Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ja 20, on 26 czy to ma sens?

Polecane posty

Gość gość

Powiedźcie mi, czy jeżeli ja mam 20 lat - dopiero zaczynam studia i długa droga przede mną, a on ma 26 lat - dawno po studiach, stała praca itp, to to ma sens? Nigdy nie umawiałam sie ze starszymi facetami - moi byli chłopacy mieli maks 22 lata. Czy to duza róznica? :/ dlaczego taki facet interesuje sie dużo młodszą dziewczyną, czy to nie dziwne? wydaje mi sie, że facet w wieku 26 lat już może powinien szukać kobiety na swoim poziomie - z perspektywy założenia rodziny itp, bo ja mam do tego jeszcze daleko...

Gość gość
przeciez to jest twój rówiesnik praktycznie a nie facet i nie, to nie ma sensu bo czuje ze jestes emocjonalnie gówniarą z mlekiem pod nosem 🖐️

Gość gość
Ja mam 56 i też lubie 20-latki. Co w tym dziwnego?

Gość gość
20 dla 26 to gównie sam seks.

Gość gość
Katastrofa! Jak z takim starym dziadem się możesz zadawać! Skandal! A tak serio to jesteś głupia i tyle.

Gość gość
Głupie 20-latki są fajne ;)

Gość gość
pytam serio.... i nie mam gówna w głowie :) a jemu nie chodzi tylko o seks, już to zauważylam

Gość gość
To jest żadna różnica. Facet powinien być nawet trochę starszy bo wtedy w przyszłości łatwiej będzie mu utrzymać Ciebie i Wasze ewentualne dzieci.Także nie przejmuj się i weź pod uwagę to co wyżej napisałam. Pomyśl że on będzie już dawno na rynku pracy a Ty szybciej będziesz mogła zostać matką jeśli będziesz tego chciała. Masz jeszcze czas na podjęcie decyzji, co chcesz robić w życiu.Nie skreślaj faceta tylko dlatego, że jest wami ta ŚMIESZNA różnica wieku. 20 - 30 lat to jest dopiero różnica, ale nie 6 lat.

Gość gość
A co innego ma do zaoferowania 20 latka która ledwo rok temu skończyła liceum? Tylko młode i jędrne ciało do seksu. Oczywiści ci tego nie powie, bo cały misterny plan poszedłby w pizdu.

Gość gość
Ja myślę, ze to właśnie fajna różnica wieku. Twoi rówieśnicy to często jeszcze dzieciaki. Mój mąż jest starszy o 5 lat. W ogóle się nie odczuwa tej różnicy. Znam też kilka bardzo udanych par, gdzie różnica to 8-10 lat i też im dobrze :)

Gość gość
mimo że właśnie o to chodzi żeby poszedł w pi*du ;)

Gość gość
Za stary zainteresuj sie rówieśnikiem facet pewnie nie jest prawiczkiem zrezygnuj z niego!!!!!

Gość gość
Rówieśnicy sa mlodzi, zadbani, maja pasje a taki staruch myśli tylko o seksie zrezygnuj z niego.

Gość gość
Dobrze gadasz facet w tym wieku powinien szukać rówiesniczki nie tak młodej panny.

Gość gość
Młoda jak młoda, ale taka głupia panna to mu sie tylko na h..j nada. Niech poszuka mądrzejszej. A ona głupszego.

Gość gość
Moi dziadkowie 7 lat Rodzice 7 Ja 12 Czym się przejmujesz? Wiek to tylko liczby