Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

MÓJ PIES UGRYZŁ DZIECKO!! Konsekwecje

Polecane posty

Gość gość
To nie jest kwestia wierzeń. Jeśli komuś (albo członkowi jego rodziny) wyrządzi się wystarczająco dużą krzywdę - to jest spora szansa że czyjś łeb zleci niezależnie od konsekwencji. To nie jest teza. To jest aksjomat!

Gość gość
Jak właściciel psa jest głupszy od swojego pupila, to tylko perswazja siłowa pozostaje :(. Kiedyś pies sąsiadki szarpał wszystkim spodnie. Trzeba było robić poprawki krawieckie. Pewnego dnia zagazowałem go tak skutecznie, że od tej pory ucieka na mój widok/zapach. Połowa sąsiadów widziała to gazowanie, ale nikt słowa właścicielce nie powiedział :D.

Gość gość
po pierwsze i najwazniejsze - mocno ugryzl? jak nie zostal slad to nic sie nie stanie, a dzieciak bedzie mial nauczke. moj pies kiedyd starsza pania ugryzl i pani oczywiscie na mnie z krzykiem. tylko, ze ja jej mowilam, ze ja ugryzie jak bedzie swoje lapy wyciagac

Gość gość
ja rozumiem że tego rodzaju fantazje robią wrażenie w twoim patologicznym środowisku ale na mnie nie robią. ale normalnie w ogóle.

Gość gość
gość dziś Jak widać psiary mają za małe móżdżki, by wyobraźnię posiadać :P. To dlatego puszczają swoje psy bez kagańca i smyczy.

Gość gość
za chwile rozhisteryzowani rodzice beda oczekiwac kagancow na kotach. jak bylam mala dziabnal mnie pies i mama wytlumaczyla mi, ze to moja wina i nie wolno zaczepiac obcych psow. mialam 3 lata i dotarlo, a teraz dzieci sa takie uposledzone, ze psa na smyczy zaczepiaja?

Gość gość
"za chwile rozhisteryzowani rodzice beda oczekiwac kagancow na kotach" x w realnym świecie tak nie jest. to tylko w internecie pryszczate gimbusy się podniecają jacy to są strasznie groźni i czego by nie zrobili.

Gość gość
A jak myślisz - dlaczego rodzice pogryzionego dziecka nie otwierają autorce? Niech twój pies (który jest mądrzejszy od ciebie) pogryzie bliską mi osobę, to ja ci otworzę. Moje konto do wpłaty! A kwota będzie wysoka. Polska to dziki kraj - ale powoli się cywilizuje...

Gość gość
gość dziś Faktycznie :). W realnym świecie nie mówi się tylko robi :P. Na wrednego psa sąsiada polecam kupić dobrze podwędzone lecz dość miękkie kiełbaski, wyjąć stare ostrza z golarek jednorazowych, połamać je kleszczykami na drobne (UWAGA: "uciekają") i nafaszerowaną tym kiełbaskę, wrzucić w miejsce, gdzie ten kundel najczęściej łazi sikać. Skuteczność sprawdzona. Sposób nieopatentowany, więc powielać go można :P.

Gość gość
co za patologia...i tacy ludzie jak teb psychol maja dzieci? nic dziwnego, ze dzieciory sa glupie i lapia obce zwierzeta

Gość gość
a gimbusy ciągle te swoje fantazje. jeden jak to będzie pieniądze wyciągał a drugi jak to będzie psy zabijał.

Gość gość
Tyle że ten kundel nie jest niczemu winien. Taką kiełbase trzeba by wepchnąć jego właścicielowi. Gdzie? Gdziekolwiek...

Gość gość
moze zacznijcie swoje dzieci wychowywac? co jak podejda do dzikiego zwierzecia -wiewiorki, lisa? co jak spotkaja bezpanskiego psa? na podanie zastrzyku na wscieklizne macie 24godziny, potem sobie bedziecie mogli wsadzac te zyletki i nic to wam nie da.

Gość gość
gość dziś Ja wierzę w psią inteligencję :D. Dwa lata temu miałem ścięcie z właścicielem wilczura, którego pies okazał się być dużo mądrzejszy od właściciela :D. Akurat wyszorowałem felgi w aucie, zaniosłem wiadra do mieszkania i wróciłem odkurzać auto, gdy zobaczyłem, że facet trzyma na smyczy psa, a ten szczy na moją świeżo wypielęgnowaną felgę. Wkurzyłem się, facet zapyskował, to zdjąłem mu czapkę i tą felgę wyczyściłem. Cofnął się z tym wilczurem i zaczął szczuć go na mnie. Pies siedział spokojnie i patrzył na niego, jak na idiotę :P.

Gość gość
Wiewiórki ani lisy nie chodzą po chodnikach z głupią babą przy boku. A dzieci to dzieci...

