Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem zakompleksiona mam wrażenie że wszyscy się ze mnie śmieją :(

Polecane posty

Gość gość
Poćwicz przed lustrem prostą sylwetkę, wbrew pozorom takie metody bardzo pomagają. Czasem ogon może zamachać psem.

Gość gość
Co jeszcze ich drażni, myśl

Gość gość
Winę za to ponosi też ta cała Unia co nawprowadzała tu głupich przepisów. Byle g... za przpeoszeniem nie mozna tknąc. Za dawnych czasów, tzw. komuny to w szkole jak sie dzieciaki nasmiewały z kogoś to albo anuczycielka przylała w pysk, albo ojciec tego dziecka najwiekszemu dokuczaczowi. I był spokój. A teraz? Spróbuj tlyko kogos tknąc palcem a już moze poleciec na psy. Pozostaje tylko oklepanie pyska bez świadków i śladów.

Gość gość
No właśnie, można dać po ryju po godzinach albo nasłać kogoś :)

Gość gość
Teraz to jeszcze nauczycielki wysmiewaja razem z lobuzami , udają ze uspokajaja a się pod nosem śmieją jakich maja "bustrych" uczniów

Gość gość
Z reszta nauczycielki też te mlode siksy zaczynają mobbingowac słabszych uczniów którymi pomiataja

Gość gość
Trzeba je sobie ustawić , ja to łatwego życia w szkole nie miałam , ale zawsze umiałam koorwie takiej "nauczycielce" odpyskowac, to i całkiem mnie nie pozbadli . Natomiast wy staracie się być mile .... po co ? :D Ja jestem miła tylko jak coś potrzebuje i klient mi płaci za usługę. Tak to się nie staram być serdeczna , ani się uśmiechać (mam parszywy nieladny usmiech) bo po co . Dziwne reguły wyniosłyście z domu . Z waszych rodziców też każdy leje ?

Gość gość
No widzisz Ty masz zdrowe podejście do życia a są ofiary które czują się cały czas gorsze od innych i zawsze tak będzie o ile sie nie zmienia , takich ludzi będzie szkoda normalnym empatucznym ludziom ale chamy i prostaki jak swiat swiatem będą dokuczac dalej , Ci pewnie siebie też w duszy wiedzą że sa robakami więc się wyzywaja na innych słabszych żeby pokazać ze sa niby o ząbek dalej , nie nie są wyróżniają się tylko chamstwem

Gość gość
Ktoś ma podobne doświadczenia ?