Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Fokusiowana

Polecane posty

Gość gość
Znowu piszesz sama ze soba. Skoro nie wynika to z potrzeby to moze z przymusu (? ). Widze rowniez ze probujesz blysnac uzywajac zwrotow ktore podpatrzylas w moich wpisach. Nie ma problemu - czlowiek uczy sie cale zycie.

Gość gość
dziś Hej, uczenie się przez całe życie to też moje, Chomiczko. Spójrz: gość wczoraj dziś Zazdrość i konieczność hejtowania są tak silne, że po ostatnim komentarzu założyła kolejny wątek na temat Anki - Fokusowana II. Zawsze myślałam, że chomiki krótko żyją... Człowiek uczy się całe życie.

Gość gość
Tak, to bylo zamierzone. Nie bylo usmichnietej buzki na koncu wiec nie za zlapalas (? ).

Gość gość
To też moje! Ha ha ha. 2017.04.06 Na końcu zdania oczywiście usmiech.gif , bo żadna hejterka nie zrozumie, że to żart. Uważam, że mniej kreatywnym niż Wasz kołowrotek nie można być. Startujemy dziewczęta.

Gość gość
Możemy na tym wątku powielać i utrwalać moje wpisy. Fajny pomysł.

Gość gość
No jasne ze twoje. Znowu zapomnialam, ze be buzki trybiki nie rusza.

Gość gość
Start, ruszyły.

Gość gość
Po co wszyscy mamy to robic? Od tego jestes tu ty.

Gość gość
Wystarczy, że Ty to robisz Chomiczko. Czekam, którą moją wypowiedzią się posłużysz.

Gość gość
Ruszyly? Wyglada na to, ze jestesmy tu tylko ty i ja. Niestety i ja musze zmykac, a ty sobie spokojnie pisz (mam nadzieje, ze nie bedziesz znowu zmuszona pisac sama ze soba). Moze wroce wieczorem zeby sprawdzic jak ci idzie poslugiwanie sie podpatrzonymi u mnie frazami. Milego i produktywnego dnia!

Gość gość
dziś To, że tak piszesz, nie znaczy, że tak jest. To akurat cytat z Ciebie. Dziękuję i nawzajem.

Gość gość
Jestem i ja, pani od komórki. Dodam czasem komentarz :D

Gość gość
Widzieliście na instasnapie jej kuchenke ? O zgrozo jaki syf i jaka przedpotopowa ! Mogłaby kupić sobie nową, teraz są płyty indukcyjne, schludne i łatwo się czyści ... no ale cebuli nie będzie miała gdzie przypalić :D Dobrze, że ma tyle pomadek, olejków, cieni i podkładów :D A ten pypeć pod jej okiem buuu :

Gość gość
dziś Powiało grozą! Nienowoczesne kuchenka, co za wstyd. I jeszcze cebulę na niej podpala. Wasze babcie i mamy tak nie robiły, po prostu dodawały kostkę rosołową Knorra. Tak nowocześnie i zdrowo. Dobrze, że są buźki - teraz wszystkie (jedna? dwie? trzy?) hejterki chomiczki zaśmiewają się do łez. Świetny żart!

Gość gość
15:56 Tu pani Komórka-Węgielek Po raz pierwszy muszę przyznać, że ta kuchenka jest niestety brudna jak i garnek ? Mieszkam w UK, ale z taką kuchenką się nie spotkałam, a można kupić za grosze używane na Gumtree jeżeli nie ma pieniędzy na nową. Chociaż, gdy jest Black Friday to można kupić super kuchenkę za bardzo dobre pieniądze. Akurat mam bzika na punkcie czystości w kuchni stąd moja uwagą.

Gość gość
dziś Być może można, ale czy trzeba, bo uważa tak ktoś kto ją ogląda?

Gość gość
Czy trzeba? Nie trzeba, wszak mozna miec stara i upiertolona. Najwazniejsze, ze highlighter za 30 funtow blyszczy sie na policzkach.

Gość gość
dziś Każdy ma inne priorytety.

Gość gość
17:07 Oczywiscie, ze kazdy ma inne. Tylko, ze w tych odrapanych starych garnkach i na tej zasyfialej kuchence ona gotuje jedzenie nie tylko dla siebie ale i dla meza i synka, na ktorego pobiera pieniadze. Ja bym sie wstydzila pokazac taka kuchenke publicznie.

