Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem zakompleksiona mam wrażenie że wszyscy się ze mnie śmieją :(

Polecane posty

Gość gość
Jeśli jesteś niezależna finansowo, to masz szansę z tego wyjść.

Gość gość
Zeby isc na wolontariat to samemu trzeba sie ogarnąć. Pójdziesz w obecnym stanie to sępy zabiorą ci resztkę energii i na koniec wyśmieją. Nie mam kontaktu z rodzina, nigdy nie byłam tam akceptowana, w LO przeżyłam koszmar (hmmm, byłam wiesniara to sie ze mna nie zadawały).

Gość gość
Mnie też wpajali szacunek do innych, jednocześnie pokazując brak szacunku w stosunku do mnie tak jakby inni byli ważniejsi i lepsi

Gość gość
Jeszcze nie ale rozsylam dzielnie cv :( nie wybrzydzaj mogę iść nawet na magazyn tachac ciężary :( najgorsze jest to ze tata to już nie jest największy problem on ze starości się uspokoił teraz inni mnie gnebia i koło się zamyka :(

Gość gość
Up zaciąl się wątek

Gość gość
Egocentryzm- recepta dystans do siebie.I nie krytykuj siebie za ten egocentryzm ale spróbuj na tyle na ile potrafisz rozluźniać go. A jak już to się mogą śmiać z twojego zachowania, ale nie jesteś non stop swoim zachowaniem. Czy jak śpisz to też się śmieją, albo kim wtedy jesteś ? jesteś nieszczęśliwa ? Nikt cie nie może skrzywdzić jeśli sama będziesz żartować z siebie. Ja cię lubię, choć cie nie znam , bo znam ból cierpienia.

Gość gość
Nawet w busie jakaś obrzydliwa ruda baba się ze mnie śmiała :( moje życie jest do doopy

Gość gość
Ale problem w tym ze ja umiem się śmiać sama z siebie często nawet chamsko :( z innych za to się nie śmieje

Gość gość
Jeszcze będziesz na tę rudą babę patrzeć z obrzydzeniem.

Gość gość
Chce się zminic ale nie na gorsze : / nadal chce być życzliwa dla ludzi ale przydało by się też "dostać mordy " i się umieć chamsko odgryzc :(

Gość gość
Moje życie ną uczelni to koszmar nawet wykladosczynie patrza się na mnie smiejacym wzrokiem :(

Gość gość
ty szmato zakompleksiona:))

Gość gość
Wiesz o było największym rozczarowaniem w moim życiu? Zetknięcie się z ludźmi, którzy mieli tak samo ciężki los, byli nadwrażliwi na krytykę, a jednocześnie potrafili być jeszcze bardziej podli od tych ktorzy nie cierpieli za dużo. Twkże uważaj, nie myśl że każdy kto cierpiał jest normalny.

Gość gość
Nawet dziewczyny tak samo nieśmiałe i zachukane nie chcą się ze mną kolegowac :( ja chyba smierdze goovnem :( bo to już jest przesada ze nawet ludzie mi podobni mnie nie chcą :(

Gość gość
17:34 kolejny wykwit kafeteryjnego debilizmu , szkoda ze matek takich ludzi się nie kastruje

Gość gość
Dokladnie, tak naprawdę najlepszą przyjaciolką jaką miałam, była dziewczyna z dobrego domu, tyle że samotniczka. Nie kłamała, nie dokuczała bardzo sie lubiłyśmy. Ale zatrybiło między nami dopiero po trzech latach wspólnego chodzenia do szkoły.

Gość gość
Psychologa nie polecam,

Gość gość
Nigdy bym nie pomyślala że taka osoba mnie polubi a jednak.

Gość gość
Psycholog weźmie od ciebie kasę i pomoże troszeczkę... im tez brakuje empatii... dużo moim naprawdę wrednych "koleżanek" poszło na psychologię, sama sie dziwie, one chcą ludziom pomagać ? :D

Gość gość
Dlaczego nieśmiałe osoby nie mogą być dla siebie solidarne :( ramię w ramie sobie pomagać tylko lgna do przebojowych głośnych silnych chamskich :(

Gość gość
Mnie kiedys studencik psychologii wyzywal od tepych cnotliwych dziewic , i takie barany chcą ludziom "pomagac"

Gość gość
Bo to wbrew naturze chyba, ja jestem solidarna

Gość gość
Że mnie nawet ludzie starsi sobie robią jaja :( nie ma dobra na tym świecie : /

Gość gość
Przechodzi ludzkie pojęcie wszędzie mną pogardzaja :( serio nie kłamie , nawet obcy ludzie mnie rozstawiaja po kątach :(

Gość gość
A zastanawiałaś się co ich może najbardziej drażnić?

Gość gość
Nie wiem może to że się mimowolnie kule :( tzn brzygarbiam spuszczam głowę wyglądam jak jakaś ofiara patologii ; ( i w sumie jestem

Gość gość
Przypominam trochę psa ze schroniska którego ktoś długo bił

Gość gość
W ogole to dobry psycholog jest ewenementem. Mnie jeden od razu prochy zapisywał, a inna tak byla wstrząśnieta moimi problemami że aż wstyd mi było, że sie tak męczy przeze mnie. Terapia polegała na tym że ona tylko słuchała, jak przyszłam smutna tak wyszłam rozstrzęsiona

Gość gość
To znaczy udawała, że słucha, bo jak ktoś robi oczy z przerażenia to raczej nie słucha tylko ocenia w duchu

Gość gość
Miałam tak samo :( wychodzę smutna od psyhologa bo ona zawsze mi czymś dowali :(