Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰ut

dla Ciebie Pulpeciku...

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰
Mo偶e trupek utek nam zmartwychwsta艂 ? ;-)

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 esemesowy skarb
P贸jd臋 pod wiatr..

Udost臋pnij ten post

20.25 jakich tylu??to ze tylu do mnie zarywa艂o to nie znaczy ze od razu godzi艂am sie na to .Odrzuca艂am wszystkich po kolei.W moim zyciu pierwszy by艂 i jest nadal papierkowy..a drugi to utek.Utek zna papierka papierek zna utka.Kiedys mi nawet papierek powiedzia艂 ze jak chc臋 to dla utka zwroci mi wolnosc bo to uwaga cytuje"fajny i spoko gosciu":-)W pewnym momencie papierek by艂 utkiem tak zauroczony ze mia艂am w膮tpliwosci co do jego orientacji.:-)fakt faktem na temat utka w tej kwestii nie mam prawa sie wypowiada膰 .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰ut
znaczy zawia艂o Ci臋... czy jeste艣 zawiana...

Udost臋pnij ten post

Utek nie ironizuj.Ani jedno ani drugie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Po prostu lubi臋 t膮 piosenk臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Esemesowy skarbie wydrukuj swoje posty i zanie艣 je do psychiatry. Nie zapomnij si臋 zapyta膰 o sw贸j stan psychiczny.

Udost臋pnij ten post

12.34 Wydrukuje twoj wpis i zanios臋 do s膮du bo to obraza i nie tylko!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
12:58 hahahahahahaha to dostaniesz s膮dowy nakaz wizyty u psychiatry.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰esemesowy skarb
Raczej ty go dostanies!!juz ja sie o to postaram!Mam powody i dowody .!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰esemesowy skarb
I nie tylko to dostaniesz ale i pojdziesz prosto do pierdla za to co robisz ty i twoi wspolnicy wiesz o kim mowa.!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰esemesowy skarb
I ma艂o tego juz sie wczoraj pewna wysoko postawiona osoba wyrazi艂a jasno w mojej obecnosci kto powinien dosta膰 skierowanie na badania psychiatryczne .Sami sie o to prosiliscie.Chcecie wojny to j膮 bedziecie mieli.Za w艂a偶enie w cudze zycie sie p艂aci chamy zboczone!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
To kolejny dow贸d 偶e powinna艣 si臋 leczy膰 psychiatrycznie bo nie jestem osobami za kt贸re mnie (i inne osoby kt贸re ci臋 krytykuj膮) uwa偶asz. Ogarnij si臋 chora psychicznie kobieto.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ojoj skarbku, po co te nerwy? Lepiej po艣wieci膰 czas na co艣 przyjemniejszego ni偶 si臋 szarpa膰 z idiotami. Idiota zawsze zostanie idiot膮 i nic tego nie zmieni. Wa偶ne 偶eby nie zni偶a膰 si臋 do pewnego poziomu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dziewczyna pogubi艂a si臋 troch臋 z wyobra藕ni膮. Ale to minie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰esemesowy skarb
Nie to kolejny dowod na to ze to wy powinniscie sie leczy膰.Jak mozna z premydytacj膮 roz******la膰 cudze 偶ycie??Czekaj na wezwanie z s膮du .Lawina rusy艂a wczoraj o 15.00.To nie jest 偶art.Osoba mi przyzna艂a racje.Jestescie band膮 smierdz膮xego szamba gdzie sie nie pojawicie tam robicie gnoj to nie jest tylko moje zdanie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Esemesowy skarbie ogarnij si臋 tu nie ma tych os贸b tylko twoje urojenia :D.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Hmm a mo偶e rzeczywi艣cie jaka艣 terapia by si臋 przyda艂a.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Esemesowa skarbie si臋 nie pogubi艂a. Ona tu od paru lat te brednie o jakim艣 prze艣ladowaniu pisze i ca艂膮 swoj膮 histori臋. Laska ma naprawd臋 co艣 z g艂ow膮. Kto normalny spowiada si臋 na forum z ca艂ego swojego 偶ycia ze szczeg贸艂ami?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰esemesowy skarb
Po pierwsze nie jestem dziewczyn膮 tylko kobiet膮!!a to istotna roznica a po drugie ja sie pogubi艂am??nie roz******laj mnie!Nikt mi nie bedzie dyktowa艂 jak mam 偶y膰.Skonczy艂o sie wasze wp*****lanie w nieswoje sprawy i robienie byd艂a.Dosy膰..tego.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰esemesowy skarb
Brednie ?moze zapytamy mojej prze艂ozonej hmm??Ona wie o wszystkim i wyrazi艂a sie jasno.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Skarbie kto i jak zrobi艂 Ci krzywd臋?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰ut
precz... k艂贸ci膰 si臋 gdzie艣 indziej...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Up

Udost臋pnij ten post

To teraz was debile zaskocze.Da艂am sie zbadac lekarzowi na W .Wysmia艂 mnie i zapyta艂 po co tam przysz艂am bo jestem zupe艂nie zdrowa!!Udzieli艂 mi kilku cennych rad i to wszystko.To co robicie to nie tylko dzia艂anie na moj膮 szkod臋.To ju偶 jest przest臋pstwo .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰esemesowy skarb
13.25 To nie jest odpowiednie miejsce zeby o tym pisa膰.Za d艂ugo to trwa i mam nadzieje ze wreszcie urwe 艂eb tej hydrze.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Kobieto oczywi艣cie 偶e brednie, dla nas s膮 to niestworzone brednie bo nie jeste艣my tymi osobami i nie mamy poj臋cia kim ty w og贸le jeste艣. Masz jakiekolwiek dowody na to 偶e te osoby tutaj pisz膮? Przy艂apa艂a艣 je na tym? Czy mo偶e po prostu za du偶o tu napisa艂a艣 o sobie i si臋 jeszcze dziwisz 偶e inni tu tyle o tobie wiedz膮? To dlatego 偶e ci膮gle tu o sobie piszesz, WSZYSTKO! Ciekawe czy te osoby w og贸le istniej膮 czy ty po prostu wymy艣lasz to wszystko na poczekaniu i trollujesz? Bo nie wierz臋 偶e kto艣 mo偶e by膰 tak g艂upi.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
13:28 - no widzisz i znowu piszesz tu o sobie. My艣lisz 偶e kogo艣 obchodzi to 偶e posz艂a艣 si臋 na co艣 zbada膰?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰esemesowy skarb
13.31 kurw ma膰 nikt nie bedzie robi艂 ze mnie chorej psychicznie rozumiesz!!To jest karalne i obra偶aj膮ce!!Niszczycie mnie i jeszcze wielkie zdziwienie ?ze sobie na to nie pozwole i sie odzywam?.Nie nie pojdziecie tam psujecie mi opinie robiac ze mnie wariatke chyba czas was przebadac bo to jaka艣 obsesja na moim punkcie.Ja mam prawo 偶y膰 tak jak ja chc臋 i jezeli moj m膮z sie na to godzi to gowno was to powinno interesowa膰 jasne a teraz wam napisz臋 "wezcie leki"zle z wami.!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰esemesowy skarb
13.31 no kuzwa posz艂am bo od 7 lat ba nawet od 20 lat wmawiacie mi chorobe.Lekarz powiedzia艂 ze jestem zdrowa.A moze to was trzeba przebada膰 ..wszystko na to wskazuje ze jestescie psychicznie chorzy.Mam pilny telefon urz臋dowy.Id臋..nie bede rozmawiac z dnem i patologi膮.

Udost臋pnij ten post