Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Do bezwłosych

Zdarzają się kobiety, które nie muszą golić nóg, bo nie rosną im tam włosy?

Polecane posty

Gość gość
Może i są jeśli mają mało testosteronu i jasne włosy... Ja niestety mam z tym spory problem bo jestem brunetką. ;) zanim kupiłam sobie depilator IPL od Panasonica miałam spory problem z depilacją zwykłą maszynką bo włosy odrastały praktycznie od razu - na szczęście teraz mam spokój na długo.

Gość gość
ja mam tak, że na łydkach rosną mi większe i muszę golić, a na udach to praktycznie nie golę, bo ich nie widać nawet

Gość gość
Golenie ma wplyw i wzmacnia włosy!!! Najlepszy tego przyklad to moja mama (rocznik 1954). Będąc w liceum za namowa kolezanek dala sobie ogolic jedna lydke. Wlosy odrosly czarne jak meskie. Więc je znowu golila i ma aktualnie wstrętne czarne klaki bo juz jej sie nie chce golic na emeryturze. Drugiej nogi nie golila prawie nigdy i ma niewidoczny jasny meszek.

Gość gość
Ja nigdy nie goliłam nóg i włoski mi nie rosną, moja siostra bliźniaczka ogoliła kilka razy i niestety teraz jest skazana na cotygodniowe katusze. Zresztą pod pachami też nie goliłam i też nie mam tam włosków ani meszku.

Gość do gość dziś 11 37
ponawiam pytanie. nie mialas przed tamta noca z kolega chlopakow, ze tak pozno zaczelas nogi golic?

Gość do gość dziś 11 37
jesteś tu jeszcze?

Gość gość
Tak, zdarzają się takie osoby ale raczej należą one do rzadkości. Niestety jestem brunetką i zawsze miałam kłopot z bujnym owłosieniem. Strasznie nie lubię maszynek. W końcu zdecydowałam się na zakup depilatora IPL od Panasonica i jestem zachwycona. Włosy z każdą sesją coraz jaśniejsze, odrastają powoli - a efekt długotrewały. dla mnie rewelacja.

Gość gość
Coś ty się tak doczepil do tej z 11:37? x Ja gole łydki od ok 14 roku życia, mam włoski dość jasne lekko widoczne. Uda zaczęłam depilowac dużo później mam jasne mało widoczne ale czasem mnie wkurzaja i ok raz na dwa tygodnie lub co miesiąc w zimie depiluje je, woskiem albo kremem do depilacji. Lubię to uczucie całkowicie gładkich nóg :) I bynajmniej nie robię tego dla żadnego faceta, tylko dla siebie .

Gość gość
tak od kolan do ud mam nieliczne owłosienie .