Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy duzo dzisiaj zjadlam?

Polecane posty

Gość gość
Tu autorka, nie bylo mnie tu z dwie godziny wiec cos sie chyba komus pomieszalo, nie wale zadnych tekstow eco fit itd... Sama sie smieje z tego jak mnie tu jada za to ze budyn zjadlam itd. Po drugie wcale sie noe chwale ta dieta, bo zacznijmy od tego ze to nie jest moje codzienne jedzenie tylko tak jak napisalam w temacie dzien bez kontroli i wszystko dozwolone. Po trzecie, nie nie odchudzam sie w ciazy, co w tym co zjadlam odchudzajacego? Czy osoba odchudzajaca sie pozera dwa deserki budyniowe i planuje lody przed snem.... Cos mi sie wydaje ze mylicie moje posty z innymi co sie tu wypowiadaja. Ja nic nie pisalam o tym czy pszenica jest dobra czy zla, tylko wspominam ze u mnie w domu zawsze sie jadlo i ja tez jem np w postaci weetabix ale nie dlatego ze sa jakies dietetyczne tylko ze poprostu lubie ich smak i do tego ulatwiaja mi wyzyte w toalecie co jest problemem wielu ciezarnych na tym etapie ciazy. Nie jestem zadna fanatyczka dietetyki i duzo niewiem na te tematy. Na codzien nie jem slodyczy, moze czesciej w ciazy ale ogolnoe to nie moj slaby punkt. Jem bardzo duzo ryb i nie lubie czerwonego miesa wiec glownym miesem ktore sporzywam jest indyk, czasem kurczak. Uwielbiam warzywa i jem ich duzo i tez lubie owoce, zwlaszcza w lecie. Moim problemem jest zdecydowanie za poznie jedzenie, rano poprostu mam zoladek na supel zacisniety i nadmiar kawy. Ktorej oczywiscie teraz nie pije bo jestem w ciazy.

Gość gość
Dieta = sreta, ja wypiłam właśnie piwo i zjadłam kabanosa :D

Gość gość
Na zdrowie!

Gość Madzia8798
Kupiłam ostatnio z koleżanką pakiet dla kobiet na stronie www.igortreneronline.pl (na stronce jest taka możliwość zakupienia bezpośrednio) jestem zachwycona efektami. Co tu dużo mówić – ujędrniłam biust, pośladki i przede wszystkim zrzuciłam tłuszczyk z brzucha!!! Koleżanka już schudła 10 kg w ciągu miesiąca. Już się nie mogę doczekać wakacji i wyjścia na plaże aby się pokazac z nową sylwetką ;) Polecam