Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ja też nie lubię teściowej i rodzinki męża. Więc tam nie jeźdzę :D

Polecane posty

Gość gość

Mój partner też mówi, że jego matka jest dziwna , ale jak chce się spotkać z bratem to jeździ tam sam. Jak mnie zapraszają to się prawie zawsze wymówię. Po co się pchacie do teściowych i znosicie chamstwo itp.?

Gość gość
Rozumiem że partnera też masz chama,w końcu chamy go wychowały :) jak ty taka paniusia z takim chamem możesz żyć:) tego nikt nie rozumie

Gość gość
oj juz sie teściowa popisała hahaha

Gość gość
01:26 Pierd...nij się w ten swój pusty chory łeb,ciesz się pasztecie że masz chłopa ale pewnie tylko do menopauzy bo ci juz odwala a co bedzie pózniej?TWORKI

Gość gość
Chociaż jedna mądra

Gość gość
Mam nadzieje ze partner twojego dziecka tez bedzie mial takie samo podejscie do ciebie jak ty do swojej tesciowej

Gość gość
Ja z moim facetem też nigdzie nie jeżdżę, nie lubię jego rodziny i nie chcę problemów. W drugą stronę to samo, do mojej matki go nie ciągam. Też nie rozumiem ludzi którzy się tak męczą i udają że wszystko jest ok

Gość gość
17:36] Oni ciebie matole nie lubią i sądząc po twoim tutaj wpisie trudno im się dziwić:D facet to nie mąż a ty jestes konkubiną

Gość gość
nie lubia i co z tego ? :D

Gość gość
wczoraj Co z tego? a srają na to czy ty przyjdziesz czy też nie,nie jesteś ich rodziną więc wypad!

Gość gość
Słynne tematy o teściowych i rodzinie męża zawsze sa bardzo popularne w okresie świątecznym.Stąd wniosek,że kontakty towarzyskie były,ale nie po myśli pseudo czy synowych,które tutaj zieją jadem,zeby sobie ulżyć!

Gość gość
Lub pseudo czy teściowych :D

Gość gość
Tesciowe to Stare przyglupie wiedźmy , toksyczne p******e mamuśki ja swojej teściowej też nie lubię i nie szanuje

Gość gość
Tesciowe to Stare wredne baby po co się z nimi męczyć jak można unikać jak psa , przekonałam się jakie chamskie sa te skare kurffy , nawet jej wnuka nie pokaże hahahaha mój mąż też swojej matki nie trawi

Gość gość
ha ha ha,nie bede synową bo nie mam faceta przynajmniej na razie ale mam dwie bratowe całkiem porządne i inteligentne kobiety i jak czytam wasze wpisy to równie dobrze można nazwać że wszystkie synowe to dziwki Q i inne.....'Skoro tak łatwo wam przychodzi ubliżanie mamom męza to ja pytam kto was wychowywał ? taka sama jak wy tutaj opisujecie,wredne kurfy"? bo jakoś nie wyobrażam sobie że ktoś taki jak ty mógł mieć normalny dom,kojarzysz mi się z meliną a dziecko twoje możesz sobie wsadzić w zad,nikt nie chce oglądać potomka takiego ścierwa. BAJJJJJJJJJJJJJ debilko

Gość gość
Poszły larwy,wyżarły się za darmo u tesciowych a teraz upuszczają gazów na kafeterii,cuchnące gnojki.

Gość gość
Jak ktoś nie lubi to nie jeździ i nie ma tematu i po co tu o tym pisać. :p

Gość gość
Już widać jak Starym babom leci ślina z pyska ale wstyd

Gość gość
Ja będę miała super zięcia i będę super teściową :)

Gość gość
14:41 najpierw to się ortografii naucz analfabetko wtórna , myślisz ze nikt wie wie że jesteś przyj****a tesciowka? Ciebie też syneczek oleje dla synowej a Ty się zakisisz we własnym jadzie brudna kretynko ktoś Ci pownien słownikiem w łeb walnąć

Gość gość
xxxxxxxxxxxxxthe end xxxxxxxx

Gość gość
Nie bez powodu istnieją kawały o podlej zropuszalej teściowej , dużo synów i cierpi swoich matek chorych na łeb

Gość gość
Mam syna i cieszę się ze ma dziewczynę , popieram dziewczyny nienawidzace toksycznych oblesnych mamusiek klejące się do swoich synkowi i knujace przeciw synowym , ktoś je powinien zamykać , i nie przejmujcie sie kochane nimi to sa baby chore umysłowo pomylone radze je tylko wysmiac i zerwać kontakt , mnie moja synowa lubi bo ja traktuje jak własne dziecko

Gość gość
nie pier..... że jesteś przystojna,jesteś potencjalnym świrem z mianem synowej obcej osoby tzw.wrzoda na duuupie w rodzinie.

Gość gość
gość dziś ej,ja tam nie znalazłam u niej błędów,gdzie je widzisz to razem zrobimy jej jazdę:)

Gość gość
Moje zdanie jest takie,swój swojego znajdzie,każda zasługuje widać na to co ma .Tak po jednej i drugiej stronie.

Gość gość
14:46 zamknij ryja sz....to

Gość gość
17:50 szmata to Cię urodziła , sama zamknij ryj bo goovnem jedzie

Gość gość
dziś Wypad gnoju cuchnący goownem

Gość gość
Tak sobie czytam ten topik i będąc mamą dwóch nastoletnich synów mam dreszcze jak pomyślę że kiedyś mi przyprowadzi do domu nie daj Boże takie to to.Mam nadzieję że będą myśleć głową nie rozporkiem,rozmawiam z nimi i uświadamiam jakie czyhają na nich niebezpieczeństwa.