Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Fokusiowana

Polecane posty

Gość gość
anka gada jak sraxineczka- polecilam w filmiku i wykupilyscie! ach ale jestem wplywowa, ja polecam a wy lecicie i wykupujecie

Gość gość
12:11 a nie jest tak? Przecież wykupili.. Gdyby nie Anka nikt by nie wiedział że jest coś takiego jak dr g bb krem, bo nikt nie polecał na YT

Gość gość
Dawno temu ten krem używała i polecala Nisiax. Marka znana, tak więc nie pisz głupot, że nikt go nie polecał. Fokusowana myśli, że Amerykę odkryła.

Gość gość
TEGO kremu nie polegała nisiax. Bo oni zmienili skład i szatę graficzną o czym sama nisiax mówiła. Więc ten krem dr g co stosuje Anka to już inny krem niż ten przed zmianami co miała Agnieszka. Poza tym nisiax stosowała dwa kremy na raz, mieszała je ze sobą. Więc jaki miał sens gdyby polegała ona?

Gość gość
mysle ze Fokusowana jest podobna do Fiony ze szreka. Nie mowie ze jest brzydka bo ma ladna urode ale przypomina mi Fione.

Gość gość
Ogólnie marka dr G jest znana, a skład zawsze w kosmetykach po jakimś czasie zmieniają. Coś ulepszają itp. Fokusowana myśli, że odkryła Amerykę.

Gość gość
To dziwne czemu po recenzji nissiax nikt go nie ,,wykupywał,, ze str dr g a po recenzji fokusowanej przez pewnien czas nie byl dostępny. Poza tym na live i pod filmami wiele osob nie raz jej pisało że kupiło ten krem z jej polecenie i jest dobry. Więc o co ci chodzi? Skoro ludzie jej piszą, że kupują COŚ bo ona to poleciła to tak jest