Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

W jakiej sieci macie telefon i ile płacicie miesięcznie ?

Polecane posty

Gość gość

i ile macie darmowych minut i gigabajtów ?

Gość spokosprawka
mam 15gigasow na miecha i place 0 do wszystkich sieci ale doladowania co mies, min 15zl wiecej info tu http://utn.pl/tyIAu

Gość gość
virgin za19,90: minut 100, do play i virgin bez limitu, smsy bez limitu, 5 gb

Gość gość
PLUS 14,50/m-c rozmowy na komórkowe i stacjonarne bez ograniczeń SMS-y i MMS-y do wszystkich bez ograniczeń 6G na m-c IPLA za darmo w pakiecie darmowe Fb, ale nie korzystam

Gość gość
To w virgin jest za 19 zl, tez to mam

Gość gość
a jak z zasiegiem i jakością w Virgin ? bo dostalam kupon rabotowy na pol roku na najlepszy pakiet za pol ceny i nie wiem czy przejsć

Gość gość
Nic nie płacę miesięcznie, doładowuje 5zł i na rok mam konto ważne. Gratis co miesiąc minuty i mb na telefon. Wystarcza. A jak chce smigac godzinami po necie to ide na kompa.

Ja mam w Virgin mobile i zawsze doładowuję sobie konto ze strony https://bm.pl/#!/doladowanie-telefonu/doladowanie-do-virgin-mobile. Czasami za 30 zł, a czasami za 50 złotych, w zależności od miesiąca. Raz tylko zdarzyło mi się doładować 2 razy w miesiącu, czyli wyszło razem 80 złotych.

Gość gość
oo, ja też mam tę ofertę z Novum S.A. Pojawiła się jakiś czas temu, więc mam od niedawna, ale sprawdza się. I chyba taniej na razie nigdzie nie ma

Gość gość
Ja mam Mobile Vikings, 15 gb i jeżeli nie zużyjesz to przechodzi na następny miesiac, wiec nie tracisz tak jak u reszty. jestem zadowolona

Gość gość
ja coś nei mogę zufać tym mniejszym sieciom, jak u nich z zasięgiem? bo oferta wydaje się spoko, ale na co mi jak nie bede miała jak korzystać

Gość gość
A gdzie mieszkasz? jak w jakimś mieście to nie masz się czym przejmować, jak w wiosce to radziłbym popytać znajomych czy mają vikingów i czy im działa.

Gość gość
oferta z Novum SA na razie chyba najlepsza, co?

Gość gość
Spamerzy z reklamami wyp...lać

Gość gość
spamerzy? Zajrzyj na stronę Novum to się zdziwisz ;>

Gość gość
Najlepsza oferta na kartę - A2 Mobile. Najlepszy abonament bez telefonu - Multimedia. Dziękuję, dobranoc. 🖐️

Gość gość
ja zajrzałam i się dziwie, że Novum SA jakoś się nie reklamuje, bo oferta świetna, tylko nikt o niej nie wie,,,

Gość gość
ja też się zdecydowałam na Novum S.A i wzięłam sobie tę ofertę z netem za 25 zeta. Wszystko działa, net hula.

Gość gość
w novum net hula..to dobrze bo nie powiem, czego dostaję, jak się wciąż kółeczko mieli grr

Gość gość
ja też dostałam ofertę od Novum S.A na telefon z netem bo mam u nich już prąd. Przyznam że wygląda to całkiem korzystnie cenowo. Jak skończy mi się dotychczasowa umowa z operatorem to przechodzę.

Gość gość
Nie posrajcie sie z novum.

Gość gość
ja mam w tmobile i place staly abonament niecale 30zl. bez wzgledu na to ile godzin gadam i ile wyslalam smsow , mam tez internet w tym

Gość gość
ej gościu od novum, ile ci płaca za każdego reklamującego posta? a czy pracodawcy wiedzą jak ułomnie ich reklamujesz :D

Gość gość
a tobie płacą za rozlewnie żółci? a nie, pewnie nie. Pewnie robisz to z czystej satysfakcji

Gość gość
ej gościu od novum, ile ci płaca za każdego reklamującego posta? a czy pracodawcy wiedzą jak ułomnie ich reklamujesz smiech.gif ,<> A gdzie tu masz wylaną żółć? nie wyszło tak jak nie wychodzi ci reklamowanie w necie :D

Gość obserwator80
no jak ktoś się przyczepia bez powodu to jest. Tak cieżko ogarnąć, że każdy o jakiejś swojej ofercie i doświadczeniach pisze w takim wątku jak ten?

Gość gość
ja mam w Novum S.A. za 25 zeta 10GB. Hula jak trzeba.

Gość gość
ja też w Novum za 25 zeta z netem.jestem bardzo zadowolona.nie musze myslec o tych doładowaniach tylko po prostu korzystam.