Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ANONIM K

Problem z "facetem"..

Polecane posty

Gość ANONIM K

Hej. Mam 21 lat i jestem od 2 i pol roku w zwiazku z mężczyzną, o ile tak mozna go nazwac. Wiec tak.. ostatnio często się kłócimy praktycznie o wszystko a najbardziej o głupoty. Na sam koniec oczywiście i tak zwala winę na mnie bo przecież to Ja prowokuję i to ja jestem najgorsza. Wszystkiego mi zabrania już nawet ze znajomymi nie mogli się spotkać i nie jest umowa o kolegach tylko o najbliższych przyjaciółkach. Nie piszcie mi żebym z nim na spokojnie porozmawiała bo po prostu się nie da. Próbowałam już różnych sposobów ale to nie działa.. nieraz nawet powiedział mi że byłam tylko przykrywką a nie jego miłością pierwsza. Te słowa strasznie we mnie uderzają i sprawiają mi ogromną przykrość.. wiem że o mnie źle traktuje, już od pewnego czasu śledzę różne fora na ten temat bo po prostu nie mam się kogo poradzić. Z mamą nawet nie próbuję porozmawiać na ten temat bo z nami zdanie. Nie raz mnie uderzył i oczywiście z mojej winy. Nie raz nawet do krwi. Kiedyś byłam naprawdę w złym towarzystwie przez to i ja popadłam w różne problemy. On zna cala moją przeszłość co się zatem ciągnie ciągle mi ją wypomina. Kocham go I z jednej strony serce mi mowi - zostan, a z drugiej rozum - uciekaj od niego!!! Mogłabym tak pisać w nieskończoność ale chyba zabrakło mi dnia.. nie jedną noc mam przez niego nieprzespaną. On również problemy z marihuaną. Generalnie pali codziennie. Kiedyś miał to rzucić ale wyszło jak wyszło.. kiedy ja mu to wypominam rzuca tekstem " Widziały gały co brały ". A więc pytanie : jak przemówić mojemu sercu aby było rozsądniejsze szło w parze z rozumem?

Gość gość
Jak przez niego wyladujesz w szpitalu Od pobicia to moze wreszcie ,,rozsadek" przemowi... Dziewczyno, dajesz sie szmacic, Sama siebie nie szanujesz tkwiac w tej patologii, gdzie Twoj honor I mozg?! Az tak glupia jestes? Marnujesz czas a nawet zdrowie z tym gnojkiem ktory traktuje Cie jak scierke, jestes masochistka. I co z tego ze go kochasz, on Cie nie kocha, musisz pogodzic sie z tym ze to jednostronna milosc, odejsc w koncu, poplaczesz I przebolejesz, bez niego wkoncu staniesz na nogi I zaczniesz cieszyc sie zyciem w ktorym bedziesz mogla spotykac sie z kolezankami, tak w ramach ,,terapii" by zapomniec o nim. Tego Ci trzeba, odzyjesz wkoncu. Nie dawaj dalej soba pomiatac, czym predzej kopnij go w d...e i urwij kontakt bo na nic innego nie zasluguje!

Gość gość
Ma racje, widzialy galy co braly...masz to na co sie godzisz

Gość wraczek
Jakbym widziała siebie i swojego "faceta", tylko że mnie nie bije. Natomiast też jest niedojrzały emocjonalnie i agresywny. Jesteśmy ze sobą dwa lata i czuje się przez niego wrakiem człowieka. Podobnie jak u ciebie jak się kłocimy to zawsze ja jestem tą najgorszą i wmawia mi że nic nie robie w domu, a to ja chodze i tylko sprzątam zmywam odkurzam itp... muszę go prosić kilka dni pod rząd żeby coś zrobił. Najważniejsi są dla niego kumple i palenie jointów.

Gość gość
20.53- dlaczego nadal z nim jestes? Masochistka

Gość wraczek
mam już 34 lata i mam coś takiego jak lęk przed samotnością. Bije się z myślami co robić.

Gość wraczek
Do autorki - jesteś naprawde młoda i całe życie przed tobą, jeżeli nie jest ci winien żadnej kasy (jak w moim przypadku ponad 10tys) to uciekaj od niego jak najdalej bo będzie tylko gorzej.