Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przyłapany a na robieniu intymnych rzeczy

Polecane posty

Gość gość

Ostatnio widziała mnie 21letnia córka mojej szwagierka jak robiłem higienę osobista tzn golilem tu i tam.

Gość Milatralala
To straaaszne :)

Gość gość
Lubię czasem sobie zwalić. Byłem sam w domu przynajmniej tak myślałem poszedłem do pokoju i zacząłem się bawić moim fiutkiem żeby był w zwodzie. I gdy stałem nago trzepiac sobie nagle wchodzi mama. Ja się nie wstydzę swojej nagości i tego co robię ale mama najwyraźniej była zawstydzona tym że syn się masturbuje. Teraz już puka zanim wejdzie a ja mogę chodzić nago po pokoju bez obaw że ktoś mi wejdzie

Gość Milatralala
Aha, no i co, no i co? :)

Gość gość
A ja mam taki fetysz ze lubię jak ktoś mnie widzi nago . Mieszkam sam i w domu chodzę nago nie zakrywam okien bo po co. Lubię jak ktoś na mnie patrzy jak się zabawiam a ta osoba myśli że mnie przylapala na waleniu konia ale ja się nie kryje. Wiadomo że nie robię tego gdzie popadnie. Wszystko planuje i ,,przylapuje" mnie tylko ta osoba która ma mnie zobaczyć. Ostatnio zaskoczylem Zone brata gdy wchodząc do domu zobaczyła golasa z fujara jak komin elektrowni. Powiem wam że dużo ludzi lubi patrzeć na nagość tylko nie mówią o tym ale ja widzę ich reakcje. A jeszcze jak widzą jak się masturbuje to nawet głowy nie odwracają a nawet z ukrycia podgladaja myśląc że ja nie wiem. Ale ostatnio nie planowałem ja to nazywam ,,pokaz silnej woli" i naprawdę przypadkiem zobaczyła mnie siostra i o dziwo nie podgladala i nie odwróciła wzroku tylko usiadła i zaczęła czytać. Też ktoś tak ma piszcie

Gość gość
Do milalatrala . Nic wyszła z pokoju a ja dokonczylem co zaczalem

Gość Milatralala
Szok! Jak mogłeś tak po prostu skończyć???

Gość gość
Mam podobnie tylko że ja lubię się przebierać w damska bieliznę. Albo siostry albo mamy albo 1 z2szwagierek żony moich braci ja jestem sam. Ostatnio mama widziała jak wyciągam z kosza bieliznę i zakładam . Ale nie weszła i nie powiedziała mi nic ale ja poszedłem i jej wytlumaczylem . Nie jestem gejem po prostu lubię chodzić w damskich majteczkach staniku i rajstopach. Lubię chodzić po pokoju nago przy zapalonym świetle wieczorem. Mieszkam na 1piętrze i nawet z ulicy mnie widać a sąsiadka co wieczór siedzi po ciemku i patrzy a rano do mamy przychodzi na kawę. Wiem że ona patrzy i kilka razy otworzyłem jej nagi z fiutek we w zwodzie i rajstopach ale mamy nie było w domu . Bratowe to wchodzę bez pukania bo widziały mnie już nie wstydzę się ich ona zresztą mnie też nie bo też nie zamykają drzwi. Fajnie jest nie mieć tajemnic że lubi się to co ja to nie choroba po prostu jakby to nazwać hobby. Dużo ludzi pokazuje nagość za pieniądze a ja sam dla siebie i innych gość ma rację ludzie lubię patrzeć tylko nie mówią o lubię też pokazywać się nago może nie jak np ja ale prowokują ze niby przypadkiem .

Gość gość
A co miałem zrobić to normalne że skończyłem teraz nie wchodzi mi ale wie że trzepie konika. Nie tylko mama widziała bo dziewczyna brata też tylko ona podgladala mnie w łazience. Ja się nie wstydzę lubię się bzykac a jak nie mam z kim to wale proste jak się komuś nie podoba to nie mój problem zgadzam się z gosciami w miejscu publicznym nie trzepie a w domu mogę .

