Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Fokusiowana

Polecane posty

Gość gość
gość dziś A figa. Mam tutaj mnóstwo przezwisk, ale Anką nie jestem.

Gość gość
dziś Zmieniłaś zdanie? Miałam leczyć nogi, bo głowę już mi nikt i nic nie pomoże.

Gość gość
Pokazałam ostatni film Anki mojemu chłopakowi. On też jest kosmetologiem i Mejkap Artist Male, i on krzyknął: "O Boże, jaki tłusty karczek! I u niej i na talerzu! Szok i wstyd!" Jakbym taki miała i taki ugotowała to by mnie rzucił. A potem uciekł do Skandynawii oklejać meble ładną okleiną, bo w tym też jest dobry. Schabu też nigdy takiego nie robię od kiedy schudłam 30 kg. Dla zdrowia, nie urody. Wprawdzie nie mam naturalnych brwi i też jak Anka mam zrobione metodą piórkową, ale o wiele delikatniej i piękniej. Najpierw miałam źle, więc podałam do sądu Brow Stylist, orzekli jej winę, musiała mi laserem wypalić i zrobić lepsze. No, ale ja myślę, nie to co ona. Dobra, chyba najwyższy czas ugotować paszę dla krów w moich garnkach Silita.

Gość gość
Trochę mi jej szkoda, ale polubiłam postać Treserki Chomików. Taka zdolna, bystra, elokwentna, konsekwentna;) prześledziłem wątek bo nie byłam pewna skad sie ona tu wzięła. Ale wobec tylu zalet, co ona biedna, między nami- prymitywnymi gagxinami robi;) Ostrzegam "kto z kim przystaje...."

Gość gość
Ojej, ile komplementów. Też Was lubię, dlatego tu jestem. Jesteście dla mnie niezwykle inspirujące. Prześledziłaś, bo to wątek detektywistyczny jak same uważacie. No i jak z upewnieniem? Dlaczego tutaj jestem Twoim zdaniem?

Gość gość
No przecież napisałam Gluptasie, dlaczego tu jestes! Nie wierze , ze nie potrafisz czytać między wierszami! Nie Ty Wielka Treserko Chomikow

Gość gość
Ja Ankę bardzo lubię...jej makijaże, gotowanie itd Nie mam jej wiele do zarzucenia. Porównajcie ją sobie do szusz, która nic nie robi i nic nie potrafi. Anka pracuje, opiekuję się chorym dzieckiem, uczy się, dba dom i męża a Weronika melepeta ? Wydaje mi się, że wasze zdanie o niej jest niesprawiedliwe. Może nie mialyście nigdy kontaktu z tak chorym dzieckiem. Moja najbliższa przyjaciółka ma również syna w podobnym stanie z padaczką. Czasami młody ma nawet 8 ataków dziennie...dramat, ból dla matki i ciągły strach.

Gość gość
Nie potrafię. Kto z kim przestaje takim się staje.

Gość gość
dziś i dziś Zapomniałaś czy po prostu niezbyt znasz to przysłowie, Mądrasku? Czy aby na pewno "przystaje"?

Gość gość
Nie znam przysłowia i zapomniałam jednocześnie, tak to z Nami - Gluptaskami bywa, ale cieszę sie, ze mamy Ciebie.

Gość gość
Czy jest jakiś inny wątek o Fokusowanej ???

Gość gość
anka jak ty sie rzewnie tlumaczysz ze 250 funtow to normalny wydatek na zeba, jak mus to mus zr4obic w koncu to zrobic hahaha naczytalas sie kafeterii, a gdzie poprzedni watek na kafe?? usuneli? :(

Gość gość
Lubię ją. I wiele razy ją tu broniłam. Ale trochę mnie wkurzyła ostatnimi filmami. Znów houl?? A gada że nie ma pieniędzy na zęby. Że za jeden dała 250 £.. Przecież mogła by zaoszczędzić, to tu to tam i ma już dwa zęby i szybciej. Nie rozumiem.. Albo odkłada kasę. Leci do pl do rodziny na tydzień. Dwie wizyty i ma zęby zrobione. Prywatna klinika i licówki. A tyle set funtów co traci na kosmetysie, paznokcie, rzęsy to by miała licówki w Polsce. Wystarczy sobie jakieś priorytety ustawić. Zrobiła by najpierw zęby a później by wróciła do robienia rzęs i paznokci. Nie rozumiem takiego podejścia. Zawiodłam się na niej

Gość gość
wczoraj Rzewnie to można pławać lub śpiewać. Tak, usunęli, bo były tam zdjęcia bez zgody obgadywanej.