Gość gość
gość dziś Dzieci, jak dzieci, ale bezpańskimi kundlami powinien zająć się hycel/rakarz. Zresztą w okolicy lasów, myśliwi mają prawo odstrzelić takie bezpańskie bydlę.

Gość gość
opowieści sebixa z patologii ciąg dalszy :D

Gość gość
gość dziś Wyznaję: nie wiem co to jest sebix :D. Za to wiem, że żadna psiara prawdziwej patoli nie podskoczy :P. Zresztą psiara również jest na swój sposób patologią, bo w swoim toku myślenia i zachowaniu odbiega od reszty społeczeństwa :).

Gość gość
Nie wiecie jak było, a już z wejścia mieszacie mnie z błotem. To się wydarzyło dosłownie pod moim domem. Byłam już koło furtki prowadzącej do podwórka, a dzieci nagle podbiegły do psa. Mieszkam w małej wsi, dlatego psu nigdy kagańca nie zakładam, ponieważ nie ma ku temu powodów. To był po prostu nieszczęśliwy wypadek. Jednak obawiam się, że i tak zostanę obarczoną winą. Dziecko ma około 5 lat.

Gość gość
ostatnio mialam przyjemnosc obserwowac lisa w parku miejskim, a wiewiorki sa wszedzie. poza tym nawet jak z zemsty za poryzienie twojego dziecka zabijesz psa to co z tego? pomoze to twojemu dziecku uniknac selekcji naturalnej?

Gość gość
"Za to wiem, że żadna psiara prawdziwej patoli nie podskoczy" x patologia jaka z siebie dumna. tyle że w realnym świecie zupełnie inaczej to wygląda.

Gość gość
jak sie beda czepiac to powiedz jak bylo, ze jest ci przykro, ale nie moglas nic zrobic. co 5 latek robil po czyjac furtka bez opieki rodzicow to inna historia

Gość gość
"Nie wiecie jak było, a już z wejścia mieszacie mnie z błotem. " x ale z błotem miesza cię tylko gimbusiarstwo z patologicznego środowiska. oni mają takie marzenia żeby się wszyscy ich bali więc korzystają z okazji żeby w internetach poopowiadać swoje fantazje czego to by nie zrobili. powinnaś uważać na psa ale jeżeli dziecko ma 5 lat to rodzice nie otwierają pewnie ze strachu żeby sobie kłopotów nie narobić że pozwolili żeby taki maluch do obcego psa podbiegł. to trzeba wyobraźni nie mieć chyba w ogóle.

Gość gość
"To był po prostu nieszczęśliwy wypadek. Jednak obawiam się, że i tak zostanę obarczoną winą." Za każdy nieszczęśliwy wypadek ktoś odpowiada. Ktoś jest winny. Ty uważasz że nie jesteś winna? Bo jesteś ze wsi? Bo byłaś już przy swoim domu? Mam nadzieję że rodzice pokrzywdzonej dziewczynki nauczą cię rozumu. I że ta nauka zaboli cię bardziej niż to dziecko!!!!!!!!!

Gość gość
"Mam nadzieję że rodzice pokrzywdzonej dziewczynki nauczą cię rozumu. I że ta nauka zaboli cię bardziej niż to dziecko!!!!!!!!! " x i nie trac tej nadziei gimbusiku.

Gość gość
rodzice beda bali sie odezwac bo to przede wszystkim ich wina. pies byl na smyczy przed domem autorki. ich 5 letnie dziecko zrobilo sobie krzywde bo nikt go nie przypilnowal. dla kuratora to sprawa marzenie.

Gość gość
gość dziś ...Nie wiecie jak było, a już z wejścia mieszacie mnie z błotem... x Nie mieszam z błotem ciebie, tylko dogryzam głupim psiarom :P. x A ty próbuj za wszelką cenę dogadać się z sąsiadami. Wypadek wypadkiem, ale taka sytuacja może mieć wpływ na psychikę dziecka i jeżeli pies rzeczywiście nie jest agresywny, to warto pomyśleć o "pogodzeniu" dziecka z tym psem. Inaczej może mieć traumę na wiele lat :(.

Gość gość
gość dziś Kolejny post potwierdzający, że psiary są PATOLOGIĄ POZBAWIONĄ ROZUMU :P.

Gość gość
Czuję się winna i to cholernie, ale co miałam zrobić jak dziecko samo podbiegło żeby pogłaskać? Nawet nie miałam czasu żeby psa odciągnąć. Czy rodzice nie mogą wytłumaczyć swojemu dziecku, że nie można się zbliżać do obcych psów? Pies to nie zabawka..

Gość gość
na razie to brak rozumu i patologię społeczną to udowodniłeś u siebie.