Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zazdroszczę bardzo płodnym kobietom

Polecane posty

Gość gość
No wybacz, ale co to za problem czy ty zajdziesz w te ciaze w 1 czy 12 cyklu ? Jesteś plodna, wiec nie wiem skad taki temat ci przyszedl do glowy ? Masz troje zdrowych dzieci, owszem mozesz chciec wiecej ale chyba zycie cie nie doswiadczylo, ze piszesz takie rzeczy, ze zazdroscisz kobietom bo starasz sie o 4! dziecko...Ciesz sie, bo widocznie nie masz innych problemów.

Gość gość
Te wpisy to prowo. Kto chciałby mieć troje, czworo czy piecioro dzieci? Chyba tego nie łykaćie. Tłumaczą się i nic poza tym.:D

Gość gość
Oj wspolczuje ci bardzo. Ja tylko poronilam i nie mam dzieci. Ponarzekaj sobie.

Gość gość
Pisze jedna i ta sama osoba co nie wie co ta są pigułki anty.Biedna ciemniara.

Gość gość
Widocznie przed chłopem się chowa żeby szóstego nie zrobił :D taka szczesciara:D hehe idiotka

Gość gość
Ale jesteście wredne. Autorka założyła ten temat w dziale ciąża i macierzyństwo a nie na Nasz Bocian więc gdzie tu brak pokory i niedelikatność? Jesteście tolerancyjne dla muzułmanów ale swoją rodaczkę utopiłybyście w łyżce wody. I już z góry zakładacie że autorka nie ma warunków itd. Tak bardzo was drażni że ktoś chce mieć dzieci? A dlaczego?

Gość gość
o co chodzi bo nie kumam w tym poście wyżej, ktoś chciał się wysilić na inteligentny post a wyszła kupa :D

Gość gość
chyba o to chodzi że laska pisze że chce mieć wiecej dzieci a reszta jej dosrywa że jak może chcieć więcej skoro inne nie maja ani jednego, zleciały się staraczki i pyskują że jak ona śmie chcieć więcej dzieci. Dziwi mnie tylko co one robią na dziale ciaza i macierzyństwo, chyba nie są zdziwione że tutaj pisze sie o dzieciach. a swoją drogą na 4 dzieci to trzeba mieć końskie zdrowie.

Gość gość
I ja mam troje dzieci i chce jeszcze dwoje. Najmlodszy synek ma 8 mies i jak skonczy rok zaczniemy sie starac o kolejne. Powodzenia autorko.

Gość gość
To nie o to chodzi, nikt jej nie krytykuje że chce dzieci tylko niech nie pisze że zazdrości plodnym sugerujac tym samym że sama taka nie jest bo ma tylko troje wystaranych długo dzieci. No ludzie, litości.

Gość gość
gość dziś Ale czego ona zazdrosci plodnym kobietom, skoro sama splodzila troje i najpewniej uda sie wkrotce czwarte ? Na serio nie kumam tego tematu.

Gość gość
gość dziś no wybacz, ja mam dziecko i tez mam prawo na tym dziale się wypowiadac. Jak autorka tak przezywa, ze dlugo jej schodzi z czwartą ciąża, to ja musialabym sie juz dawno pochlastac, bo mam jedno i drugie stracilam cztery lata temu. I nie dosrywam jej, ale naprawdę powinna skupic sie na tym, co ma, bo ma wielkie szczęście. I nie wiem dlaczego mialaby zazdroscic plodnym kobietom, przeciez sama rodzi dzieci i jest plodna i zdrowa. Zycze jej jak najlepiej, ale to lekka przesada. ;)

Gość gość
A ja chyba wiem co autorka miała na mysli, że mimo że chce mieć dużą rodzinę nie jest tak super plodna ze od razu zachodzi w ciążę tylko musi sie długo starać. I że chciałaby być tak bardzo plodna żeby zajść od razu. Sama starałam sie o dzieci po kilkanaście msc i mimo że bardzo sie cieszę ze wreszcie sie udało odczuwam taki, no nie wiem jak to określić, żal do losu że tak się musiałam "nameczyc" a inne zachodzą na sam widok portek.

Gość gość
Żal do losu. Kobiety. Przezegnajcie się i zmowcie modlitwę na koniec dnia.