Gość gość
dziś A jaki związek z kuchenką ma pobieranie pieniędzy na chore dziecko? To nie są Twoje pieniądze, nie Ty decydujesz komu są przydzielane i na jakich zasadach, a co najważniejsze, na co powinny być wydawane. Naprawdę oprócz notorycznego wyśmiewania Anki troszczysz się również o zdrowie jej rodziny? Napisz do niej grzecznego maila, że Twoim zdaniem gotowanie na starej i niezbyt czystej kuchence może źle wpłynąć na zdrowie jej męża i syna, że może powinna rozważyć zakup nowej, ze wskazaniem różnych możliwości kupna taniej kuchenki w UK.

Gość gość
17:39 Poniekad ma to ze mna zwiazek, bo mieszkam w UK i place podatki, z ktorych miedzy innymi wyplacane sa benefity dla Anki ;) i nie zamierzam pisac do 30 letniej baby, matki i zony, zeby ogarnela nowa kuchenke i garnki, widocznie ma nature brudasa - nie wiem.

Gość gość
dziś Nie pytam, jaki to ma związek z Tobą, tylko jaki ma związek z kuchenką? Skoro piszesz o tym na forum, sugerując, że powinna ją wymienić ze względu na męża i dziecko, to dlaczego nie napiszesz do niej? Masz na względzie tylko dobro jej rodziny, czyż nie? A może zazdrościsz jej kasy na chore dziecko? Chciałabyś się zamienić?

Gość gość
Anka kiedys wspominala, ze dostaje maile od widzow z roznymi 'poradami', miedzy innymi dotyczacymi tego jak powinna zadac o siebie i o dom. Skoro nie wziela sobie ich wtedy do serca, to nie wiem czy wysylanie do niej kolejnych maili ma jakikolwiek sens. A co do benefitow, to w sumie dla podatnikow to nawet lepiej, ze zamiast na nowoczesne sprzety wydaje pieniadze na...albo w sumie nie, chyba lepiej zeby je wydawala na gadzety do kuchni niz na MACa.

Gość gość
dziś Nie bierze pod uwagę porad z maili, więc dlawczgo miałaby brać pod uwagę złośliwości wypisywane na forum, pod płaszczykiem troski o jej zdrowie i zdrowie najbliższych?

Gość gość
No ale chyba nie myslisz ze osoby piszace w takich jak to miejscach robia to z nadzieja ze taka Fokusowana czy inna czyta i zmieni swoje zycie/zachowanie/makijaz czy co tam innego po d wplywem komentarzy. Nie wiesz po co sa fora w internecie?

Gość gość
Nie wiesz przecież ile pieniędzy dostaje na dziecko i ile na nie wydaje. To, że płacisz podatki nie oznacza, że decydujesz na co wyda je osoba, która dostaje od państwa zasiłek na chore dziecko. Są zapewne instytucje, które to kontrolują.

Gość gość
17:49 Jaki ma zwiazek? Ano taki, ze pobiera te benefity, pracuje, maz tez plus kasa z yt, a gotuje na takiej kuchence i w takich garnkach, ze az wstyd. W zamian za to pelno kosmetykow. I teraz pomysl, czy z kupowania kosmetykow ma korzysc jakakolwiek jej syn? Nie. A jakby kupila nowa kuchenke i garnki mialby. I nie, nie zazdroszcze jej ani chorego dziecka, ani tych pieniedzy. Swoja droga, to pytanie bylo bardzo kretynskie.

Gość gość
dziś Nadal nie widzę związku. Dla Ciebie wstyd, dla niej nie. Dla mnie wstydem jest wyliczanie, publicznie na jakimś forum, obcej osobie na co wydaje swoje pieniądze. A Ty pomyśl: czy matka ciężko chorego dziecka nie ma prawa do przyjemności? Czy Ty wiesz jak naprawdę wygląda jej codzienne życie? Nie ma kretyńskich pytań, są głupie odpowiedzi.

Gość gość
dziś I nie, wcale nie uważam, żeby dziecku do prawidłowego rozwoju była potrzebna nowa kuchenka i nieodrapane garnki. Na pewno potrzebna jest bezwarunkowa miłość obojga rodziców, czuła opieka i poczucie bezpieczeństwa.

Gość gość
19:02 Dla mnie wstyd by byl pokazac kuchenke i garnki w takim stanie publicznie. Kazda kobieta ma prawo do przyjemnosci, to nie ma znaczenia Czy ma chore dziecko czy zdrowe. Argument z düpy.