Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jest jakaś modlitwa o ciążę?

Polecane posty

Gość gość

Moja siostra stara się juź dlugo o ciążę i szkoda mi jej. U jej meza w rodzinie dwie są w ciąży u rodziny mojego meza tez dopiero co urodzilo sie dziecko. Takze rodzinne tematy to glownie ciążai macierzyństwo. Chciałabym pomodlic się w intencji o jej ciąże. Czy są jakieś modlitwy? Wiem, że cudów nie ma i raczej jestem osobą twardo stapającą po ziemi, ale serce mi pęka gdy widze jak ona płacze z każdym okresem i mówi, że znowu się nie udało. Widzę, że nardzo cierpi.

Gość gość
modlitwa do sw Judy Tadeusza, ja jestem w ciazy z 3 dzieckiem, pomaga zawsze tylko trzeba odmawiac przez 9 dni 6 razy dziennie.

Gość gość
Pompejańska modlitwa.

Gość gość
Jakakolwiek modlitwa tylko w szczerej wierze ma szansę na wysłuchanie. Odmawiaj więc różaniec (nawet dziesiątkę), koronkę, wybraną litanię czy cokolwiek innego. Liczą się intencje, a te widać, że masz piękne :)

Gość gość
Po prostu szczera modlitwa nawet własnymi słowami.

Gość gość
Nawet nie zdajecie sobie sprawy jak bardzo chciałabym aby ona miała to dziecko. Sama mam 8 letniego synka i widzę jak ona na niego patrzy zresztą, czuje jej cierpienie bardzo mocno. Nawet teraz jak o tym pisze mam łzy w oczach. Dziękuję za podpowiedzi będę się modlić całym sercem aby się udało.

Gość Wielu pomogła
Matka Boża Gidelska będzie też bardzo pomocna. Proście ją w modlitwie, a nie odmówi!