Gość gość
wczoraj Po pierwsze: zrobiłaby. Po drugie: przynudzasz Chomiku.

Gość gość
ładnie Ania wygląda w dzisiejszym filmiku o ulubieńcach :).

Gość gość
No jasne że zrobiłaby. Pisane na telefonie. Przecież to nic nowego że może być błąd, bo tekst rozdzieli. To pisząc tu na forum trzeba sprawdzać tekst? Po co? Przecież to nie praca mgr tylko podrzędne forum. Jak się wkrada literówka: to co z tego??? Tu się robi takie wielkie halo z literówek, że śmiech mnie ogarnia. Polonistki. A wracając do zębów. Odkłada kase. Jedna wizyta w PL. Prywatna klinika. Robi wszystkie zęby w tydzień, góra dwa. Nie ma problemu. I wszystkim gęby zamknie. Ciekawe jakby tak zrobiła. To czego by się czepiły hejterki? Nawet wystarczyło by żeby wybieliła. Niech kupi plastry Crest. Ja mam są super. I dodam że lubię Anke. I jej kibicuje. Tylko chcę żeby już przestali się jej czepiać odnośnie tych zębów. Ps. Pisałam jej komentarz o plastrach wybierających ale potraktowała to jak hejt i zaczepki. Ale to NIE są zaczepki. To już nie można nic napisać? Nawet jakieś rady? Tylko masz siedzieć cicho i słodzić?? Bez sensu. I nie jestem żadnym ,,chomikiem,, skończ już z tym dziewczyno. Bo serio nie rozumiem tego po co piszesz o tych chomikach.

Gość gość
Coś tu cicho. Przypuszczam że jest jakiś inny wątek o Ance tylko pod inną nazwą niż fokusowana. Tak żeby ta ,, treserka, nie wiedziała o co chodzi. Albo na innym forum?

Gość gość
dziś "Wystarczyłoby". Telefon wstawia spację i "poprawia" na błędnie? Hmmm. Aaa, no tak. Dobra rada dla jej dobra. Przerabiane już w stosunku do Fokusowanej tysiące razy. Tu są same "dobre rady", ha ha ha. Tak samo jak pleksi na drzwiach, tania farba i kuchenka z odzysku (dla rzetelnego spełnienia obowiązku bycia żoną i matką), konieczność zrzucenia wagi (dla zdrowia), gotowanie w nieodrapanych garnkach (dla zdrowia męża i syna), wydawanie socjalnej kasy z podatków płaconych w UK przez kafeterianki na rzeczy, które zażyczą sobie kafeterianki (dla przyzwoitości), poprawienia brwi i rzęs (dla szeroko pojętego piękna i estetyki wyznawanego na forum Kafeterii). Tja... Kołowrotek znowu się kręci, chomiczki biegną.

Gość gość
Nie sądzę, że potrzebuje Twojej rady w kwestii zębów. Pytała o nią w jakimkolwiek filmie?

Gość gość
Aha, w kwestii błędów. To tylko dobra rada. Zależy mi, żeby kafeterianki pisały poprawnie i ładnie stylistycznie, żeby hejterki ich się nie czepiały.

Gość gość
Podaj proszę linka do plastrów Crest. Też chciałabym wybielić zęby.

Gość gość
a skad wiecie dlaczego tamten watek zostal usuniety? anka komentowala na lajfie? :D

Gość gość
Usunęli, bo były tam jej zdjęcia bez zgody obgadywanej.

Gość gość
ok, ale skad wiecie ze przez to? ktos o tym mowil?

Gość gość
Tak. Administrator Kafeterii.

Gość gość
Nie mam nic do niej, nawet ogladam ale traca nie to jej 'że tak powiem" non stop...:/ Anka wzbogac trochę słownictwo!

Gość gość
glupota bylo usuwac tamten watek,. tyle ciekawych rzeczy bylo. niby przez zdjecie, mozna bylo jeden post usunac

Gość gość
anka jaka pinda.. ktos jej napisal, ze duzo reklam, a ona na to ze wstawiala kiedys 3 teraz 4 bo takie czasy... ze co?? takie czasy? brexit maila na mysli, niepewna przyszlosc?? idiotka. a inne jutuberki czesto mowily ze nie maja wplywu na to ile reklam

Gość gość
dziwota ze anka zamiast unboxing nie nazwala filmu moja nowa pippa