Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Fokusiowana

Polecane posty

Gość gość

Ciąg dalszy porad różnego rodzaju dla Fokusowanej :)

Gość gość
Ciekawe co nowego w tym wątku hejterki będą miały do powiedzenia, bo na starym wątku coś cicho. Skończyły się pomysły, coś mało kreatywne są :D

Gość gość
Na końcu zdania oczywiście :), bo żadna hejterka nie zrozumie, że to żart. Uważam, że mniej kreatywnym niż Wasz kołowrotek nie można być. Startujemy dziewczęta: zęby, rzęsy, nadwaga, mieszkanie, kasa.

Gość gość
Ostatnio ta nadwaga je martwi, oczywiście dla naszych hejterek to skrajna otyłość ha ha ha bo przecież o życiu wiedzą wiedzą tyle co w gimnazjum się nauczyły :)

Gość gość
Gimnazjum? To komplement. 6 klas podstawówki i tyle.

Gość gość
Nie wiem kto pisał o ance, że jest skrajnie otyła? Owszem ma nadwagę ale otyłość sobie inaczej wyobrażam. Anka jeszcze ok 15 kg i będzie miała ale początek otyłości. Widać ona to olewa woli tone kosmetyków. Jej sprawa i tyle w temacie:)

Gość gość
Ze starego wątku : gość 2017.03.31 Mozna zjesc kawalek czasami i nie wiecej a ona zjada cala blache w jeden dzien.Zdrowe rzeczy tez tucza,zwlaszczawysokocukrowe owoce jak banany czy winogron,zdrowe weglowodany tez.Niestety ale Fokusowana juz chyba przekroczyla granice otylosci.Musi sie zabrac za to bo bedzie miec duze problemy ze zdrowiem.Wiem co mowie,ja jestem po utracie 30 kg wlasnie dla zdrowia a nie wygladu.

Gość gość
Widać ta osoba nie widziała osoby otyłej:) Jak ktoś waży 120 kg to wtedy może tylko nadwaga:)

Gość gość
dziś Nie widziała również słownika tudzież podręcznika do IV klasy szkoły podstawowej. "Ten winogron"???

Gość gość
One żyją tylko YouTubem, żeby opluć jadem innych. W jakim celu im potrzeba jest inna wiedza niż co jedzą Youtuberki, jakie kupują kosmetyki, jakie mają zęby czy mieszkanie ;)

Gość gość
Ja lubię Annę. Oglądam ją często. Z jej polecenia kupiłam krem bb Dr. G. I jestem zachwycona! Naprawdę miazga. Czytałam poprzedni wątek o niej. I już mnie zaczynało wnerwiać ciągle doszukiwanie się najdrobniejszych błędów i wyolbrzymianie przejęzyczeń. Jak dziewczynki z podstawówki. Tak mi się to kojarzy. Bo właśnie nastolatki zwracają uwagę na takie rzeczy najbardziej. Albo to czepianie się zębów i wyolbrzymianie. Bardzo przesadzone. Jakby Anka miała dwa pieńki i protezę. Kogoś okrutnie boli, że dziewczyna mając rodzinę, chore dziecko, dba o dom, pracuje i ma czas dla siebie. Jest zadbana i może sobie na wiele pozwolić. Odniosłam wrażenie, że niektóre dziewczyny zazdroszczą jej tego że może sobie pozwolić na różne drogie kosmetyki, chodzić na rzęsy i paznokcie, do fryzjera, kupować Korsy i w Zarze. Wiem, że to wcale nie jest jakieś łał. Ale nie oszukujmy się. Są osoby, których najzwyczajniej w świecie nie stać nawet na to. I wylewają swoją frustrację na tym forum. Ale ciągle zaprzeczają, że tu wcale nie chodzi o zazdrość. Ta, jasne.

Gość gość
12:40 To są takie " puste lale" które wymyślają to. Oczywiście, że je nie stać o je to boli. Ale żadna nie zacznie nagrywać, mieć super kreatywne pomysły na kanał YT. Why?

