Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moja koleżanka z akademika nosi jeden stanik caly tydzien ..masakra

Polecane posty

Gość gość
To zweryfikuj w takim razie dziewczyny w swoim towarzystwie pod kątem częstotliwości zmienialności stanika. Też bym ci coś mogła poradzić do laboratorium.

Gość gość
NIe ma co patrzec na kasę. Prosty chłopak - dobry chłopak.

Gość gość
Ja noszę stanik czasem tydzień, czasem nawet dwa, i co z tego? Ja się praktycznie w ogóle nie pocę.

Gość gość
Co by człowiek zrobił bez kafeterii. Dzięki za przypomnienie. Już wrzucam staniczki do prania. Mam jakieś 20 biustonoszy. Chodzę w połowie może i piorę co trzy tygodnie mniej więcej. Czyli zmieniam co dwa dni średnio, a po południu chodzę bez zazwyczaj, pracuje na pół etatu, to tak jakbym codziennie zmieniała. Do uprawiania sportów mam oddzielną pulę i te Maxi Kaz, czyli jeden raaaaz.

Gość gość
Skoro jednodniowy stanik jest czysty to zanies go do szpitala moga go uzyc jako opatrunek po jakiejs operacji.

Gość gość
gość dziś Skoro jednodniowy stanik jest czysty to zanies go do szpitala moga go uzyc jako opatrunek po jakiejs operacji. Wypierz go i wysusz - i też go nie przyjmą jako opatrunek po operacji bo nie jest jałowy.

Gość gość
A szanowny pan codziennie zmienia pościel prawda?

Gość MalinkaZeSlonsko
lol przeciez stanior nojmij dwa tydnie jest czysty! ino wiadomo że nie śmisz spocic sie pod cycami bo ci moga sie zrobic syry, cza sie ino wycierac - jak idziesz srac to sie tyz wycierosz to jak mosz wielkie piersi to tyz musisz obcierac sie pod nimi a niektore baby to sie nawet po szczaniu obcieraja

Gość gość
Po kazdym masażu cyców przez mężczyznę musisz zmienić

Gość gość
Najpierw trzeba znalezc frajera,ktory bedzie chcial masowac takie cycki.

Gość gość
Ja tez sie pocieram po szczaniu i co?

Gość gość
""""""gość ty dziś Autorka zmyśliła ten temat. Nigdy w życiu żadna kobieta nie zmienia codziennie stanika!!! Nie wierze w takie coś.Stanik to nie majtki,piersi to nie tyłek że z nich czuć.""""""" Ja zmieniam bieliznę- MAJTKI I STANIK, codziennie. Nie wyobrażam sobie inaczej. Brudasy przeklęte jesteście.

Gość gość
Okropne brudasy

Gość gość
a ja mam pytanie do tych zmieniających codziennie - na ile wam starczają takie staniki? i ile ich macie? ja mam 4 staniki, każdy po jakieś 150 - 200 zł, jak bym chciała mieć ich np. 7, żeby codziennie prać, to bym zbankrutowała. a jakbym w kółko prała te 4 to by się rozpadły po 2 miesiącach... codziennie zmieniam majtki i skarpetki czy koszulki, ale staniki dopieram do koloru / fasonu bluzki, po domu chodzę bez i piorę je... co jakiś czas

Gość gość
fuuuj... ok 2-3 dni rozumiem, ale naprawdę są tu laski co zmieniają stanik czy spodnie co 2 tyg albo rzadziej?? Gdzie wy to trzymacie? Chowacie do szafy taki prześmierdziały ciuch? I nie zasłaniajcie się kasa, jak stać was na staniki za 200zł to stać was na ich wymianę, a jak nie to kupujcie tańsze, pierzcie częściej i nie szukajcie wymówek! Ohydki :D

Gość gość
Ludzie w Polsce maja wyprane mózgi reklamami z tv srodków czyszczacych, plus do tego chyba dawna propaganda z komuny, keidys w skzołach było sprawdzanie czystosci, kazali kapac sie co dzien, itp. Jasne, ze nie ma sensu co dzien zakładac nowego stanika, a dzinsów tym bardziej...

Gość gość
Co wy macie z tymi stanikami? Co to za słowo w ogóle? To jest biustonosz!

Gość gość
21.35 nie masz czasu uprac sobie w reku stanika.? Wyschnie ci na drugi dzien

Gość gość
W reku? Mam pralke i tysiąc ciekawszych rzeczy do robienia

Gość gość
22.53 jesli preferujesz inne zajecie, niz zadbanie o higiene osobista, nie badz zdzwiona, ze ktos napisze jak cie postrzega

Gość gość
Nie obchodzi mnie jak często inna kobieta pierze swój stanik. Ale mi problem :D

Gość gość
ale w czym ona ma byc zdziwiona ze ktos napisze jak ją postrzega? Ja osoby co przesadnie sie myja uwazam za głupie i niedouczone, i tez moge ci napisac, zebys nie była zdziwiona... :) a higiena to zdrowie, za czeste mycie sie, uzywanie dezodorantów, nadmiar chemii - od tego dostaniecie predzej raka, niz sie nie pochorujecie

Gość gość
Pranie w reku zamiast w pralce to brak higieny? Aha

Gość gość
Buahah pranie w pralce zamuast w ręku :p nie lubie i nie trace czasu na pranie w rekach po to jest pralka

Gość gość
Po każdym spacerze po masażu cycków z chłopakiem stanik wymaga prania

Gość gość
Stanik mozna prac raz na miesiąc i chodzic codziennie w nowym.wystarczy kupic sobie 30stanikow.6-10tys.albo tansze po 20zl to bedzie ok 600zl.przy takiej ilosci to hurt na pewno spory rabat.

Gość gość
gość wczoraj Autorko to jest tylko twoje subiektywne zdanie. Ja generalnie wiele rzeczy piorę po 1 użyciu, mirszkamy we 3 (mąż i 4 latek) i CODZIENNIE mam pełną pralkę. x x jak takie cos czytam to się zastanawiam czy autor jest normalmy:O

Gość gość
Ja staniki piore tylko ręcznie,bo w pralce strasznie mi sie poniszczyły,od wirowania porozcjągały,a za stanik place ok 150 zl. Tylko te starsze ktore nosze w domu wrzucam do pralki,jezeli gdzies wychodze zakladam inny stanik niz do chodzenia po domu. W domu nosze takie luzniejsze ,wygodniejsze.

Gość gość
Pralki maja rozne programy prania.mozna ustawic bez wirowania.

Gość gość
Laski z dobrego domu nie mieszkają w akademikach.