Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zazdroszczę bardzo płodnym kobietom

Polecane posty

Gość gość
Co ma Twoja 16=latka wspolnego z tym tematem ,bylas w ciazy z drugim dzieckiem a nie piatym.

Gość gość
A to ma że dziecko to dziecko , skoro jakoś moja dała rade miliony dają radę bo ich mamy umierają na raka w wypadkach itd. itp. Mając o wiele gorzej to i ta mama piątki jak leżała kilka tygodni to raczej krwią nikt nie płakał proste i super ma kobieta , że żyje wśród fajnych ludzi. Tu na kafeterii jest dużo prostaczek , chamek i kobiet które od zasiłku do zasiłku podlewanego serialem trudne sprawy nie rozumieją że życie może wyglądać inaczej . a o wielodzietności wiedzą tyle co zobaczą w serialu nasz nowy dom , ale rzeczywistość to inna bajka to nie wirtulandia tylko życie :-)

Gość gość
Ludzie różnie żyją,moja sąsiadka ma 45 lat,siedmioro dzieci ,troje z nich chodzi do szkoły muzycznej, ona nie pracuje ,zajmuje się domem, mieszkają w biednym domu, ale dzieci zadbane,uzdolnione, śpiewają w w chórze najstarsza córka niedawno wyszła za mąż młodsza studiuje a pozostałe dzieci w szkole podstawowej ,najmłodsze w przedszkolu.

Gość gość
Dziecioroby zafajdane. Mdłe krowska rozpłodowe o obrzydliwych cielskach. Nie wiem jak wasi mężowie chcą was jeszcze ru/chac ale te wasze bachory same sie jednak nie robia. Tylko głupie mormonki chcą mieć tyle cieląt w domu!

Gość gość
8 41 Boże jak mi szkoda takich bytów ludzkich jaki świat byłby piękny bez takiego szamba jak by was tak wytruć echhh niestety i takie osobniki być muszą :-)

Gość gość
a mnie to wkórwia takie piertolennie że matki 3 dzieci maja co robić są zapracowanie a matki jedynaków lub dwójki już nie co to w ogóle ma być a ta od tego wpisu że inna leży w piątej ciąży ja p*****le idiotka do kwadratu To Przybylską z grobu wyciągnij bo osierociła 3 dzieci a w końcu nikt im matki nie zastąpi i nie piszcie mi tu że kasa im zastąpi debilki co niektóre tu takie siedzą że w ryj tylko strzelić :-o

Gość gość
8;41 ESENCJA KAFETERI i dlatego podziwiam ludzi którzy się przejmują komentarzami na tym forum ta odpowiedz mówi nam wszystko kto i skąd tutaj pisze miernota dno i patologia :-D a wy się im tłumaczycie :-D :-D

Gość gość
A wiecie drogie panie jak bardzo mozna sie zdziwic wyciagajac wnioski, ze obrazliwe komentarze pisze tylko patologia i niedouczone buractwo? Otoz nie do konca tak jest. Po drugiej stronie moze siedziec osoba wyksztalcona, na codzien kulturalna i niepasujaca do tzw typowej patologii. I ktos taki moze (a jakze!) jechac chamskimi komentarzami po calosci. Ot co.

Gość gość
a tak z ciekawości zapytam?Wy macie jakieś zainteresowania z taką ilością dzieci?Nie potrafię zrozumieć jak można chcieć mieć aż 4.A czas dla siebie,hobby,podróże,wyjścia inne niż na plac zabaw

