Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

za darmo dają 500 plus młodym zdrowym

Polecane posty

Gość gość
cholery pisowskie

Gość gość
koniec żebrania, mamy 500+ dla młodych zdrowych jak tur rodziców, zawieście ją do rządu piwoskiego, oni mają w brud pieniędzy

Gość gość
brawo pisowce za głupotę jaką odwaliliście,

Gość gość
Ja p*****le!A ktos z was choc przez chwile pomyslal,ze sa osoby pracujace i pobierajace 500+???One odprowadzaja podatki,to jak moga dostawac 500+ za darmo???

Gość gość
Autorko to zrób sobie 8 dzieci to tez będziesz miała za darmo 8* 500 zł W czym problem ?

Gość gość
dupolścisk :-)

Gość gość
bo się kuźwa daje wszystkim dzieciom, cholerne pisowce, oby odcierpiały biedę tych dzieci co nie dostają 500+, małpiszony kościelne i to ma być po Bożemu, cholery jedne

Gość gość
Hahaha,a ta znowu. Zrob se kobito jeszcze dzieciaka i tez dostaniesz 500+.

Gość gość
Nie zrobi sobie, bo co to jeat to 500 zł, a tu by trzeba było zaciążyć, urodzić, poświęcić czas i wychowywać. Prościej jest szczuć na tych, którzy to 500+ dostają i życzyć im, żeby ten dodatek zlikwidowali - dobrze jeat tak troszkę dać ujście frustracji.

Gość gość
najgorzej w życiu ma biały mezczyzna

Gość gość
Czepiacie się 500 plus znaczy ja wolałabym żeby dzieci miały darmowe wycieczki podręczniki czy np opłacane kolonie wtedy na pewno by to dla dzieci było ale nieważne. A niedrazni was ze ludzie pracujący zarabiający odpowiednio dostają mieszkania bo dziadek tak miał bo ojciec i wojek też komunalne po co brać kredyt na 30 lat jak zamelduje się u dziadka i dostanę mieszkanie. Bardziej drażni mnie takie cwaniactwo niż pomoc rodzinom zawsze to jakaś minimalna pomoc która może sprawić ze jakieś dziecko coś zyska.

Gość gość
do gość wczoraj - a jak ci co nie pracują i dostają 500+, mam u siebie po sąsiedzku, 4 dzieci i obydwoje nie pracują

Gość gość
A ja bym wolała darmowe ubezpieczenie zdrowotne dla wszystkich Polaków, wyszloby taniej niż 500 plus oraz niż utrzymanie systemu ewus, który kosztuje miliony tylko po to żeby wylapac garstkę nie ubezpieczonych. Czemu za to nie wezmą tylko rozdaja 500 plus i to nawet bogatym to ja nie pojmuje tego../

Gość gość
20:18 Sa jedni i drudzy,ale nie wrzucajmy wszystkich do jednego wora z napisem "nieroby".Proste?

Gość gość
pieniądze tylko i wyłącznie za prace a nie za leżenie, pieprzenie się i rozmnażanie, to jest chore, płacić za dawanie d**y