Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ania0082

Plamienia brązowe zamiast okresu

Polecane posty

Gość Ania0082

Witam! Szukam i czytam wiele na ten temat, ale chcialabym by ktos posluchal mojej sytuacji i poradzil. Mam PCOS, staramy sie o malenstwo od prawie 4 lat. Bez skutku. Ostatni okres mialam 12 lutego, zawsze (jak to przy pcos) so nieregularne. Zawsze tez przed samym okresem zazwyczaj mam brazowe plamienia ok 3-4 dni a potem konkretna @, tym razem mialam 6 dni brazowego plamienia tylko a okres sie niepokazal. Zrobilam test, ale negatywny jest. Czy ktos mial podobna sytuacje??

Gość Ania0082
Dodam jeszcze ze nawet po tych plamieniach mam bole dolnych partii brzucha jak na okres, taki jakby ciagnacy bol. I od czasu do czasu bol piersi. Poprostu jakby okres sie zblizal.

Gość gość
Może to przez stres? Opóźnia się...

Gość Ania0082
Byc moze... tylko te plamienia skonczyly sie w poniedzialek, i teraz czysciutko jest ... Niewiem czy warto isc do lekarza czy jeszcze poczekac

Gość gość
Najlepiej iść... Bezpieczne rozwiązanie. Nawet jeśli to tylko zwykłe plamienie. Lepiej się upewnić. Tym bardziej, że starasz się o dzidziusia. Nie warto ryzykować.

Gość Ania0082
Pewnie tak, pojde w czwartek bo jutro niedam rady. Przeszlam jedno poronienie, wlasnie w taki sposob sie zaczelo. Wiec stresuje mnie ta sytuacja. No ale test negatywny, wiec raczej nie to. Dzieki

Gość gość
Nie ma sprawy :) trzymam kciuki z całego serca. Za Twoje zdrowie i maluszka, o którego się staracie.