Gość gość
Kobieta czy mężczyzna jesteś

Gość gość
Ja mam kumpele co razem się masturbujemy. Ona mi a ja jej albo siedzimy obok siebie i każdy sobie. Czego mam sie wstydzić każdy ma to samo tylko w innych rozmiarach. Większość się masturbuje tylko w samotnosci żeby nikt nie widział i nie mówią o tym. Sam widziałem jak moja mama zabawia się pod prysznicem strumieniem a ja ją podgladala. Nie sądziłem ze też to robi bo nago ja widziałem tysiące razy. Mama wychowała mnie sama bez ojca i nigdy nie ukrywała swojego ciała. Tak mnie wychowała w tolerancji nie zwracam uwagi jak chodzi od swojego pokoju do lazienki albo odwrotnie ja też się jej nie wstydzę nie zwracam uwagi na jej piersi czy muszelka a ona na mojego fiuta. Ale jak się masturbuje to zawsze patrzę teraz już wie że patrzę lubię patrzeć na innych i lunie jak mnie widzą. Często chodzimy nago albo tylko w bieliźnie. Temat sercu i nagości i mnie w domu to nie temat tabu. Mama mi wszystko wytlumaczyla w tych sprawach bo kto miał to zrobić. Oczywiście nie rozłożył nóg i nie pokazywała mi otwarcie ale widziałem ja już w każdej sytuacji i ona mnie i moja koleżankę. Do 8 roku życia kapala się ze mną razem nago. Ja też wychował tak swoje dzieci nie chodzę po ulicy nago ale nie wstydzę się.

Gość Lubiezna
2lata temu byłam zmęczona i poszłam do pokoju to był jakiś firmowy wyjazd. Poszłam wziąć prysznic i zaczęłam się delikatnie pieścić gdy nagle do pokoju przyszła moja przyjaciółka. Przestraszylam się ze mnie przylapie jak się zabawiam i przestałam. Położyłam się na kanapie a tu z łazienki wychodzi Ewa z dwoma wibratorami. Spytała czy chce. Wstyd mi było i odmowilam natomiast Ewa wręcz przeciwnie. I zaczela sie zabawiac przy mnie.Też miałam ochotę zrelaksować się tym bardziej że Ewa nie miała żadnych oporów. Leżała nago naprzeciwko mnie zabawiajac swoją wygolona myszkę. W końcu przelamalam się i też zaczelam. Masturbowalem się od dawna ale zawsze sama i powiem wam że podobało mi się. Teraz regularnie razem się piescimy. Nie jesteśmy lesbijkami po prostu lubimy razem się masturbowac. Fajna masz mamę może kiedyś razem z twoją kumpele i mama i Ewka razem urzadzimy grupowa masturbacje a Ty możesz patrzeć.

Gość Wakacyjny
Kiedyś byłem u babci na wsi parę dni i jak to na wsi kasy leki . Pewnego razu poszedłem nad staw na polanie wykąpać się i poleżeć na słoneczku oczywiście nago. Gdy tak lezalem zaczalem się bawić swoim fiutkiem. Nie sądziłem ze ktoś może tam chodzić. A jednak.przyszła starsza kobieta tak ok 50lat rozebrala się i zaczęła się kąpać. Nie widziała mnie na początku dopiero jak była na środku stawu zobaczyła mnie jak leżę nago. Przestraszyla się widząc nagiego z kutasem stojącym jak te brzozy nad stawem nieznajomego. Ale spokojnie powiedziała abym wszedł do wody i do niej przyplynal. Dowiedziałem się ze to sąsiadka mojej babci. Starsza kobieta ze wsi ale zadbana wiecie gdzie. Po ok godz rozmowy na każdy temat zaczęła masować swoją śliczną ciocia i zachęcała mnie żebym też zaczął ze swoją brzozą. Zaczęło się od masturbacji a skończyło na fajnym sexie. To nie prawda że starsi ludzie nie znają masturbacji i innych rzeczy. Oni też znają się na rzeczy uwierzcie mi. Od tamtego czasu regularnie jeździłem do babci. To był mój pierwszy raz kiedy 50letnia KObieta zaczela mi trzepac i sobie dogadzac. Ludzie nie wstydzcie się swoich ogolonych czy zarosnietych cipke dużych czy małych fiutkow i mówcie. Tak masturbuje się. Co w tym złego

Gość gość
Pompa z debili :D

Gość gość
Młodsza siostra z koleżanką widziały jak się masturbowalem I wiedziałem o tym ale nie zamklem drzwi chciałem żeby widziały

Gość gość
Mama przylapala mnie jak sztuczna cipke tz masturbator miałem założony. Spytała tylko czy mi lepiej z tym czy jak ręka walilem .

Gość gość
Czemu pompa a Ty co zakonnik nigdy sobie nie waliles

Gość gość
Pompa z tych historyjek debilnych :D