Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Fokusiowana

Polecane posty

Gość gość
Ładnie wygląda w filmiku o pędzlach do makijażu. Bardzo ładnie. Gładka cera, pięknie podkreślone niebieskie oczy. No ślicznie! Nie wiem czemu się tak jej czepiają niektóre tutaj? Fajna babeczka. A to że ma kilka kg nadwagi? No i co z tego?

Gość gość
każdy ma swój gust i każdemu co innego się podoba. Anię lubię oglądać, ale jej makijaże mi się zupełnie nie podobają - za dużo tego wszystkiego, nic naturalnego w nich nie ma i wygląda wręcz groteskowo. No ale to jej sprawa, widocznie jej i jej facetowi się podoba.

Gość gość
Mam takie same zdanie odnośnie jej makijażu, wydaje mi się, ze za dużo kładzie tego wszystkiego na twarz. Mam wrażenie, ze tylko na filmiku dobrze to wyglada a w rzeczywistości musi to wyglądać bardzo nienaturalnie... tak czy inaczej lubię jej vlogi i pogaduchy :)

Gość gość
Ale jak Maksineczka kładzie tonę kosmetyków i robi mocny makijaż to wszyscy się podniecają jaka to ona Wielka make up guru. Też wygląda groteskowo a ma kilka set tys sub mimo że jest zadufana w sobie, napuszona i nie przyjmuje krytyki. Tak samo inne makijażowe gwiazdy: katosu, hania z dg. One też kładą tonę kosmetyków. Anka jest w porządku i ładnie wygląda w tych makijazach. Różowe, czerwone i ceglaste cienia bardzo podbijają kolor jej tęczówki. Super to wygląda. Byłam pod wrażeniem makijażu z dzisiejszego filmu o pedzlach. Znalazła sobie hobby jakim jest yt i makijaże i ok. Lubię ją oglądać. Jest przyjemna w odbiorze. Uwielbiam jej vlogi. Mogły by być dłuższe.

Gość gość
A ja nie mam takiego samego zdania jak i . Mam za to wrażenie, że jej makijaże nie są za ciężkie (ani groteskowe-ulubiony przymiotnik chomiczków), bo w dużym zbliżeniu nie widać wcale takiej grubej warstwy "tapety".

Gość gość
Nie widac tapety dzieki dobrym ustawieniom aparatu. Uwierz, ze w rzeczywistosci ma tapete i to mocno widoczna. Wiem, bo bylam i widzialam na "spotkaniu", z ktorego predko sie zmylam, bo byla tak glosna i tak rozdarta ze robila tam WIOCHE. Kelner patrzyl sie na nia jak na debilke i inni goscie knajpy tez. Zachowywala sie jak spuszczona z lancucha. A makijaz oczu, pierwsze skojarzenie - Drag Quenn.

Gość gość
Ladne makijaze to nie sa - czesto widac ciemna kreche z nieroztartym bronzerem i rozem.

Gość gość
Dla mnie to jest tona tapety:) Nikt mi nie powie, że wygląda dobrze z taką ilością "mazideł". Rozświetlacza nawali tyle, że naprawdę to źle wygląda. Ona ma rzęsy "zrobione", a jak wiadomo nie jest wskazane aby tak mocno malować powieki. Jak ona to potem zmywa" Przecież tam się musi roić od bakterii? Jak się ma sztuczne rzęsy to wystarczy delikatny makijaż oka, tylko delikatnie podkreślić. Nie chce ją obrażać, ale jak dla mnie wygląda jak stara "lumpeciara". Ona umie wszystko przedobrzyć, a to nie o to chodzi.

Gość gość
Bardzo trudno mi uwierzyć w tego typu wynurzenia na forum. Ze spotkania szybko uciekłaś, bo Ci nie pasowało jej zachowanie, a teraz stale oglądasz jej filmy i wypisujesz na wątku swoje "prawdy objawione". W jakim celu? Czy będziesz miała z tego jakąś korzyść oprócz mściwej satysfakcji, że napisałaś parę paszkwili na jej temat?

Gość gość
A według mnie to nie jest tona tapety. Wcale mnie nie interesuje jak ona to zmywa. Tak samo jak mnie nie interesuje na co wydaje pieniądze. Zapewne to kwestia wychowania, czy się mówi/pisze takie nieprzyjemne uwagi na czyjś temat.

Gość gość
gość dziś Ja Ci powiem, że wygląda dobrze z taką ilością kosmetyków.

Gość gość
Skonczylam kosmetologie, szkole wizazu, od 4 lat pracuje jako MAKE UP ARTIST, skonczylam mase kursow w tym temacie i powiem Wam, ze to co Anka sobie robi to jest parodia makijazu. Ja nie nakladam klientkom tyle makijazu nawet na slub, gdzie wiadomo, ze makijaz slubny musi sie trzymac kilkanascie godzin nienaruszony. Tyle, ile ona naklada wszystkiego na twarz jako make up dzienny, do pracy (sic!), mnie starczyloby tego na umalowanie trzech kobiet. Ostatnio w jakims makijazu przecieralam oczy ze zdumienia, jak nalozyla sobie KILKANASCIE pudrowych warstw na twarz. Zle dobiera bronzer, ma placki na policzkach, rozswietlacz wyglada karykaturalnie. Rzesy sa za ciezkie, wyglada to bardzo sztucznie, zmniejsza jej oczy. Brwi przemilcze. Sama mam zrobione metoda piorkowa, ale jakby mi ktos tak spartolil jak u niej, to bym do sadu podala. Jedynym walorem sa ladne usta, ktore niestety traca urok, jak je otworzy i pokaze te brazowe zeby.

