Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Fokusiowana

Polecane posty

Gość gość
Słyszeliście o wypadku tira i pendolino pod opolem wczoraj?

Gość gość
12:15 Tak samo jak wy. Przeszkadza ci to, że ktoś robi dokładnie to samo co ty ? No niemożliwe.

Gość gość
Panna slabo sie zna na chomikach - wedlug niej maja czarne noski :))) Dala plame w jedynej dziedzinie na ktorej, jak dotad jej sie wydawalo, swietnie sie zna. Proponuje nie kontunuowac w tym watku - jest w zlym dziale.

Gość gość
dziś Zdecydowanie odrzucam Twoją propozycję. Swoją drogą - jak dokładnie czytasz moje wpisy. Czuję się mile połechtana.

Gość gość
dziś I oczywiście PRZEPRASZAM. Twój nosek jest różowiutki, a nie czarny.

Gość gość
Do wcześniejszego pytania o paznokcie i rzęsy. Tak. Uważam, że osoba, która ma zrobione paznokcie: jest zadbana. Nie koniecznie długie szpony, tipsy czy grube żele. Ale hybryda na naturalną płytkę, ewentualnie warstwa "hardu" jak najbardziej tak. Pracuje z kobietami w biurze, w TUW. I wszystkie mamy zrobione paznokcie. Nie wiem w jakich kręgach, ty się obracasz gość 21:55 ale w moim środowisku, właśnie osoba, która NIE ma zrobionych paznokci i zaniedbane dłonie jest uważana za zaniedbaną. Ale wydajesz mi sie dziewczynką z gimnazjum i najpewniej cię nie stać na mani u kosmetyczki. Jednorazowo to koszt około 50- 80 zł co koło 3-4 tyg. Kieszonkowego by ci nie starczyło dziewczynko. Dlatego jedziesz po Ance bo ci żal Doope ściska, że ona sobie chodzi a ty nie! Buuuu...

Gość gość
dziś Zazdrość i konieczność hejtowania są tak silne, że po ostatnim komentarzu założyła kolejny wątek na temat Anki - Fokusowana II. Zawsze myślałam, że chomiki krótko żyją... Człowiek uczy się całe życie.

Gość gość
No to nastepnym razem jak bedziesz zakladac nowy temat najpierw upewnij sie czy dodajesz go we wlasciwej kategorii tepa strzalo.

Gość gość
18:00 Kobieto, gimnazjum skonczylam 17 lat temu, a manicure robie sobie SAMA w domu i mam zadbane dlonie.

Gość gość
20:49 to ty taka stara jesteś a taka głupia? Aż żal. Szczęka mi opadła do podłogi, że osoba w twoim wieku ma tak mało rozumu. I wylewa swoje żale czepiając się obcej kobiety. Dno i kilometry szlamu. Ciekawi mnie z jakiej patologii umysłowej się wywodzisz, że masz tak zryty beret. Stare doopa a siedzi na kafe i czepia się Anki doszukując się na siłę wad. Teraz ci nie pasuje, że chodzi na paznokcie do kosmetyczki. A twoja krzywa gęba ci pasuje?? Na paznokcie chodzi teraz praktycznie co druga kobieta. I nikogo to nie dziwi i nie interesuje. Na YT wszystkie vlogerki mają hybrydy. Chodzą na manicure lub dostają zestawy Semilac i jeśli umieją robią sobie same ale ty akurat czepiasz się Anki, że ma paznokcie zrobione. I to już wg ciebie objaw wielkiej sztuczności. Jakby conajmniej miała silikony, botox i wargi pontony! A to tylko paznokcie.

Gość gość
21:40 Wyzwiska od starej, krzywa geba - no brawo. Tam gdzie koncza sie argumenty zaczynaja sie wyzwiska, prawda? Wspolczuje Ance takich "fanek". I ty z takim slownictwem wyzywasz kogos od patologii? Dziecko, spojrz w lustro, to sie dowiesz co to patologia.

Gość gość
"Gęba, patologia" to wyzwisko??? Jesteś po 30 r.ż i nie wiesz co to wyzwisko? Nie wiem czy śmiać się czy płakać. Same głupoty piszesz bez ładu i składu. Jakie wyzwiska? Stuknij się w ten stary, pusty łeb. Musisz mieć strasznie życie. Pewnie stara panna. Nieszczęśliwa. Nie wiesz co konkretnego odpisać na poprzedni komentarz bo trafił w sedno to wymyślasz, że jakieś wyzwiska, bla bla paplanina o poziomie wypowiedzi i takie bzdety co zwykle. Nuda. Pfffy

Gość gość
21:46 Żal czytać co piszesz, a argumentów to nie masz ty. Nie ja pisałam tamten post, ale myślę to samo o Tobie. Jesteś żałosna, a czy trzeba być fanem Anki? Wystarczy być człowiekiem i kobietą.

