Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie mogę sobie rozepchać błony dziewiczej

Polecane posty

Gość gość

Mam 19 Nie wchodzi nic, tak jakby nie było tam miejsca w szerokości, nie tyle jak w głębokości bo głębokość Ok ale szerokość max na dwa palce

Gość gość
Staram się wszywrkim ale nie mw twm miejsca i kość blisko się zaczyna już i nogi

Gość gość
Jestem mokra Wiec powinno być ok a tu nic

Gość gość
Czy to oznacza ze powinnam iść do lekarza na przecięcie czy np to ze uzywam twardych przedmiotów tez może mieć wpływ na to?

Gość gość
Naprawdę dziwna sytuacja bo nawet jak wsadzam palce to jak poruszam po boku już mam kość Wiec ona się raczej nie rozciągnie

Gość gość
Pomóżcie dziewczyny

Gość gość
Może wina tego ze uzywam twardych rzeczy? Mam dosc bycia dziewica

Gość gość
Chętnie Cię wyleczę z tej dolegliwości. Skąd jesteś?

Gość gość
oj widze że zle to robisz moja siostra jak miala 16 lat a ja 18 tez chciala sie rozdziewiczyć więc wkladala sobie do szparki paluszki ale to nie poagalo wie zwrocila sie w tej dyskretnej sprawie do starszego brata a ze ja nigdy nie odmawiam pomocy wiec jak nikogo nie było w domu rozebralismy sie do naga powiedzialem siostrze co i jak mogla przy okazji poogladac podotykac i possać meski narząd potem ja nawilzylem jej szparke liżac i ssąc jej mlodziutka rozowiutką cipulke potem przylożyłem swoje 17 cm do dziurki i pchnąlem go mocno do środka siostra tylko syknela i bylo po sprawie ale jeszcze poruszalem tym swoim przyrządem w jej ciasnej pizdeczce i sobie wystrzelilem na jej gladki brzuszek , a i siostrze to ruszanie sie chyba spodobalo bo jeczala i wila sie jak zmijka krweki było tyle co kot naplakal i siostra byla zadowolona i ja ukentowany wiec jesli naprawdę masz taki problem i nie jestes pedalem to chetnie pomogę

Gość gość
A coś normalnego ?

Gość gość
Normalnie to jest stracić dziewictwo z facetem 🖐️