Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Seks a Komunia Św

Polecane posty

Gość gość
Czy to grzech, bo ja porzadliwie patrze na moja zone?

Gość gość
Abraham mial seks ze swoja sluzaca ktora urodzila syna Ismaila. Krol Dawid pojal Zone przyjaciela. Obaj sa wilkimi swietymi. A wy chcecie z porzadnej dziewczyny zrobic wielka grzesznice. WSTYD!!!!!!!!!

Gość gość
a skąd wiecie ze to jest miłosną a nie zauroczenie które może trwać 3 lata a potem bum

Gość gość
i dla tego przyszedł Jezus i zaostrzył kryteria grzechu jedna żona bez rozwodu

Gość gość
Haha tak, a Jezus może urodził się w małżeństwie?? Chyba nie wierzycie, że Maryja była dziewicą, wówczas nie znali jeszcze in vitro :P

Gość gość
gość dziś Jest grzechem bo sie puściła i nie zachowała cnote do slubu! Bedzie sie tlumaczyc puszczalstwo zwiazkiem i kochaniem hahahaha

Gość gość
gość dziś Tak ma czekac jesli chce uprawiac seks.

Gość gość
Maryja nie była dziewicą, tylko do postaci Jezusa i całej jego chwały nie pasował fakt, że był nieślubnym dzieckiem, dlatego zrobili z Maryi dziewicę.

Gość gość
Tylko za seks przed slubem masz grzech smiertelny bo sie szanujesz ciala w bibli jest wspomniane seks przed slubem to g**** na kobiecie!!!!! Za seks przed slubem nie da sie wyspowiadac bo nie szanujesz wlasnego ciala seksisz w kazdym w ktorym jestes w zwiazku robisz z siebie posmiewisko!!! Jak tak mozna sie k***ic????

Gość gość
A jak można być tak durnym? Dla ciebie już nie ma nadziei, nawet egzorcysta nie pomoże...

Gość gość
Uzywacie antykoncepcji, dajecie d**e przed slubem, robicie loda grzeszniczki nie wstyd wam? Musicie byc dziewicami az do slubu bo tylko w taki sposob sie szanujecie i facet nie patrzy na was pozadliwie.

Gość gość
Dawaniem d**y tlumaczycie sie zwiazkami, miloscia hahahhaha ile bedziecie sie k***ic w zwiazkach???? Nie przestrzegasz zasad to nie chodz do kosciola i nie tob z siebie posmiewisko puszczalsko niedziewico.

Gość gość
Informacja (kiedy już wypłynie w oficjalnym obiegu) o tym, że ukrzyżowanie Jezusa nigdy nie miało miejsca, będzie dla Polaków nie mniejszym szokiem egzystencjalnym, niż ponad tysiąc lat trwające kłamstwo o jego ukrzyżowaniu. Ta informacja to prawdziwa bomba metafizyczna – mentalne zmierzenie się z nią będzie dla Polaków wyzwaniem większym niż wszystkie historyczne hekatomby, jakich w swej bolesnej historii doświadczyliśmy. Ukrzyżowanie Jezusa nigdy nie miało miejsca. Misja Jezusa i jego prawdziwa nauka zostały zdalnie przejęte. Chrześcijaństwo (które w swej obecnej formie ma już bardzo niewiele wspólnego z prawdziwą misją i prawdziwym nauczaniem Jezusa) jest ziemskim projektem naukowym prowadzonym od wieków i zdalnie nadzorowanym przez pozaziemskie cywilizacje, w tym m.in. przez cywilizację Plejadian (sobory, „objawienia”, np. Sobór Nicejski, Guadelupe, Fatima, Medjugorie). Misja Jezusa i jego prawdziwa nauka zostały zdalnie przejęte i obudowane hierarchiczną, piramidalną strukturą z wszystkimi jej atrybutami: doktryną, władzą sądowniczą i centralnym autokratycznym jednoosobowym (teoretycznie) zarządem. „Święte” księgi zostały (najzwyczajniej w historii) sfałszowane. Egzemplarze ze spisanym pierwotnym nauczaniem apostolskim zostały przez cesarza Konstantyna (wyznawcę Mitry) podstępnie wyłudzone, a następnie spalone.