Gość gość
Argumenty były. Czepiasz się Anki, byle żeby się czepiać. Praktycznie wszystkie vlogerki robią paznokcie, ale czepiasz się Anki, że sztuczna. Kilka dziewczyny na YT robi rzęsy, ale czepiasz się Anki, że sztuczna. Tak samo z tymi zębami. Jakby miała jakieś czarne spruchniałe. A ma tylko przebarwienia na dolnych jedynych i diasteme. Popatrz na YT z UK lub USA. One są dopiero sztuczne. Anka to zwykła dziewczyna. Nie potrafię zrozumieć jak można się jej czepiać? I być takim zawistnym i złośliwym. Wyliczać na co wydala każdy £. Liczyć kosmetyki. Mówić co ma robić a czego nie. Obrażać, że głupia, tempa itp. Przecież ona nikomu krzywdy nie robi. Czemu to ma służyć?

Gość gość
JAKA PATOLA TU SIEDZI!!! Kobieta po 30 roku zycia jest STARA? To ile wy macie lat? 14? A Anka w tym roku tez skonczy 30 czy 31 wiec tez jest stara? A wasze matki ile maja lat? 40, 50? To chyba uwazacie je za staruchy porosniete plesnia?

Gość gość
22:22 Z psychologicznej perspektywy czują się lepsze. Może mąż je bije, może nie stać je na kosmetyki i nie mają kanału na YT ( bo nie mają co przekazać, zachować się przed kamerą ) albo są brzydkie i myślę, że jak komuś dogryzą to im ulży to w cierpieniu ? Bycie trollem w internecie jest takie łatwe ... bycie suką i to wredną jak widać przychodzi im bez trudu. Taka patologia.

Gość gość
"Stara" po 30, w przenośni. Chodzi o to, że osoba taka powinna mieć więcej rozumu niż np nastolatki z gimnazjum. A okazuje się, że dziewczyna około 33 lata siedzi na kafe z nastolatkami i czepia się dziewczyny z internetu. Doszukuje się wad na siłę i twierdzi, że robienie paznokci i rzęs to sztuczność nad sztucznościami. Do tego wytyka jej ile ma pieniędzy i na co ma je wydawać. Po prostu, bardzo ciężko mi uwierzyć, że taka osoba traci czas na kafe. Ja np mam 22 l. I zamiast uczyć się teraz na zaliczenie, tracę czas na forum..

Gość gość
Ta kobieta ponad 30 lat to pewnie ktoś z Anki otoczenia. Albo ktoś jej miejscowość w Polsce. Żal jej doope ściska, że mimo chorego dziecka Ance się udało i może sobie na dużo pozwolić, dba o siebie. A ona siedzi w pl i klepie biedę, bo jej nawet na kosmetyczkę nie stać tylko musi robić manicure sama. Buuu

Gość gość
Nie wiem w jakich kręgach, ty się obracasz gość 21:55 ale w moim środowisku, właśnie osoba, która NIE ma zrobionych paznokci i zaniedbane dłonie jest uważana za zaniedbaną. Xxx Mimo, że ja lubię mieć zrobiony manicure to nie uważam kogoś kto nie ma , że jest zaniedby. Wystarczy że są czyste i zadbane. Kobieto jak widać jesteś dojrzała, ale w głowie tak jakby pusto. Współczuję koleżanek i chorej atomosfery w pracy.

Gość gość
22:49 Jak widac dla ludzi pokroju Anki i jej fanek zrobione paznokcie, obrzydliwe, grube rzesy jak zdechla gasiennica to szczyt dbania o siebie. Dla mnie zadbana kobieta jest szczupla, ma zadbane zeby, cere, wlosy, podkreslajacy makijaz a nie a'la Drag Quenn, czyste ladne paznokcie. U Anki tego nie ma, a do tego jest prostacka, wulgarna i malo inteligentna (jej zdaniem Norwegia nalezy do UE...)

Gość gość
No prosze! kolejne wcielenie treserki chomikow! Slabo ci idzie mala. Chcesz sie kamuflowac to trzymaj poziom.

Gość gość
wczoraj Już pisałaś Chomiczko te mądrości wielokrotnie. Zęby, rzęsy, nadwaga, znamy, znamy Twoje klatkowe standardy. Wspięłaś się na wyżyny kreatywności - teraz doszedł jeszcze brak wiedzy. Jakim cudem Chomiczek o tak jasno sprecyzowanych kanonach piękna i wykształcenia jest w stanie ciągle oglądać Ankę (masochista jak nic) i ciągle o niej pisać to, co napisał na poprzednich 91 stronach. Utrwalasz sobie? Aaa, nie przecież życiowym celem chomika jest bieg w kołowrotku. Biegnij, biegnij ile sił Ci starczy.