Gość gość
tak mam maluje obrazy głównie miejsca z głębokich Bieszczad ponieważ mam nie daleko :-) I szczerze nie rozumiem jak moja wielodzietność , aż w takim stopniu wpływa na wasze cudownie poukładane życia , że musicie na mnie wylewać tyle jadu :-) co was obchodzi JAK JA ŻYJE SWOIM ŻYCIEM KTÓRYM WY ŻYĆ ZA MNEI NIE MACIE PRAWA :-) A i nie też uważam , że niekiedy i wykształcony człowiek może rzucać mięsem i pisac w wulgarny sposób . ale na tym topiku slang zdradza sam siebie to da się wyczuć kto to komentuję jak się ma odrobine wiedzy psychologicznej w głowie :-) A przepraszam jestem mamą wielodzietną według was nie mogę być mądra nie mogę NIC BO MAM DZIECI I MAM TYLKO TO WEDŁUG WAS DZIECI = KONIEC ŚWIATA WEDŁUG MNIE TO DOPIERO POCZĄTEK ŻYCIA tak że możecie tu wypisać wszystko pytanie czy jest w stanie mnie dotknąć jakiś anonim , który po prostu może okazać się tylko bytem nic nie istotnym dla świata ???

Gość gość
ja też nie rozumiem tego absurdu nie chcę mieć dzieci więc na siłę wmówię wielodzietnym że mają prze...yebane wkońcu nie mam dzieci więc wiem o czym mówię :-D

Gość gość
tak mam maluje obrazy głównie miejsca z głębokich Bieszczad ponieważ mam nie daleko usmiech.gif I szczerze nie rozumiem jak moja wielodzietność , aż w takim stopniu wpływa na wasze cudownie poukładane życia , że musicie na mnie wylewać tyle jadu usmiech.gif co was obchodzi JAK JA ŻYJE SWOIM ŻYCIEM KTÓRYM WY ŻYĆ ZA MNEI NIE MACIE PRAWA usmiech.gif A i nie też uważam , że niekiedy i wykształcony człowiek może rzucać mięsem i pisac w wulgarny sposób . ale na tym topiku slang zdradza sam siebie to da się wyczuć kto to komentuję jak się ma odrobine wiedzy psychologicznej w głowie usmiech.gif A przepraszam jestem mamą wielodzietną według was nie mogę być mądra nie mogę NIC BO MAM DZIECI I MAM TYLKO TO WEDŁUG WAS DZIECI = KONIEC ŚWIATA WEDŁUG MNIE TO DOPIERO POCZĄTEK ŻYCIA tak że możecie tu wypisać wszystko pytanie czy jest w stanie mnie dotknąć jakiś anonim , który po prostu może okazać się tylko bytem nic nie istotnym dla świata ??? z tego co widać to właśnie Twój komentarz jest pełen jadu...

Gość gość
gość dziś tak mam maluje obrazy głównie miejsca z głębokich Bieszczad ponieważ mam nie daleko usmiech.gif I szczerze nie rozumiem jak moja wielodzietność , aż w takim stopniu wpływa na wasze cudownie poukładane życia , że musicie na mnie wylewać tyle jadu usmiech.gif co was obchodzi JAK JA ŻYJE SWOIM ŻYCIEM KTÓRYM WY ŻYĆ ZA MNEI NIE MACIE PRAWA usmiech.gif A i nie też uważam , że niekiedy i wykształcony człowiek może rzucać mięsem i pisac w wulgarny sposób . ale na tym topiku slang zdradza sam siebie to da się wyczuć kto to komentuję jak się ma odrobine wiedzy psychologicznej w głowie usmiech.gif A przepraszam jestem mamą wielodzietną według was nie mogę być mądra nie mogę NIC BO MAM DZIECI I MAM TYLKO TO WEDŁUG WAS DZIECI = KONIEC ŚWIATA WEDŁUG MNIE TO DOPIERO POCZĄTEK ŻYCIA tak że możecie tu wypisać wszystko pytanie czy jest w stanie mnie dotknąć jakiś anonim , który po prostu może okazać się tylko bytem nic nie istotnym dla świata ??? Z tego co widać to właśnie Twój komentarz jest pełen jadu.....

Gość gość
nie to jest merytoryczna odpowiedź przykro mi , że nie jesteście co niektóre pępkiem świata i nie możecie mi nakazać jak JA MAM ŻYĆ :-p

Gość gość
Ja namawiam męża na piąte dziecko...