Gość samiec rozpłodowy
Zapraszam do mnie .świadczę usługi zapładniania kobiet. W naszej agencji są panowie którzy masowo zapładniają kobiety ,nie za darmo i mamy bardzo wyrób dobrej jakości Trzeba sprawdzić,czy przez internet nie można zamówić wizyty w domu.Samcowie rozpłodowi na wiosnę mają bardzo dużo zleceń i trzeba rezerwować termin wizyty na miesiąc na przód Tylko od nas zależy czy kobieta będzie płodna czy bezpłodna.Dzięki nam będziesz mieć jedno,dwoje,troje a nawet czworo dzieci i to w krótkim czasie. Zapraszam!

Gość niezapłodniona przyszła mama
witaj samcu,chciałabym zapytać jaka jest cennik pojedynczgo zapłodnienia i kiedy macie najbliższy wolny termin.Jestem z Podkarpacia,czy macie tutaj w terenie swój oddział?

Gość gość
ja pieprze, ale wytrzymała babsko, nie do zajechania przez chłopa i dzieci

Gość gość
15:55 A pokaż mi kobiety które są zajechane przez dzieci i przez chłopa bzdury piszesz :D z moim synem chodzi do klasy chłopiec który ma 10 rodzeństwa najmłodsze ma roczek i dziewczynka która ma sześcioro rodzeństwa, najmłodsze ma 5 lat a najstarsza jej siostra jest już mężatką ale na razie nie ma dzieci.

Gość gość
Ja bym chciała nawet pięcioro dzieci.

Gość gość
Te co piszą komentarze typu "nie do zajechania " są zapewne z tych, co mają jedno dziecko i zakładają tematy że chociaż nie pracują a dziecko pół dnia siedzi w szkole czy przedszkolu nie mogą się z niczym wyrobić.

Gość gość
Moja matka miała 4 dzieci i jej życie mogę opisać w jednym zdaniu: zajechana kura domowa. Ja mam jedno i nie chcę więcej dzieci, moglabym już być niepłodna ;)

Gość gość
"gość wczoraj chyba o to chodzi że laska pisze że chce mieć wiecej dzieci a reszta jej dosrywa że jak może chcieć więcej skoro inne nie maja ani jednego, zleciały się staraczki i pyskują że jak ona śmie chcieć więcej dzieci" No tak bo jak ktoś ma inne zdanie to jest bezpłodna panna albo szaraczka . Jestem matka i uważam ze zakładanie takiego tematu przez matkę 3 dzieci to lekka przesada i zwyczajny brak pokory , Myślałam ze ten temat założyła kobieta która od xx lat stara sie o dziecko .

Gość gość
Prowo jakiejś niespokojnej awanturnicy :D

Gość gość
do gość dziś - ja pieprzę a gdzie ty mieszkasz, a afryce, bo tylko tam się pieprzą bez opamiętania, nie widzą co to antykoncepcja

Gość gość
o litości, i to takie królice mieszkają w naszym kraju, ja pieprze, trzeba uciekać z tego kraju bo niedługo nas będzie jak w chinach, w wuj, gdzie kromkę chleba będziemy sobie wydzierać z rąk

Gość gość
Czworo dzieci to królica ? Muzułmanki mają średnio po 8 i niedługo nas zaleje islam przez takie pańcie jak wy co to wiecej jak dwoje nie chcą. Niby chcecie dzieciom coś zapewnić ale nawet nie będzie gdzie uciekać przed tą dziczą i guzik z tego że wasze jedynaki mają wypasione pokoje i mnóstwo zajęć dodatkowych jak na starość nie wyściubicie nosa z własnego domu bo was islamskie bydło zmasakruje.

Gość gość
Nie rozumiem dlaczego nie pojmujecie tego,że niektórzy ludzie chcą mieć dużo dzieci,co w tym złego lub dziwnego??

Gość gość
Nie rozumiemy że ktoś kto ma trójkę uważa że nie jest wystarczająco płodny

Gość gość
Czy w kazdym temacie musicie po sobie jezdzic ? Ja mam jedno,ci wiecej nie mogę, choc bym chciala, wiec rozumiem doskonale chęć i pragnienie. Ale naprawdę kobieta,ktora urodzila troje dzieci nie ma czego zazdroscic plodnym kobietom, bo sama do takich nalezy.

Gość gość
prowokatorka się znalazła od siódmej boleści.