Gość gość
dziś Ja zawsze trzymam poziom dyskusji. Nie wdaję się w pyskówki, nawet z chomikami. Powtórzę, bo wiem, że lubisz - nie oceniaj innych na swoje podobieństwo. Nie mam potrzeby występowania pod innymi postaciami. Wszak nie jestem schizofrenikiem (to z dedykacją dla chomika w trakcie lub po licencjacie z psychologii na prywatnej uczelni). Są osoby, które oglądają Ankę i im się podoba - tak, to jest trudne do zrozumienia przez chomika, może nawet nieosiągalne. To chyba lepiej. Życie jest znacznie prostsze, jeśli ogranicza się do klatki, jedzenia i picia oraz biegu w kołowrotku.

Gość gość
wczoraj Zaraz, chomiczku, posługujesz się moim tekstem! To ja pisałam na poprzednim wątku, że jak brak argumentów to zaczynają się wyzwiska. No, brawo. Kolejny dowód jak uważnie czytasz moje wpisy i jednak potrafisz się czegoś nauczyć - zastosować w podobnej sytuacji, pisać staranniej i bez błędów. Jak widać moja obecność przyniosła pewien skutek edukacyjny. Ach, jestem dumna ze swoich zdolności pedagogicznych. Wprawdzie zajęło mi to kilkanaście stron, ale bycie treserką chomików nie jest łatwym kawałkiem chleba. Szkoda, że kasy za to nie dostaję.

Gość gość
Jesteście pie/rd/olnięte i tyle. Nie można mieć paznokci zrobionych, nie można mieć rzęs ani malować się bo zaraz się przyczepicie jak rzep do piego ogona... Ja nawet nie zwracam uwagi na ulicy co, która kobieta ma zrobione ze sobą a tutaj niektóre osoby nie mogą tego wprost przeżyć. Bo jak ona ( anka ) śmie cokolwiek ze sobą robić! No jak ona śmie? Dobrze się czujecie? Dla mnie Anka to taka " koleżanka" z sąsiedztwa. Zwykła, spokojna, skromna dziewczyna. Mająca plany i marzenia (np torebka LV) jak każdy z nas. Ale nie. Trzeba się do niej przyczepić. Szukać na siłę wad. Wyolbrzymiać niedoskonałości. I czepiać się wyglądu. Jakie to słabe. A tyle się mówi, że nie ocenia się ludzi po wyglądzie. A tu proszę wszystkie takie dorosłe, dojrzałe kobiety a czepiają się bo ktoś sobie zrobił rzęsy czy paznokcie

Gość gość
wczoraj No, coś Ty! Chomiki to kobiety sukcesu! Są piękne, zgrabne, zadbane, mają zdrowe, równe, białe zęby, naturalne rzęsy jak firanki, regularne brwi (ginekolog im to mówi) i mocne paznokcie, są świetnie wykształcone (kierunek: filozofia lub psychologia), doskonale ubrane, mają stylowe mieszkania z meblami w ładnej okleinie i dywanami (wszyscy są pod wrażeniem: przyjaciele, znajomi, rodzina, uczniowie przychodzący na korepetycje), mężów z BravoGirl, którym podają codziennie inny obiad (Miś i Lala też są zapraszani), posługują się nienaganną polszczyzną ("winogron", "kraji", "stókot", "na prawdę", "dla tego", "napewno", "obrończynio", "chciała bym", itp., itd.) i mają szeroką wiedzę o świecie. Dlatego żyją w klatce, ryją w trocinach, jedzą marchewkę i codziennie biegają w kołowrotku.

Gość gość
dziś Twoje tłumaczenie nic nie da.To CHOMIKI.

Gość gość
No właśnie widzę. Nie wiem sama czemu tu piszę? Może myślałam, że jak się wiele razy powtarza, to w końcu się to utrwali ( jak dziecku ) ale jednak nie. To nie ma sensu. Jeszcze czasami tu wpadnę. Ale pisanie mnie już męczy. Nic do niektórych nie dociera. Co się z tymi ludzmi dzieje? Tyle nienawiści, zawiści. Smutne

Gość gość
dziś Ja jestem z nimi od 56 strony poprzedniego wątku, ale to takie moje "zboczenie". Nadal będę, bo wiem, że mnie potrzebują. Taki syndrom sztokholmski w wykonaniu chomików. Poza tym lubię tu pisać.

Gość gość
No i dorobiłam się dwóch ksywek: Panna Miodek i treserka chomików, więc mnie bardzo zachęciły do kontynuowania naszej internetowej znajomości.