Gość gość
Nikt święty nie jest

Gość gość
Jeśli Autorko stosowaliście jakąś formę antykoncepcji masz na koncie już dwa grzechy śmiertelne.

Gość gość
A jezeli wasze bzdury czytala to juz trzeci grzech.

Gość gość
Już była prośba, by niewierzący się nie wypowiadali w kwestiach dogmatów religii Autorki.

Gość gość
jeśli robiłaś loda i inne dewiacje masz 3 grzechy śmiertellne

Gość gość
Kościól nie uznaje seksu oralnego za grzech jeśli dotyczy małżonków i jest elementem gry wstępnej. Z ogóle te dewiacje jak to ująłeś liczą się jako współżycie, stosowanie antykoncepcji jest grzechem innej kategorii, przeciwko życiu ludzkiemu. Mówię tylko, jakie są zasady religii katolickiej.

Gość gość
A wlasnie ze dopuszczona jest antykoncepcja naturalna, metoda termiczna i sluzowa Billingsow!

Gość gość
17:31 wierzysz, że Autorka którąś z nich stosuje?

Gość gość
Mam 25 lat i nie stosujemy antykoncepcji. Wręcz przeciwnie chcielibyśmy mieć dziecko. Tym bardziej ze mam problemy z zajściem w ciążę

Gość gość
gość dziś seks oralny uznają jako grzech bo to jest dewiacja, obrzydliwa forma seksu więc za takie coś masz grzech śmiertelny

Gość gość
gość dziś Bzdury opisujesz seks oralny to dewiacja, uprzedmiotowienie człowieka kościół uznaje ta dewiacje jako grzech śmiertelny.

Gość gość
Idę później na nabożeństwo mam tylko nadzieje ze będę mieć możliwość się wyspowiadać. Co na to ksiądz ze byłam u spowiedzi 2 dni temu. Ale pragnę przyjąć komunie i mam nadzieje ze się wyspowiadam. Strasznie to przeżywam

Gość gość
nic to nie da jak się nie poprawiłaś to spowiedź jest nie ważna za seks przedmałżeński jest grzech śmiertelny automatycznie idzie się do piekła

Gość gość
bo nie szanujesz własnego ciała i nie za czekałaś z tymi sprawami do ślubu dla męża prawiczka

Gość gość
Niestety nie miałam możliwości wyspowiadać się.

Gość gość
gość dziś Tylko za seks przed slubem masz grzech smiertelny bo sie szanujesz ciala w bibli jest wspomniane seks przed slubem to g**** na kobiecie!!!!! Za seks przed slubem nie da sie wyspowiadac bo nie szanujesz wlasnego ciala seksisz w kazdym w ktorym jestes w zwiazku robisz z siebie posmiewisko!!! Jak tak mozna sie k***ic???? xxx ty idiotko, też w tej chwili popełniłaś grzech obrażając drugiego człowieka i to w sposoób wyjatkowo wstrętny. Jeśli pójdziesz jutro do komunii (a wiem, że pójdziesz) to popełnisz świętokradztwo :D i to jeszcze większe niż autorka, bo ona nie wyrządziła krzywdy nikomu, a ty ją wstrętnie obrażasz, chociaż jej w ogóle nie znasz. Jednak to prawda, że katolicy to hipokryci. Jestem ateistką i nigdy w życiu nie nazwałam nikogo "kurwą" :O A skoro nasz tak dobrze biblię to powinnaś również wiedzieć, że Jezus powiedział "kto jest bez grzechu, niech pierwszy weźmie kamień" serio jesteś bez grzechu? :O

Gość gość
Przeprasze Boga z całego serca i pójdę do komuni.