Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy komuś podobają się kobiety po 30?

Polecane posty

Gość gość

czy komuś podobają się kobiety po 30?

Gość gość
dla mnie 32 latka

Gość gość
Podobały mi się, gdy miałem lat 20, a teraz mam 2 razy więcej i nadal podobają mi się tak samo :) .

Gość gość
Nie, mnie się podobają kobiety przed 20tką :P

Gość gość
Mnie sie podoba pewna 40 kilku latka. Ale ona mnie nie chce

Gość gość
Mi zdecydowanie nie. Jak widzę kobiete po 30 to jedyne określenie jakie mi przychodzi do głowy to podstarzała. Twarz już nie ma tego dziewczęcego uroku, do tego te paskudne zmarszczki na czole -fuj. Skóra też już swoją teksturą bardziej podobna do skóry faceta, nie to co gładka skóra młodych dziewczyn. A jak sę rozbierze to wogóle czar pryska. Cycek albo wysuszony albo obwisły, ciało takie galaretowate. Nie, nie, zdecydowanie nie.

Gość gość
dzieciaki macie dziś wolne od szkoly?

Gość gość
13.00 jakbyś kiedys widział rozebrana 30-tke:) oj dziecko , dziecko

Gość gość
Po pierwsze - nie dziecko. Po drugie - widziałem nie jedną i się już nie nabiorę i pozostawie te uroki dla ubogich dla innych. Jedyne w czym 30tki są dobre to w obsłudze photoshopa i narzędziach wygładzania zdjęć :)

Gość gość
Po pierwsze - nie dziecko. Po drugie - widziałem nie jedną i się już nie nabiorę i pozostawie te uroki dla ubogich dla innych. Jedyne w czym 30tki są dobre to w obsłudze photoshopa i narzędziach wygładzania zdjęć usmiech.gif buahahahahhaha, wiesz, ze podglądanie matki się nie liczy? oj dziecko

Gość gość
Kobiety po 30stce już zaczynają się sypać. Tony makijażu nie pomogą. Dodatkowo zmarszczki, cellulitis, obwisłe cycki i często nadwaga. Mają duży przebieg. Kto by taka chciał? Jedynie desperat. Ani na kochankę ani na żonę się nie nadaje.

Gość gość
Kobiety po 30stce już zaczynają się sypać. Tony makijażu nie pomogą. Dodatkowo zmarszczki, cellulitis, obwisłe cycki i często nadwaga. Mają duży przebieg. Kto by taka chciał? Jedynie desperat. Ani na kochankę ani na żonę się nie nadaje. a kto chciałby ciebie? koza? i to tez ta z nosa

Gość gość
dobra chłopcy , to teraz skoro macie tyle wolnego to idźcie podmieść to próchno, które sie wysypało z waszych matek