Gość MalinkaZeSlonsko
nie wiym co to ta fokusiowana mie sie to kojazy z jakoms zołzom mocie kajsik jakis funkiel do niy?

Gość gość
Hahaha, treserka chomikow przechodzi juz sama siebie! Dawaj mala!

Gość gość
Kto to jest ta trenerka chomików? Po czym ją poznać? Ja Ankę lubię i zawsze będę ją tu bronić

Gość gość
12:40 Naprawde uwazasz za zadbana kobiete kogos, kto ma sztuczne pazury, rzesy? A w buzi brazowe zeby?

Gość gość
wczoraj Samotna byłaś wczoraj na pierwotnym wątku Chomiczko i aż tutaj Cię przygnało? Odsypiaj. Dzisiaj wstaje nowy dzień. Przed Tobą mnóstwo roboty: trociny do wymiany, świeża marchew i woda, a potem znowu jazda w kołowrotku: zęby, rzęsy, nadwaga, kasa, mieszkanie.

Gość gość
06:17 Dziewczyno, bujaj sie! Moj wczorajszy post nie byl skierowany do ciebie, wiec po co sie udzielasz i glupio odpowidasz?

Gość gość
dziś Bo lubię.

Gość gość
09:17 Bo jestes zwyczajnie glupia. Caly czas nawijasz o jakis chomikach, przepraszam, jestes zoofilem? Jakies trociny, kolowrotki, dziewczyno, ty chyba mialas w dziecinstwie metalowe klocki, bo masz tak psychike zdarta, ze az mi cie szkoda.

Gość gość
09:17 Bo jestes zwyczajnie glupia. Caly czas nawijasz o jakis chomikach, przepraszam, jestes zoofilem? Jakies trociny, kolowrotki, dziewczyno, ty chyba mialas w dziecinstwie metalowe klocki, bo masz tak psychike zdarta, ze az mi cie szkoda.

Gość gość
dziś dziś To w końcu zwyczajnie głupia czy skutek traumy w dzieciństwie (metalowe klocki?są takie?), czy zoofil? Nie jesteś w ocenie mojej osoby tak zdecydowana jak w przypadku Anki. Jak napisała Twoja koleżanka-chomiczka z zacięciem filozoficzno-psychologicznym (a może nawet Ty) to forum i wątek nie jest poradnią psychologiczną. W związku z tym nie podejmę się analizy Twojego dzieciństwa (bo nie znam), ani czynników w życiu, które spowodowały, że z miłej dziewczynki przemieniłaś się w chomika, który codziennie kręci się w kołowrotku pt. Fokusowana, zawierającym tylko negatywne pięć szczebelków: zęby, rzęsy, nadwaga, kasa, mieszkanie.

Gość gość
Gruba się bardzo ostatnio zrobiła,wystarczy porównać z gilmikami z 2013 i 2014 roku.

Gość gość
dziś Ile razy już to napisałaś? Rozumiem, dzisiejszy dzień pod hasłem: nadwaga. Biegnij chomiku, biegnij.

Gość gość
Tak samo jak wy nawigacje w kółko to samo o Ance :D ale przecież jesteście za głupie, żeby dostrzec to podobieństwo.

Gość gość
11:13 Bo to jest forum o Ance, to o kim mamy nawijac? O Angeli Merkel?

Gość gość
dziś Tłumaczenie chomikom naprawdę nie ma sensu. Przekonałam się o tym jakieś 35 stron wcześniej.

Gość gość
11:32 Ale non stop o tym samym ??? Jak w kołowrotku ...

Gość gość
12:05 Ale twoje odpowiedzi do osob krytykujacych Fokusowana tez sa non stop takie same. Tylko pierdzielisz cos o trocinach, szczebelkach. Az cie zacytuje: "jak w kolowrotku..."

Gość gość
dziś No mówiłam, że bez sensu jej (im) tłumaczyć? W ogóle nie rozumieją zasady. Po prostu chomiki.