Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Fokusiowana

Polecane posty

Gość gość
dziś Nadal nie widzę związku. Dla Ciebie wstyd, dla niej nie. Dla mnie wstydem jest wyliczanie, publicznie na jakimś forum, obcej osobie na co wydaje swoje pieniądze. Piszesz nieprzyjemne rzeczy o innych, do tego w wulgarny sposób.

Gość gość
Skoro twierdzi, że jej się dobrze powodzi to chyba kupno zasra.ej kuchenki to nie jest szczyt marzeń., a o garach już nie wspomnę. Ktoś już wcześniej pisał, ze z takich garów to na wsiach psy dostają żarcie. Skoro decyduje się na kręcenie filmów i pokazywaniu ich publicznie to chyba powinna się bardziej starać. Każdy to już wie, że ona woli wydać kasę na pierdoły, ale to nie zmienia faktu, że powinna jednak cos w tej chałupie zmienić. Anka kup przynajmniej farbę i tą kuchenkę, a gary ci poślemy i będzie git:)

Gość gość
19:13 Skoro dalej nie widzisz zwiazku, to trudno, ja tu sie staram jak krowie na rowie tlumaczyc. Bardziej lopatologicznie sie nie da.

Gość gość
dziś Może dla Ciebie kupno nowej kuchenki i garnków jest szczytem marzeń. Dla niej najwyraźniej nie jest i nigdy o tym nie wspominała. Nie męcz się się tak i jej nie oglądaj, przecież nie spełnia Twoich wymagań estetycznych. Jest wiele innych youtuberek. Od ponad 94 stron piszesz o tym samym. Lepiej się czujesz jak komuś obsmarujesz tyłek?

Gość gość
dziś Co się starasz wyłumaczyć? Dlaczego zaglądasz komuś do kieszeni i jeszcze uważasz, że masz do tego prawo? Dlaczego masz prawo dyktować innym jak mają żyć i wyglądać? Dlaczego masz prawo wytykać innym wady?

Gość gość
dziś Tak, tak. Farbę, kuchenkę, pleksi, okleinę na meble, garnki dla męża i syna, dywan, zęby, włosy, ciało, ciuchy, buty, itd. Kołowrotek się kręci jak codziennie.

Gość gość
Ja za cholere nie moge zrozumiec po co jest ta dyskusja. Jedna przyszla obsmarowac Anke, druga przyszla zeby powiedziec ze to nieladnie. I nawzajem sie przekonuja do swoich racji juz przez cala strone czy dwie. Bosko.

Gość gość
No dokładnie kretynka tylko broni anke, ze to jej sprawa. Po co tu siedzisz idz do anki i tam jej pisz jak wszystko jest piękne.

Gość gość
dziś No dokładnie Chomiczku. Tylko się kręcisz w kołowrotku.

Gość gość
A ciągłe mówienie o kołowrotku to co innego jak nie rodzaj kołowrotka? Krecisz sie w kołowrotku swojego kołowrotka. To dopiero kołowrotek! kołowrotek kołowrotek kołowrotek kołowrotek kołowrotek kołowrotek kołowrotek kołowrotek kołowrotek kołowrotek kołowrotek - przebieraj chomiczku łapkami - kołowrotek kołowrotek kołowrotek kołowrotek kołowrotek kołowrotek - zakreciło sie w łepku? kołowrotek kołowrotek kołowrotek kołowrotek...

Gość gość
Eee, serio? Nie wpadłabym na to.

Gość gość
Nie chodzi o to żeby wpaść, tylko o żeby nie wypaść. Z kołowrotka kołowrotka oczywiscie.

Gość gość
Dlatego trenuję.

Gość gość
Jaka cisza tu, a na starym darmowe porady dentystyczne .

Gość gość
Dla mnie to taka lumpiara ta cala Fokusowana. Oszczedza na wszystkim co wazne a na to co niewazne to wydaje bez opamietania.Stara kuchenka jeszcze pewnie zapewniona przez council,stare gary jak do gotowania paszy,dziury w drzwiach,we framudze,obdrapane sciany,zapadnieta sofa,wszystko takie byle jakie w jej domu.Ale plastikowe rzesy za £30 sa,kosmetysie tez sa.I tak to ma duze znaczenie dla jej syna bo potrawy z takich garnkow sa niezdrowe.

