Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moja koleżanka z akademika nosi jeden stanik caly tydzien ..masakra

Polecane posty

Gość gość
Ja nie mam nawet ochoty was dotknąc :O blee... :-(

Gość gość
codziennie zmieniasz stanik? jestes walnieta! majtki to zrozumiale, ale stanik? ja mam ich kilka, nosze odpowiedni pod kolor bluzki, mysle ze mam go na sobie ok 5 razy i laduje w pralce. a skoro tobie smierdza cycki tzn ze albo sie nie myjesz albo masz problem z poceniem-idz do lekarza a nie nazywaj innych flejami autorko!

Gość gość
Autorko dziekuje Ci ze uswiadamiasz facetow.wogole tego nawet nie przypuszczalem ze kobiety stanik zakladaja drugi raz bez prania :-( ja pracujac wsrod ludzi codziennie zakladam czysty podkoszulek!wogole wszystkie czyste ciuchy oprocz butow,kurtki,czapki!

Gość gość
Kupiłam rewelacyjny antyperspirant, spryskuje nim piersi i się nie poca. Reszte ciala tesz z resztą spryskuje. zaoszczendzam w tedy na proszku i wodzie do prania.

Gość gość
Tu pisze zaoszczendzam a winno byc zaoszczędzam. Zrobiłaś kolerzanko wielki błąd. Ludzie nauczcie się poprawnie pisać bo to razi w oczy

Gość gość
Teraz karmie wiec staniki zmieniam codziennie. Wiadomo, że zawsze trochę mleka może się na nim znaleźć. Ale jak nie karmilam to tak co 2,3 dni zmieniałam stanik.

Gość gość
Rzygam!

Gość gość
Możemy was jeszcze w wielu rzeczach uświadomić

Gość gość
Jak pomysle ze ja kobietom dawalem prezenty-perfumy po 600zl,markowa bielizna,bizuteria a ona takie brudaski :-( po co to?

Gość gość
Gość 11.01 jak chcesz kogoś poprawiać to najpierw sama się naucz, bo twój błąd razi o wiele bardziej. KOLEŻANKO ;)

Gość gość
L U D Z I S K A. N I E. R U B C I E. T A K I C H. B Ł Ę D U W. O R T O G R A F I A. W A M. S I Ę. K Ł A N I A.

Gość gość
Ja mam duże piersi i mi się nie pocą, no może trochę. Ale moim partnerom to nie przeszkadzało. Więc po co prać codziennie?

Gość gość
Co jedna to lepsza. Kogos uczyc a samemu je (ba) c takie bledy

Gość gość
Tobie tez sie klania. Przyganial kociol garnkowi :-D

Gość gość
Ja wole dziewczyne co robi blędy ort ale chodzi w czystym staniku niz taka co nie robi błędów a zaklada drugi raz stanik.

Gość gość
Jprdl. Się nie pocę, wody szkoda etc. Sorry, ale każdy się poci, nawet na małych cyckach. Wody szkoda? Kurcze, jakby ten stanik był wielkości co najmniej dwóch par spodni, albo dużego swetra. Nie przesadzajcie. Spodnie, to ja mogę nosić przez tydzień, kiedy zakładam je tak naprawdę na niecałą godzinę dziennie, ale jak nosze cały dzień to już takie fajne nie są. Ze stanikiem jest to samo. Chodzi się w nim 12-14 godzin dziennie.

Gość gość
Na drugi dzien to w takim staniku zyja juz roztocza po tygodniu to stanik ma flore bakteryjna i pelno innych żyjątek :O

Gość gość ty
Autorka zmyśliła ten temat. Nigdy w życiu żadna kobieta nie zmienia codziennie stanika!!! Nie wierze w takie coś.Stanik to nie majtki,piersi to nie tyłek że z nich czuć.

Gość gość
Ja piore spodnie po jednym noszeniu ,ale nie dlatego ze mam manię czystości,ale dlatego,że noszę takie,ze po calym dniu sa wypchane kolana,pomarszczone nogawki,no juz nie wygladaja tak dobrze.Ale piore wtedy na cyklu dla dzieci ,z uzyciem plynu do prania dla dzieci.Stanik ciemny nosze 2-3 dni,chyba,ze sie spoce lub jest bardzo goraco,to piore codziennie.I nie,nie wlaczam pralki codziennie ,(chyba,ze z tymi spodniami) ,bo mam wiecej niz 2 staniki ;)

Gość gość
Kupuję stanik za ok 250 zł, jak bym go prała codziennie to za miesiąc byłby w strzępach i do wymiany.

Gość gość
Ja mam samochod za 200tys i nie pozwole wsiąsc do niego kobiecie,ktorej nie chce sie codziennie stanika zmieniac.nie wspominam o domu i sypialni nawet.

Gość gość
11.04 gdzie ten błąd niby jest ?

Gość gość
Nie ma wpisu z 11;04

Gość gość
Jak dla mnie możesz mieć samochód nawet za milion miliardów Facet który się miesza w takie rozmowy zwyczajnie mnie nie interesuje

Gość gość
Ale mnie interesuje higiena kobiet.a ty jestes syfiara hodujaca w staniku roztocza i bakterie.zanies swoj stanik po calym dniu do laboratoriu i niech ci testy zrobia,brudasie.

Gość gość
Hoooj ci do tego mieka palo...na kobiecym forum:-D

Gość gość
Jestem wlasciecielem kilku stron www i moja firma ma zwiazek z kobietami.wystarczy?

Gość gość
10.57 Kobieto, nie smaruj antyperspirantem biustu. Też mi oszczędność na praniu, raka dostaniesz i będziesz mieć oszczędności.. Ja się przerzuciłam na eko dezodoranty, bo jednak nawet pod pachami zdrowe, to nie jest, a jest z czego wybierać, a ty sobie bezposrednio piersi takim syfem smarujesz. Słabo mi się zrobiło na samą myśl, bardziej niż od tych brudasek, co noszą stanik aż zacznie pełzać..

Gość gość
Mozesz byc sobie nawet wlascicielem Manhattanu...fige wiesz o kobietach ..internetowy madralo.

Gość gość
Mam drobne piersi ,stanik piore co 2 tygodnie. Chyba ze biegalam i się spocilam, wtedy piore , ale tak to nie brudzi się przecież, jest blisko ciała, podkoszulki tez nie piore codziennie jeśli są bez rekawow, wtedy nie zapoce od pach. Dżinsy to z 10 razy ubieram. Nie czuje się fleja.