Gość gość
Zobaczcie dzisiejszy film Anki od 05:42 i powiedzcie mi jeszcze raz, ze TO wyglada dobrze...

Gość gość
gość dziś MAKE UP ARTIST???Ha ha ha. Make Up Artist ogląda na youtubie laika, którego hobby jest makijaż i komentuje na Kafeterii? Ha ha ha. Teraz ja padłam ze śmiechu. Czy Make Up Artist nie powinna oglądać PROFESJONALISTÓW, skoro sama nim jest i ewentualnie się doszkalać w specjalistycznych placówkach? Szok i wstyd. Ja bym tak nie mogła. Nie rozumiem Twojego toku myślenia...

Gość gość
10:32 Ogladam profesjonalistow, a doszkalam sie na profesjonalnych kursach i szkoleniach :) Na Anke trafilam jako na kanal stricte vlogowy.

Gość gość
dziś Aaaaa, to wszystko tłumaczy. Wszystko. Co Make Up Artist rozumie pod pojęciem "stricte vlogowy"? Profesjonaliści nie publikują vlogów?

Gość gość
Przecieram oczy ze zdumienia regularnie, ale czytając ten wątek. Jak silna wśród chomiczków jest potrzeba krytykowania innych...

Gość gość
10:44 Ci profesjonalisci, ktorych ja ogladam NIE publikuja vlogow. Ich dzialalnosc na yt opiera sie glownie na makijazu. Wybacz, ale od Anki uczyc sie makijazu? Toz to parodia :D

Gość gość
dziś To po co Make Up Artist ogląda Ankę? Żeby ją skrytykować na forum Kafeterii?

Gość gość
11:07 Zeby tobie i tobie podobnym uswiadomic jak sie NIE malowac :)

Gość gość
Ale Make Up Artist z Kafeterii nie jest dla mnie żadnym autorytetem. Tak samo jak: dietetyczka, ortodontka, dentystka, ekonomistka, "złota rączka", stylistka ubioru i wnętrz, kosmetyczka, kosmetolog, pediatra, ortopeda, kucharz, sprzątaczka, itp.

Gość gość
11:37 Powiadasz? O kurcze, jak mi przykro z tego powodu :( chyba sie zwolnie.

Gość gość
No coś Ty! Skończyłaś kosmetologię, szkołę wizażu, od 4 lat pracujesz jako MAKE UP ARTIST, skończyłaś również masę kursów w tym temacie, szkoda, żeby tak wyszkolona profesjonalistka nie pracowała w zawodzie.

Gość gość
co vlog to grubsza. Moze sie malowac tona kosmetykow, moze sie malowac lekko a i tak zadnym majikazem nie przykryje wielu kilogramow nadwagi

Gość gość
12:06 Ok, przekonalas mnie :D

Gość gość
12:11 No niestety taka prawda, ale ma to na wlasne zyczenie. Gotuje duzo i bardzo tlusto. Same karczki, kielbachy, schaby, a düpa rosnie.

Gość gość
Ale szok! I wstyd! Gotuje tłusto i grubo. Lubi nadmiar, bo makijażu też tona. Ja bym tak nie mogła. Jestem Mejkap Artist z Kafeterii i do sądu bym podała za taki obiad. Karczek taki tłusty - ale szok! Na 4 letnim kursie makijażu mówili, że nie może być tłusty. Groteskowo wygląda taki obiad. I karykaturalnie. Boże, w nieroztartym (sic!) bronzerze obiad gotuje. Ale wstyd i szok. Ja bym tak nie mogła. Nie rozumiem jej myślenia i działania. A jeszcze ile bakterii się sypie spod rzęs - szok. Do starych garnków dla psów z mojej wsi. Wstyd. Wprawdzie ją oglądam, ale jako stricte vloga i żeby Wam pokazać jak Mejkap Artist nigdy nie maluje i nigdy nie gotuje obiadu. Nigdy, bo to szok i wstyd. Przed sąd ją. Ale w UK można? Sprawdźmy. Hej, chomiczki podajcie linka do zasad działania brytyjskich sądów. Zaraz to zweryfikujemy. A może jest z nami prawnik? Na pewno!

Gość gość
13:32 Dobrze sie czujesz? Tobie nie prawnik kochana, tylko lekarz. Od glowy. Bo na nogi, to...sama wiesz.

Gość gość
13.32 musisz byc Anka, nie ma inner opcji;) Squat chomikow I super fachowcow od wszystkiego pozdrawia