to nic z tym nie robią, a czepiają się innych dziewczyn

Gość gość
jak wy tyle jecie to nie ma szans żebyście przytyły

Gość gość
notgood dziś Mi już od podstawówki ludzie skutecznie wpajali, że jestem gorsza przez to ile ważę. W dodatku mam taką figurę, że wygląda jakbym ważyła jeszcze mniej (zbyt długie nogi) przez to zamiast chodzić w fajnych ciuchach chowam się w luźnych dresach i bluzach, żeby nie było widać mojej chudości. Ostatni raz spódniczkę założyłam w gimnazjum, gdzie pewna osóbka przed całą klasą stwierdziła, że moje nogi to jakaś masakra, na co reszta oczywiście przyklasnęła. Takich rzeczy się nie zapomina, niestety. x Dziwne to co piszesz, bo akurat szczupłe dziewczyny o długich nogach dobrze w ciuchach wygladają i pierwsze co czytam że inni się z nich masowo śmieją? jakbyś przy 166cm wazyła z 35kg, to szkieletor, ale 50kg to żadna chuda "sensacja".

Gość gośćporanaprzygode
notgood Hej właśnie musimy jeść regularnie :) minimum 5 razy dziennie i to porządne racje ;-)

Gość notgood
Tak, ale trochę smutne, że borykam się z tym problemem od podstawówki i nadal mi się nie udało z tego wyjść.

Gość gość
gość dziś dobrze, że chcesz przytyć inne to nic z tym nie robią, a czepiają się innych dziewczyn xxx A myślisz że grube się nie czepiają tylko są takie cacy cacy milusie

Gość gośćporanaprzygode
ja mam 167 cm na 48,5 kg wagi i chce przytyc 4 kilo w ciągu 2 miesiecy.

Gość notgood
Gdybym sobie wmówiła, że jestem chuda to jednak tylu przykrych komentarzy bym nie dostawała na temat swojego wyglądu, a jednak dostaję. Szczerze wolałabym mieć problem z dodatkowymi kilogramami..

Gość gość
a właśnie ja mam 167 cm i przy 48,5 kg wyglądam jak gimba ale gęba już nie ta , nie pasuje jakby głowa.

Gość gość
notgood dziś Tak, ale trochę smutne, że borykam się z tym problemem od podstawówki i nadal mi się nie udało z tego wyjść. x A to nie wiesz że jest na świecie, coś takiego jak dietetyk? Skoro uważasz ze powinnaś przytyć 15kg (??!!!) to idź do niego, zrobi ci rozpiske zdrowo i kalorycznie. Bo co ci dają wpisy z forum?

Gość gość
PROVO CHYBA bo ciągle powtarzasz jak jesteś wyśmiewana i gnębiona za chudość podchodząca pod anoreksje, przy wadze 50 kg, i wzroście 166cm. Takie proporcje jak na młodą dziewczynę to nic niesamowitego, a tym bardziej przeraźliwie chudego żeby, tak jak piszesz cię za to szkalowano.

Gość gość
gość dziś Mam 161 cm i 48 kg, jeszcze rok temu byłam grubsza o 14 kg przez hormony, schudłam, ale boję się przytycia cały czas, praktycznie codziennie liczę tak w połowie dnia ile jeszcze mogę zjeść, mój limit to 1500 kcal.

Gość gość
notgood nie przejmuj się wiele dziewczyn ma ten sam problem, ja zawsze byłam szczupła pst chuda choć nie wiem po kim w sumie. Tylko że akurat mi to nie przeszkadzało, do teraz. A chcę wyglądać trochę poważniej bo nie mam już naście lat ;D

Gość notgood
Nie mam pieniędzy na dietetyka. Zresztą nawet jeśli będę wiedziała co jeść i tak prawdopodobnie nie zdołam w siebie tego wcisnąć. Co mi dają wpisy na forum? A choćby ulgę, bo mogę się wyżalić. Zresztą jeśli czytałeś/aś mój pierwszy wpis to spytałam się po prostu, czy dużo zjadłam, nie liczyłam, że rozmowa się jakoś rozwinie :)

Gość gość
każda przy wzroście 165 powinna ważyć ok 60kg

Gość gość
50 kg na 166 cm wzrostu to jest chudość ! Jak nie ma się naście lat , to nie wygląda to dobrze .

Gość notgood
Jeśli dla kogoś to prowo - niech zignoruje ten temat i tyle :)

Gość gość
gość dziś to jest za mało dla dziewczyny powinna ważyć przy takim wzroście 57-60kg

Gość gość
taka waga dobra jest w gimnazjum nie teraz

Gość gość
notgood dziś Nie mam pieniędzy na dietetyka. x Pierniczysz teraz, dietetyk jest za darmo z nfz. A gdyby ci faktycznie chodziło czy dużo zjadłaś, to musielibyśmy mieć wagę tych produktów, a nie taką lajtową rozpiskę. Tak jak twierdzisz ze jesteś szykanowana za anoreksje, he he , to chyba nie masz pojęcia ile ważą anorektyczki przy takim wzroście. Więc PROWO PROWO PROWO. BAJ.

Gość notgood
Żegnam!

Gość gość
dietetyk nie jest za darmo na nfz! więc nie piernicz jakby tak było to by każdy chodził do dietetyka poprawiał sylwetkę! nie jest to możliwe tak samo poprawić sobie np. nos na nfz bo jej się nie podoba poprawa wyglądu nie jest refundowane przez nfz

Gość gośćporanaprzygode
po co dietetyk to nie rozumiem :D Bardziej ktoś motywujący do jedzenia to tak :) :)

Gość gość
DIETETYK JEST PŁATNY

Gość gość
jakby tak było to każda by chodziła do dietetyka na nfz kolejki by były spore

Gość notgood
Widać wielu osobom ciężko uwierzyć w brak akceptacji ze strony rówieśników, wow.

Gość gość
Mama sąsiadkę 165cm / 65 kg, przezywaja ją wieloryb i tak też wyglada.

Gość gość
w gimnazjum takich chudych nie ma tylko już grubaski :D Chude to są do 6 klasy podstawówki hihi , wpierdizelają śmieciowe żarcie i widać tego skutki. Najśmieszniejsze jest to , że te dziewczynki w ogóle się tym nie przejmują że robią się tłuściutkie...