Gość gość
Ja bym chociaż nie pokazywała tej kuchenki i garnka ze zwykłego wstydu. Tak, wstydziłabym się.

Gość gość
dziś A dla mnie jesteś takim chomikiem Ty cały Chomiku. Kręcisz w kołowrotku jak szalona, żeby tylko kręcić. Sztuka dla sztuki, o ile chomiczy bieg w kołowrotku może być sztuką. Czy hejterskie Chomiki obchodzą takie piękne święta jak Wielkanoc? Aha, teraz bawisz się w pediatrę? Naprawdę szerokie spektrum zainteresowań jak na chomika: dietetyka, kosmetyka, ortodoncja, stomatologia, fryzjerstwo, majsterkowanie, stylizacje, dekoracja wnętrz, sprzątanie, gotowanie, podatki, emigracja, języki obce z naciskiem na angielski, świadczenia socjalne, itp. Chomik renesansu! dziś A nie wstyd Ci obsmarowywać komuś tyłek od ponad roku na prawie 100 stronach? Mnie byłoby wstyd. I szok.

Gość gość
Lecz sie Ty kretynko od chomikow i kolowrotkow,widac,ze cie przydusili przy porodzie.Zajmij sie swoim zyciem a jie pisaniem codziennie bzdur na forum.

Gość gość
Od ponad roku, 100 stron? Przepraszam, ale jestem tu od niedawna. Nie mam dożywocia jak ty tutaj. Swoją drogą trochę estetyki i higieny by nie zaszkodziło, gdy ktoś udaje wielkiego YouTubera.

Gość gość
dziś "Zajmij sie swoim zyciem a jie pisaniem codziennie bzdur na forum." Świetna rada Chomiczku. I vice versa. Na położnictwie też się znasz? Szacun i szok.

Gość gość
dziś Oczywiście, że od niedawna. Każdy Chomik jest tu od "niedawna", od "wczoraj", natomiast świetnie zna wszystkie wpisy "innych", bo sam napisał "pierwszy raz" (no, maksymalnie drugi). Tylko ja jestem od 56 strony i uczciwie się do tego przyznaję.

Gość gość
Chciałabym cos wyjaśnić Pani co pisze o chomikach, kołowrotkami etc. Anka prowadzi kanał, nagrywa co chce , wydaje mąci chce , co jest oczywiste. I teraz Treserko Chomików, uwaga, to jest forum plotkarskie o Fokusowanej, ktos, kto ten wątek założył, chciał o Ance poplotkować, tak jak ona założyła kanał, zeby jakies treści na nim serwować. Droga Treserko Chomików, radzisz , nie podoba sie nie oglądaj, zatem powtórzę , to jest wątek plotkarski-detektywistyczny;) jeżeli treści sie nie podobają, załóż wątek , gdzie bedziesz ja chwalić, bardzo duzo ludzi js lubi i na pewno sie dalaczy.

Gość gość
Dokładnie to jest forum o ance, a nie o chomikach, kołowrotkach. Załóż sobie forum o hodowli chomików itp., bo stajesz się nudna. My będziemy dalej nakręcać o garach, rzęsach, pazurach, farbach:)

Gość gość
Ale ja Ci/Wam niczego nie zabraniam. Ba, nie mam takiego prawa. Nadal biegaj/cie w kołowrotku pt. hejtowanie Fokusowanej. A ja nadal będę komentować Twoje/Wasze chomicze wpisy, bo taką mam ochotę i bardzo mi się podoba to zajęcie.

Gość gość
Chomiki komentują wygląd, zachowanie i wybory Anki, ja komentuję chomicze wpisy.

Gość gość
Detektywistyczny, ha ha ha.

Gość gość
Już tak nie przesadzaj, że hejtujemy. troche poplotkujemy i tyle:) To znacząca różnica:)

Gość gość
Co tu taka cisza :)

Gość gość
Oglądałam live z Fokusowaną i muszę przyznać, że pozytywnie mnie zaskoczyła. Fajna, normalna babka, bez pozerstwa i sprzedawania swojej prywatności. Miło się ją oglądało.

Gość gość
Spasła się