Gość gość
Autorka postu dziwoląg,ludzie się z takich śmieją,ale są na tyle dziwni,że nie nie zrozumieją.Pewnie bez znajomych,dziwaczka

Gość gość
Dziwaczka bo chce mieć 4 dzieci ??? Hm, dziwaczkami raczej są te co mają jedno dziecko. Najczęściej jest tak,że kobieta chce mieć więcej dzieci, ale mąż się nie zgadza.

Gość gość
Większość ma po 1-2 więc uważasz że są dzwni?To są normalni ludzie.Zróbcie sobie amiszowe miasteczko gdzieś w bieszczadach po koleżeńsku i kopulujcie.Dla mnie takie osoby są nudne i mają nudne życie.Pewnie w du*** byliście i gó*** widzieliście

Gość gość
I nadal twierdzę,tak ludzie śmieją się z takich dziwaków.Ale róbcie te dzieci bo na emerytury nie będzie

Gość gość
i ok pani z 13 zgadzam się dla pani to jest nuda i patologia i w ogóle be masakra no .... brak słów A dla mnie nie :-) dla mnie to jest właśnie cudowna normalność RODZINA I DZIECI :-) Ciekawe co ma zrobić niekiedy mama która ma jedno dziecko i musi się nim zajmować 24 nn sto kilkanaście lat i walczyć z trudną ciężką chorobą tego dziecka JA znam taką cudowną matkę i nie jeden raz usłyszałam zamieniła bym sie czasem z tobą na tą twoją gromadkę po co się martwić i przejmować taką wiejską prostacką wielodzietną królica jaką ja jestem a mimo wszystko was tak BOLĘ JAK SÓL W OKU :-)

Gość gość
NIE ZNASZ MNIE a wiesz że jestem nudna g****o widziałam i w d***e byłam i tego się trzymaj :-)

Gość gość
Nikogo to nie boli i napewno nikt nie zazdrości.Właśnie dlatego że jesteś dziwna masz inne myślenie.

Gość gość
mi odpowiada moja dziwność i ludziom w moim otoczeniu również bo jestem super mamą , kobietą i przyjaciółką często to słyszę Ogólnie kocham ludzi bo są super i mamy jedynaków i dwójki i trójki dzieci i większej ilości Szanuje czyjeś wybory dzielę sie doświadczeniami Wspieram jak mogę innych taka jestem już tak mam Dziś ciężko być takim w tych czasach tym świecie to fakt .

Gość gość
Ja właśnie jestem w 3 ciązy i zastanawiam się nad jakimś zabezpieczeniem po porodzie od razu. Jak wygląda temat podwiązania jajników bo widze, któraś dziewczyna cos wspominała, ze robiła. Albo jaka antykoncepcja jest najskuteczniejsza?

Gość gość
Do gość 2017.05.05 Podpytaj ginekologa o wkładkę hormonalną levosert- widziałam już jakaś dziewczyna wcześniej o niej wspominała. Ja też po porodzie drugiego cudu zdecydowałam się na jej założenie tym bardziej, ze możesz karmić przy niej piersią.U mnie spisuje się już od roku :)

Gość gość
Autorko jaki czas ci niby leci. Ja pikole. Ja jak miałam 32 lata to urodziłam pierwsze dziecko. Ty weź nie świruj bo śmieszna jesteś. Odwaliła we wczesnej młodości najczarniejszą robote i panikuje jak to jest do tyłu czasowo. Co za histeryczka

Gość gość
Dobrze że co 2 lata w ciąże zachodzisz bo przy twojej suczym ciśnieniu to byś miała już 12-cioro. Natura po prostu wie co robi. Myśli za ciebie. Powinnaś być wdzięczna organizmowi że jest mądrzejszy od ciebie

Gość gość
Płodne kobiety są bardzo podniecające.